Sommar!

Shiet nu märker  man verkligen att det är sommar :D Såå sjukt efterlängtat och häärligt! :D

Har legat och stekt igår och idag och färg ha man då fått ;) Känns nästan som utomlands, nästan.

Jag och Niklas har bakat en tårta och har handlat kött och så, ska överraska mamma ikväll (mors dag ju) :) Ska bli götT! Tillbaks till solen nu, PUSS.

Fredag

Gud så sköönt med fredag!! Dessutom har vi låånghelg, hihi :D
Ikväll bir det stan och kolla på band, shaka lite as och så ;) Sen resten av helgen chill med my beloved friends. Nicigt.

Och nästa vecka är det balen och sen studenten :D :D Iiih vad jag taggar.

Måste gå nu men bilder kommer imorgon ;)

PUSS

Naglar.

En dålig bild men med svarta är en blomma med en silverpärla i mitten. Skitsnygga eller hur? I LAJK.





Fräscht.

Var ett tag sen jag skrev .. har inte haft någon lust.. but now i´m back ;)

Har iaf gjort gelenaglar idag och det blev assnyggt!! :D Vet inte hur länge jag har velat ha det och ÄNTLIGEN har jag det!!!!! Haha jag är typ redan fast, gelenaglar resten av livet alltså .. (hm). Bilder kommer i ett senare inlägg :) Har funderat på löshår också men det känns lite dyrt och onödigt .. ser lite plastigt ut också. Tror nog jag kommer spara ut mitt riktiga hår istället, det blir bäst.

Annars då?
Blev klar med allt mitt skolarbete i söndags så har inget kvar nu, vädret är kanon, jag tar snart studenten och flyttar förhoppningsvis till sundsvall till hösten! Kan inte bli bättre nu alltså <3 Älskar myy life!

Hörs senare, PUSS.


Godnatt!

Nu går jag och lägger mig, somnar väl runt ett skulle jag gissa på. Nätterna håller på att ta död på mig. GE mig sömn

Fan vad jag är bra

Har bara en plugggrej kvar nu .. Fast den kommer nog ta en jävla tid, suck! Har pluggat hela jävla dagen och är sjukt less! Skönt att ha gjort bort den mesta skiten iaf.

Ikväll blir det att boka resan? Haha det skulle faan inte förvåna mig om det inte blir någon resa .. allt skjuts upp hela jävla tiden!

Jaa, jag vaknade nog upp på fel sida imorse.


Trötter

Shiet, nu känns det verkligen att jag bara sov fyra timmar inatt ..hade tänkt lägga mig och sova ett tag nu innan maten men mormor är här och sen så fastnade jag också framför datorn, hehe ;)

Slutade iaf halv tolv idag, sen for vi och handlade, hämtade upp mormor och sen till bengt och åt jordgubbar med grädde, yuimmi.
Ikväll vet ska jag bara mysa i mjukiskläder, se på tv och umgås med mormor och mamma tror jag :) Sen är det ju ballar av stål ikväll också ;) Jag älskar den som kom på det programmet!

Och gissa vad som händer imorgon då? INGET!! Jag är ledig imorgon och har bara en lektion på onsdag. Shiet, det känns verkligen att det närmar sig sommarlov, och det betyder studenten för miiiig.
Sen ska jag och jessan boka våran resa då :) Berättar imorgon när vi har bokat, så ingen snooor ;) För den är fan asbra!




Måndag.

Somnade halv två inatt för jag låg och läste, hehe. Ni kan ba tänka er hur sur jag var imorse när mamma försökte vara trevlig ..  men på morgonen vill jag bara vara själv och vakna ifred!

Jag körde till skolan idag, men när jag kom hit upptäckte jag att det ju är eget arbete!!!! Så jag börjar inte förns halv elva .. och kan inte göra skolarbete för det är nå himla studiebesök man ska göra innan rapporten och kan ju inte göra det nu liksom. Suck, livet är fan hårt ibland ..

Men jag och sandra ska snart lägga oss ute och sola <3 Försöka få lite färg. Haha, på tal om färg, jag brände sönder mitt ansikte igår! Jäklar vad det sved. Solskyddsfaktor nästa? Näe.

Vissa hundar kan

Min lilla älskling var ute på en promenad med sig själv och tyckte sen att det var dags att bli lite brun så hon la sig i gräset och stekte. Snuul är en riktig coooling. Man blir som dom man är med, right? ;)




Söndag.

