Måndag.

Var i stan idag och tog bort gelenaglarna:( Men köpte ett snyggt rosa nagellack och mina naglar är rätt långa så de är fan snygga ändå! Hihi. Nästan skönt att ha sina riktiga naglar nu ett tag .. och så är det billigare såklart;)
Träffade även emmsan över lunch och sen fika på Café stationen, mysipys. Passade även på att hämta ut mitt id-kort som inte är det snyggaste, haha.

Nu ska vi beställa pizza sen ska mami och jag ut en lååångis med älsklingssnul.

Sista kvällen i hörnefors ikväll :) Imorgon klockan två beger jag mig till sundsvall igen .. Fast sandra och Frida kommer på torsdag så jag klarar mig;P Sen har jag mimie och simone som gör sundsvall, hihi.

Söndag.

Helgen har varit asmysig! I fredags var jag hos Boobie och åt middag med hon och hennes pojkvän. Sen såg vi film. En asbra film som jag inte hann se klart :( Jakten på lycka heter den.

Igår var vi i skeå och hälsade på våra kusiner som vi inte sett på ett x antal år, det var jättekul att se dom igen :D Shoppade även lite nya kläder, det behövdes!

Och ikväll ska vi till papi och ätq tacos, muuuums. Sen kommer tjejerna, vi ska ta igen lite missat skvaller :P haha.

Men nu ska jag fortsätta plugga :)


gksflga

Drar in till stan nu och träffar boobie. Mys. Dock blir det en tidig kväll ikväll, ska upp tidigt och hälsa på våra kusiner i skeå imorgon.

Åh, är grymt sugern på godis!!


Ååååh

Jävla fittbank! Kan inte ens sätta in pengarna på kontot när jag varit där och pratat med dem om det. Näda, de ska såklart skicka ett utbetalningskort(check) hem till mig, alltså till SUNDSVALL!! Så kommer inte ha några pengar ihelgen, tack så jävla mycket!!!!!!!!!!! Jag som måste betala räkningen och allt .. fan.

Så. Jävla. Less.

Typiskt!

Den senaste veckan har jag haft problem med magen, har inte kunnat äta och när jag väl gör det kan jag oftast bara äta liitegrann. Har en känsla av att jag ska spy hela tiden också .. :S

Ah iaf så kollade jag upp på internet igår och gissa vad? Jag har fått magkatarr! En mild grad av magkatarr men även det är riktigt jobbigt! Usch säger jag bara.
Mamma ska köpa hem magmedicin idag så förhopppningsvis blir det bättre snart.

Nu ska jag plugga lite sen dra in till stan runt fem för att äta middag och myysa hos ingrid :)

Imorgon it is!

Halloo, sitter här och dricker kaffe, göttigött.

Har tvätttid nu och medans jag väntar på att första maskinen ska bli klar, sitter jag vid datorn, storstädar  lägenheten och packar. Passar på att göra det nu eftersom imorgon kommer det inte finnas tid. Hinner bara hem, snabbäta och sen tar jag sexbussen hem!!

Trodde faktiskt inte  gårkväll att jag skulle palla fara.. Min mage har krånglat i några dagar och igår gick jag runt och bara väntade på att spy. Men tack och lov har det gått över idag. Så jag kommer hem! Woo.

Måste ner på stan och handla och fixa lite andra saker idag också, sen ska vi fara på bibblan igen och plugga. Rätt mycket nu, men det vi håller på med är rätt intressant så det är bara kul. Jag är rätt säker på att jag har valt rätt utbildning faktiskt. Det är sånt här jag är intresserad av.
Jaja, nu ska jag fortsätta städa, yippie!

Update:
Jag svettas som en gris, att städa är fan värsta träningspasset ju :O


!

Jag vill heeeem. Jag saknar er! Toooorsdag <3

Fyra veckor sen jag flyttade, fan vad tiden går snabbt när man har kul ;) Är så sjukt glad och riktigt stolt över mig själv för att jag vågade flytta till en ny stad med nya människor och en ny utbildning helt själv. Har träffat jättefina tjejer som jag trivs riktigt bra med. Allt flyter på som det ska, t o m bättre.

Men just nu vill jag bara hem. Nu.

Jaja, nu ska jag lägga mig i sängen och se på tv och somna.


Fyra dagar kvar..

..tills jag kommer hem :D Wiie. Längtar som tusan!

Ah iaf, helgen .. haha vad kan man säga? Blandade känslor, men roligt hade vi iaf. Periodvis inte liiika kul, men alkohol gör en typ tuuusen gånger känsligare och framåt. Sen om det är bra eller dåligt är ju frågan.                    