Halloj!

Är uppe tidigt idag (tycker jag), och jag vaknade då faktiskt för ca en timme .. av väckarklockan dåra. Ska ut med eliza men har ätit och det har tagit tid. Jag vet inte varför men jag har så hilma svårt att få i mig en smoothie :P Det går liksom assegt! JAg vet inte om jag tuggar eller var jag gör.

ajja, idag är det 25 grader ute :D helt jävla sjukt skönt! Ska ut med eliza och sen ska jag ligga ute och pressa i princip heeeeeeela dage, I.LOVE.SOL

PUSS


Eurovision

Är med sandra och vi myser med mörkchoklad och popcorn framför eurovision :) Dock tkr inte jag att det är speciellt roligt att se på :P .. men sandra vill se det så .. ska försöka få henne att se american pie på 3:an istället, hehe. Mer min stil liksom.

Nu är pausen slut så måste tillbaks till soffan ;)
Hare! PUSS

Man måste ju tänka på sitt yttre ibland också

Har ätit gooo middag nu med papi och niklas, vi åt fläskfile. MUUMMS! Nu är sandra på väg hit, så hon kommer väll typ om fyrtio min (ochja, vi bor grannar!). Vet inte vad det är som tar en sådan jäkla tid alltså? :P

Men iaf, det jag skulle säga var att när jag och jessica var ute och gick så lyste hennes hår upp i solen och man såg tydligt vilken jäkla snygg färg det är! Det är precis den färgen som jag vill ha på mitt hår!! :O Problemet ät bara att hon inte minns vilken färg det är .. haha synd för mig! Men kan inte vara så svårt att ta reda på.

Snyggt vah?

Lördag

Godmorgon!

Vaknade klockan nio imorse men valde att somna om till halv tolv ;) Sköööönt att sova ut!
Kollade ut och det är huuuur bra väder somhelst! :D :D Blir så glad när det är sol, allt blir som så just då, haha.

Måste nästan ut och steka efter jag och jessica har varit ute och gått,  och hoppas på lite färg. Fast jag har väldigt lätt att bli brun (tack mamma!) så det blir nog inge problem! Annars blir det solariumet ;) Ska även göra mina naglar den 28:e :D Tycker det är assnyggt och har velat ha gelenaglar jättelänge så det kommer bli skitbra! Lätt den bästa presenten ni hade kunnat komma på kära kompisar ;)

 Hur snyggt och fräscht är det inte?

Åååh vet ni vad vi ska göra ikväll? GRILLA :] mums!

Dobido

Nu är mitt rum och lägenheten städat! Jag trivs verkligen inte när jag har stökigt runtomkring mig och eftersom jag är bra på att stöka ner(!) så måste jag även städa hela tiden :P Haha, snacka om att ha motstridiga sidor ..

Har tänkt gå ut med eliza nu en sväng och sen kommer sandra hit. Ni missar väll inte talang 2009 ikväll klockan åtta? Det gör iaf inte vi! Sjukt kul att se. Kanske borde briljera med min dolda mattetalang .. (eller inte)  ;)

Haha, aja, ha en bra kväll! :) see yah later!

PUSS

Heeeeeeeelg!!

Äntligen säger jag bara! Chill och sovmornar är efterlängtat kan jag lova <3 Gud vad jag ska mysa ihelgen, hihi. Tända ljus, dricka te, basta och umgås med kompisar, suuuper!

Dagen idag blev riktigt kort .. For in till skolan, gjorde nationella i matte och for sen hem, ja riktigt kort alltså.
Hade tänkt städa lite  nu(ja jag städar ofta men det behövs:P) och sen gå och handla för att laga mat, vi ska äta tacos. MUUMMS!

Eller okej, jag ljög .. efter nationella kollade vi  faktiskt på när emelie sjöng. Dom hade en lite minikonsert på skolan idag, kul att se. Men SEN for jag iaf hem ;)


jävlabajsmatte!

Ååh jävla fittmatte! Nu ger jag upp! Jag får ta ett ig  .. man kan inte vara bra på allt, eller hur?

Some flowers grow beautiful
While others never get the chance
For some, they just need to be truthful.

Sommar och sol ..

Nu märks det verkligen att det börjar bli sommar! Solen lyser och alla är glada :D Shiet, livet är fan intill perfekt nu alltså! Det finns inget bättre än sommar <3 :)

Har suttit ute och solat med sandra och det tog faktiskt på liiite, men det spelar egentligen ingen roll. Det är bara skönt att sitta ute i linne och bara chilla. Ja, herregud vad jag älskar den här tiden på året!! Tror jag ska flytta antingen söderut eller utomlands när jag blir äldre, där det liksom är lite varmare.




Idag hade vi lektion för tvåor på mariebergskolan. Gick helt okej, hade kunnat gjort bättre. Men blir så sjukt irriterad på alla kaxiga småskitar som bara säger emot hela tiden!! :O När jag var liten var jag värsta duktigt flickan som lyssnade på storbarna, haha.


Mattesnille (?)

Helt otroligt! Här sitter jag och räknar matte och jag FÖRSTÅR!! Helt jävla otroligt!  (och nej, jag skämtar inte.. ) Jag kanske har haft en mattetalang som har varit blyg och gömt sig bakom alla mina andra talanger men äntligen vågat sig fram? ;O  Jag håller iaf tummarna för att min dolda mattetalang kan skrapa ihop tillett g på nationella..


Onsdag.

Har just kommit hem efter en riktigt slapp dag. Hade bara två lektioner och de var idrottslektioner så vi har luffat runt med mjukiskläder hela dagen idag, skönt!

Idag diskuterades även STUUUDENTEN!! :D Är så sjukt jävla taggad så det finns inte! Visste ni att det bara är 28 dagar kvar? :O Helt sikkt!
Det är nu livet börjar liksom ..  Kommer jag in i sundsvall flyttar jag hemifrån.. shiet vad sjukt! Nyss lekte man ju med barbie och var helt bekymmerfri!! :P Tiden rusar fan iväg så det gäller att ta vara och göra nån nytta av den.
Nu ska jag lyda mitt eget råd och pallr mig från datorn och gå ut med Eliza. Sen blir det matte på det ..

PUSS


Puh

Har suttit hela kvällen med ett naturkunskapsarbete och är äntligen kvar!! Borde egentligen räkna lite matte nu också..  men jag tror att min hjärna är alldeles för trött för det! Får ta ett matterace imorgon, kommer hem rätt tidigt så det är nog lugnt =)

Annars då? Har varit ute på en powerpolk med med min lilla hårboll, hihi. Gud vad jag älskar hundar alltså, dom är såå söta <3 Man vill ba pussa ihjäl dom ;]



Tisdag.

Guud vad jag älskar att sova alltså! Ställde klockan på sex men snoozade till halv nio :] Hade turligt nog eget arbete på första lektionen så jag kom inte sent! Även fast jag älskar att sova får jag oftast ångest om jag sover för länge.. så nio är en bra tid för mig.

Idag kommer jag ägna nästan all tid åt matte.. fyfan! Men som sagt ska jag verkligen försöka skrapa ihop till ett g :)
Men nu ska jag forstätta med skolarbetet .. eller kolla på resor ;) Hehe


Chokladmousse á la Niklas

Satt vid tv:n och jäste när min uber känsliga näsa kände att det luktade choklad. Doften tog mig in i köket där min lillebror gjorde chokladmousse.. kroppen fylldes av lyckorys,  jag<3choklad!

Är man glupsk så är man. ;) haha.

Jag är duktig.

Vi är lediga idag och det är strålande sol ute..gissa vad jag har gjort idag? STÄDAT! Ja, ni hörde rätt. Jag har storstädat hela lägenheten. Dock hade jag ju hellre solat men vad gör man inte för sin familj? ;) Dessutom blev det riktigt fint.

Har även powerwalkat och sitter och pluggar nu så känner mig riktigt duktig! Måste nog räkna matte ikväll också .. ska försöka få iaf g på nationella som är på fredag.. Sista rycket i skolan nu sen går jag ut, fyfan vad sjukt!! Jag är TAGGAD!
Sommare kommer att bli den bästa ever och förhoppningsvis blir det att flytta hemifrån till hösten.

Nu ska jag plugga/se på gossip girl ;) hehe

PUSS

Pictures

Här kommer de efterlängtade bilderna från ihelgen ;)










Äntligen!!

Helvete vad jag hatar min dator just nu! I två dagar har jag försökt komma in på min blogg, men ikket! Dessutom blandas alla bokstäver om när jag skriver .. så nu sitter jag på pappas dator.