Jag är nästan less på att festa nu, nästan. Hehe. Ser framemot att komma hem iaf och umgås med mina girrrls:) ..och min dear family såklart;) Snuuuul, snaaaaart kommer jag, hahaha. My looove!

Ska nog börja dammsuga och skura nu, klockan fyra kommer simone och då ska vi på gymmet och bygga lite muskler. Sen ikväll blir det plugg. Kul va?



Heelg..

..och det betyder utgång, igen ;D heheh. Dock har jag världens hemlängtan men kommer ju hem på torsdag .. bara att hålla uuut!

Iaf så är simones kompisar här så ska ut med dom, vet inte ritkigt om mimie ska med, hon är lite krasslig :/ Hoppas på det iaf! :D

Resten av helgen ska jag nog bara soova? Är så sjukt jävla trött hela tiden alltså, fattar inte vad som är fel. Kan vara att jag håller på att bli sjuk .. hopes not! Är less på alla småförkylningar som drabbar mig heela tiden!

Ojj, shiet!! Måste nog börja göra mig iordning nu!! tTden rinner iväg när man har kul alltså!

Ha en crrrrazy night!


Birsta

Idag bestämde jag och simone oss för att ta en sväng ner till ikea och birsta. Köpte lite nödvändiga saker och ett par svarta pumps som jag egentligen inte har råd med! Svält några dagar framöver? haha

Iaf så taggar vi freeeedag, då det blir parrrty, hah vi kommer typ gå ut varje helg ju, fyy :O Jaja, Tove kommer hit på fredag :D Ska bli sjukt kul, riktigt nice. Parrtygirrrrls we aare, höhö.

Har nästan nyss kommit hem, jag mimie och simman har suttit på biblioteket och "pluggat". Blev fakttiskt inte så speciellt mkt gjort .. men imorgon har jag tvätttid så ska passa på att sitta hemma och plugga då.
Men ska fortsätta se idol nu och sen är detsäsongspremiär för the mentalist som jag har längtat efter. Sjukt bra serie!

Här är bilderna från helgen med maja:

Det började seriöst ..



men sen orkade vi inte och visade våran rätta sida ..



Hahahaha! Resten av bilderna är inte för andras ögon ;P

.

Ska hitta på nått kul med simone och mime ikväll, har ingen lust alls att bara sitta inne och ruttna. Eller tänka. Jag längtar faktiskt hem, eller inte hem men till .. den där tryggheten, rutinerna? Har ju som levt så i 18 år .. samma rutiner, samma trygghet.. samma människor. Klart man saknar allt och alla, vissa mer, vissa mindre.

Jag har det verkligen skitkul här, hittat jättefina kompisar, älskar lägenheten, programmet och staden. Ångrar inte att jag flyttat hit. Som ett helt annat liv typ, mitt liv. Åh herregud.

Jag är stolt över att jag flyttade hit själv utan att känna en enda själ. Det är nu livet börjar ju!! Shitpommfrit vad tiden går snabbt! Håller på att bli vuxen. Eller inte, haha. Men mer ansvarsfull. Vuxen och ansvarsfull är två helt olika saker.

Jaja, det jag ville ha sagt är att jag längtar hem! Jag saknar er så förbannat mycket.

Nu ska vi mysa, bilder på min och majsens helg kommer senare ikväll! Haha.


Freedag :D

Shiet är astrött .. men sitter och dricker massa kaffe så förhoppningsvis blir jag piggare snart.
Det är helt sjukt, jag kan inte sova på nätterna! Inatt somnade jag tre, halv fyra :O Gick upp nio (på våran lediga dag!!!!) för att vi skulle jobba med grupparbetet, som btw gick hyffsat bra. Men iaf, det jag ville komma fram till är att jag inte har sovit ordentligt på snart två veckor! Fast sova kan man göra när man blir gammal, right?

Idag blir det parrty med majsan som är på väg hit, simone, mimie, rebecka och fanny :D Wohoo vad kul vi ska ha! Middag+ förferra sen utgång.

Torsdag

Wihoo, imorgon kommer maja hit och vi kommer att ha sjukt kul :D Längtar. Det blir tjejmiddag och förfest hos mimie eftersom vi inte hann köpa biljetter till sittningen :( Det suuuger! Menmen vi kommer att ha kul ändå! ;D

Ska tillbaka till skolan nu och ha en föreläsning till, sen ikväll ska vi kolla eller vara med, inte riktigt bestämt än, men vi ska iaf kolla på storcapsen. Det är .. haha orkar inte förklara :P Men det har med kapsyler och dricka att göra iaf.