Min ÄLSKADE Sandra fyller år idag så ett STORT GRATTIS till dig. Har just varit där med Jessica och Frida fikat och myst. Vi hade vädret på våran sida så vi stekte lite samtidigt ;) MYS!
Bilder kommer sen.

Tänkte berätta lite om i fredags. Vi förfestade hos tove och sen drog vi vidare till Corona där det var tomt!! :O Vi var dom ända där fram tills halv tolv. Men det gjorde inget, vi shakade loss ändå ;) Haha, det var riktigt roligt! Har bilder som jag lägger in senare när min dator har slutat att fucka sig!

Ska snart på spinning så ska packa och så men hörs senare.

PUSS

Freeeeedag!

Idag är det fredag och det betyder HEEELG! + att studenten närmar sig ännu mer, hihi. Fan vad skönt! Jag har massa roliga saker jag ska göra ihelgen som utång ikväll med klass girrrlsen och sen tror jag att det blir middag och bio med mamma och niklas på lördag? (Födelsedagspresent från mig och niklas). Fast det beror på om mamma behövs mer nån annanstans ..

Annars ska jag nog vara med Jessan och vi kommer förmodligen kolla runt på resor :D :D För vi ska UTOMLANDS! Det kommer att bli såå mysigt! Hela sommaren känns som om att den kommer bli asbra.

Justja, var ju på minnesstund igår..Det var sorgligt men ändå fint. Dom hade gjort ett jättefint bildspel och en präst höll ett litet "tal" för alla som var där och det var många. Gud, jag kan fortfarande inte fatta att det har hänt, jag lider verkligen med er. Det blev mycket tårar och kramar och det var svårt att se dom så ledsen. Man känner sig så hjälplös .. det enda som man kan göra är att bara finnas där, men det känns som om att det inte räcker. Fyfan, ibland är livet bara så jävla orättvist.

Nanana

Hej!

Har just varit ute med min lilla hårboll och precis när jag kom in började det småregna .. lite tur man har eller vad!
Dagen idag ha varit helt okej, har hunnit med en massa saker. Bl a att övningsköra och att ha blivid masserad, i löööv <3 Massage är så himla underskattat!

Hihi, vill ni veta en sak? Nu är det bestämt att jag och Jessica ska UTOMLANDS några dagar efter studenten :D Pengarna är framplockade och vi har snackat med föräldrarna. Det ändå som saknas är resan .. haha. Vi ska gå runt nästa vecka och kolla på olika resebolag, ju billigare detso bättre. Men shiet vad det ska bli kul alltså :D :D :D Jag tror att jag kommer att fatta att det är sant när vi har bokat resan, nu känns det overkligt! Utomlands är verkligen en av de greeeeataste sakerna jag vet!

Ikväll blir det minnesstund .. :/ Hörs efter!

PUSS

Hihi

Jag älskar dig min lilla hårboll!


"snuuuul"

Bortgjort!

Hade projektredovisning idag och det gör förvånansvärt bra :D Det är hur skönt somhelst att ha gjort det och nu är det inte mycket skolarbete kvar heller innan studenten .. fyfan vad jag lääängtar! Har även fått veta idag vilka veckor jag ska jobba i sommar, 28 till 32. Alltså i slutet av sommaren och det har Jessica också så det betyder att vi kan fara utomlands just efter studenten :D (ah några dagar efter iaf .. vet inte om jag kommer vara vid medvetande dagen efter ;) ) haha. Men vi ska snacka ihop oss och förhoppningsvis blir det i början av sommaren. Aaah, jag ääälskar sommar och sool!! :D IIiihhh

Ska laga klart maten nu, hörs senare.

PUSS

Skolisch.

Sitter på skolan nu och jobbar på vårat idrotssmedicin arbete. Vi har turen att få ha om skolios, ett ämne som jag är expert på eftersom jag har haft skolios. Men den är borta nu eftersom jag har opererat=)

Idag kommer typ att bli vääärldens längsta dag. Har fyra lektioner (eller tre för mig eftersom jag tog sovmorgon;P). Sen ska jag hem och göra klart min projektredovisning. Eh .. sen vet jag inte riktigt mer .. haha det kanske inte var en sån jobbig dag ändå :P Fast redovisning lär ju ta hela kvällen eftersom jag ska träna tills den sitter nästan utantill =)

Näe nu ska vi göra lite till sen gå och äta .. see yah!

PUSS

Mysipys med sandrispandris

Är näästan klar med projektredovisningen nu, ska göra det sista imorgon och sen träna på det så jag kan det någolunda bra tills på onsdag =) En sak som jag brukar köra på är att träna framför spegeln, det kanske känns lite dumt men det hjälper verkligen!

Sandra är här nu och vi har just tagit en promenad, blev inte så långt men det är alltid skönt med frisk luft ;P Nu ska vi massera varandra med massageojla och sen mysa framför tv:n. Ingen har väll missat att det är "Ballar av stål" ikväll? ;)

Ha en trevlig kväll!

PUSS

!

Började snacka idag om hur lång tid det är kvar till studenten, FEM VECKOR! Det är ju helst sjukt :D Shiet vad jag taggar! Vuxenlivet heere we comeeeeeeeeeeeeeee liksom ;) Hahah.

Solen lyser lalalalala

Shiet, ändå att solen lyser fortfarande! Såå himla mys =) Detssutom så är det behagligt varmt ute, därför ska jag ut med Jessica en sväng nu och sen blir det plugg :S Hade iaf tänkt försöka plugga litegrann innan "Never been kissed" börjar på trean. Tror inte jag har sett den och det är en romanisk komedi så det är något för mig ;)

Ha en myssipysig söndagskväll!!

PUSS

..

Hade tänkt plugga idag för har ett stort prov imorgon. Och jag har inte ens börjat!! Skjuter alltid upp i sista sekund.. och jag lär inte kunna plugga nått nu..

Fan att livet ska vara så jävla orättvist. Ni förtjänar inte det här.


Plugg? nja ..

Jag som skulle plugga ikväll .. men nädå, har istället spenderat min tid framför datorn. Inte bra jag vet! Får helt enkelt råplugga imorgon .. suck. Men har bara mig själv att skylla. Jag orkar verkligen inte engagera mig såhär i slutet av skoltiden.Snart studenten, sommarlov och allt ju :D Shiet vad jag taggar!!

Ska nog gå och lägga mig nu så jag inte sover bort hela dagen imorgon också :P

Godnatt, PUSS.

Lördag.

Vaknade nio av att eliza stod och gnällde, så var tvungen att gå upp och gå ut med henne. Kändes riktigt jobbigt eftersom det är skola imorgon .. trodde jag! Kom ju sen på att det bara är lördag idag, wiihoooo. Det gjorde min dag. Fast jag har sovit hela dagen, så man kanske inte kan säga så? :P Fattar inte att man kan vara så sjukt trött. Sov nio timmar inatt + fyra timmar idag. Min kropp tyckte väll att jag behövde mer skönthetssömn och det kan jag nog hålla med om ..

Idag har jag inga planer alls faktiskt=) ( Förtuom att plugga och städa). Men det tar ju inte hela kvällen (?)
Fick förfrågan om jag ville hänga med ut ikväll men har festat de senaste helgerna och ska ut nästa helg så känner att jag borde vara hemma ikväll :P Både för plånbokens och min hälsas skull ;P Haha.

Nu ska jag fortsätta städa och sen gå och ta en dusch.

Bilder från de senaste dagarna:

 
MUMMA




Halv tio på morgonen dagen efter.. fräscha och snygga!


Tradition ;) haha


PUSS

Fredag =)

Sitter och väntar på att tjejerna ska komma hit =) Vi ska se film och bara mysa. Tror att vi ska se "turn it up", ääälskar den filmen!

Gårkvällen var trevlig =) Hade beslutsängest över vad jag ville göra och med vilka men det löste sig tillslut :P Aldrig att jag skulle ha suttit hemma själv!!! Satt hemma förra valborgen för att jag hade nyopererat ryggen och det var hur tråkigt somhelst! Man vill ju som inte sitta hemma när alla andra partar liksom;)
Men jag hade kul iaf =) Drack inte speciellt mycket =O ;) Haha, så jag mår inte speciellt dåligt idag. Men TRÖÖTT är jag! När jag har druckit sover jag max 4-5 timmar. Är aspigg så försöker inte somna om men sen sju på kvällen är jag helt körd .. Dock ska jag hålla mig uppe länge ikväll (?!).

Haha jag tror jag har blivit en minialkoholist! ;) Taggar redan nästa gång (fredag) vi ska suuupa!! Middag+ utgång med girrlsen i klassen, kommer bli suuper! ;D Man kan ju inte låra bli att tagga!!

Ha en SUPER kväll!!

PUSS

RSS 2.0