Ja vad mer? Jo igår köpte jag en assnygg klocka :D Tar kort och visar ikväll, riktigt grymt snygg är det.
Jaja, nu måste vi tillbaks, hör senare <3

Trööött!

Igår gick jag och la mig halv nio men somnade ett!!! Jag förstår inte, är astrött men kan inte somna .. ligger typ bara och svettas, haha. (Är faktiskt sjuk, ingen svettis). Sen på morgonen kommer jag knappt upp, vill då bara sooova! Aja, tur att vi börjar 10.15 typ varje morgon, och dessutom är vi lediga på fredag, yeey! Dock är det sittning på fredag, men det är bara kuul!

Ni vet när man samlas ett gäng och sitter med varandra? Haha, jojo.

Näe men det är som en finmiddag, en avsluting på insparken som då har varit i två veckor. Sen efter blir det parrrtey! Var det ikväll också faktiskt men kände inte för att vara med, ska bara försöka bli frisk, kaaanske fara och träna liiite om jag får skittråkigt. Behöver ju inte ta i så hårt utan bara sitta där och spana på alla muskulösa boyys.

Nu blir det träning tror jag :) Puzz


Skolan

Sitter i skolan nu och har nån biblioteksgenomgång så vi lätt ska hitta och så. Eller alltså den har inte börjat än, utan om fem minuter så passade på att skriva lite ;P

Vi har ingen föreläsning idag och det känns gryymt skönt! Har fått ont i halsen så tänkte försöka kurera mig massor idag. Men får se om vi far ett tag till kårhuset ikväll.

Ojj nu börjar det!

Dagen efter dagen efter

Haha mina fötter idag alltså, dom är typ formade som klackeskor!! Haha. Näe men vi dansade som galningar igår, musiken var bästa ever och sällskapet med. Det är så jävla härligt att släppa loss med sina kompisar, sjukt kul dessutom!

Haha tiden här har hittills varit riktigt rolig!! Kommer säkert bli roligare när plugget drar igång på riktigt också ( ja, jag är typ pluggis;P). Men även fast det har varit roligt att gå ut typ nästan varje dag så ska det bli skönt att som få återgå till plugga, träna, se film, utång (ibland) osv. Rutiner.


V i  ä r  t a g g a d e

Men nu ska jag packa mina träningskläder och sen följa sandra till busstasionen. Fan vad helgen har gått snabbt :S För snabbt. Tiden rusar ju iväg!


Mycket uppdatering idag (?) eller ah .. mer än vanligt.




Vi gick på café för att Birsta stängde sex och vi(jag) var klar med tvättningen typ halv fem. Klockan sex insåg vi att vi kanske borde börja dra hem och äta, bestämde oss också för att parrta ikväll (igen, hehe).




Vi taggade/taggar!!
Ska göra oss iordning nu och sen ut och shaka asssssss.


Dagen efter

Jäklar vad kul vi hade igår, blev dock liiite för mycket för alla!! Vissa borde inte heller ha mobilen med sig när det är fest!! Hmm.

Men det är tur att insparken bara är i två veckor. Annars hade jag fan dött, haha.
ska faktiskt bli skönt att komma in i en rutin och börja ta tag i studierna, det är ju faktiskt först och främst därför jag är här.

Men nu ska jag hämta upp tvätten sen ikea!

Btw, fick typ inte speciellt ont av mina nya skor, assköna ju :D hihi.


Me like

Trivs fortfarande riktigt bra, dock har jag varit ensam sen klockan ett och jag har suuupertråkigt!!!! Fan det är astråkigt att vara själv ju. Tur att sandra kommer med bussen om en halvtimme :D Annars hade jag nog dött av tristess ;) Haha.

Ikväll ska vi förfesta här sen blir det utgång med nya kläderna, råsnygga, hihi. Kan ta kort och lägga upp. Gillar speciellt skorna, riktigt söta. Brukar dock inte gå med sådana klackar så får se hur det går :P hah. Ska följa mamis råd och försöka att inte se ut som en skitnödig anka när jag går!

Har också haft riktiga föreläsningen idag, inte för att de andra varit på låtsas(hehe) men den här var som mer seriös. Den var lång men intressant!! Så hittills känns det bra. Really good!

Menmen, saknar mina hunnys såklart :) Och den där tryggheten och vanan som man har varit van vid hela livet. Men samtidigt är det kul att testa på något nytt. Så jag ångrar mig då inte! Dock så vet jag att det kommer bli jobbigt i perioder men .. det ska jag nog klara!

Nu måste jag möta sandris, hörrssss!!



 

 


RSS 2.0