Dagen innan helgdagen (heh)

Har just räknat matte, hur duktigt är inte det på en skala!!! *stolt* Även fast jag kanske inte fatta så mycket men .. det funkar bäst att jobba tillsammans med Tove :P haha då fattar jag alltid tillslut efter lite tjurande :P
Men (jag vet, helt otroligt att jag säger det här!!) matte kan faktiskt vara kul när man förstår :O och jag har bestämt mig för att få g i kursen så det är bara att kämpa på! :)

Imorgon blir det ändrade planer, blev problem med bokningen så  vi ska äta på Rhodos, superbra och supergott enligt mig!! Sallads och pizza buffen är MUUMMMS!!! heheh. Tagga mat tjejer ;)

På tal om mat(godsaker). Det GODASTE som finns är morotskaka!!! :] yuimme


                                           Cafe mys:  
 


onsdag

Har varit hemma i två dagar och bara sovit känns det som :) det behövdes kan jag lova!!jag sover hela tiden känns det som men det är  väll något virus som är och härjar.
Imorgon hade jag tänkt pallra mig till skolan för har inte tid att missa fler lektioner :S

Sen på fredag är det premiäe på "I taket lyser stjärnorna" som vi ska fara och se :D jag taggar!! den verkar riktigt bra!!
nu ska jag fortsätta mysa framför tv:n.

PUSS

onsdag

Idag fyller pappa år och jag coh nicklas bjöd han på middag, det var riktigt gott och mysigt! måste göras oooftare!!!

Den här veckan har jag haft fullt upp och det är något som jag trvis med, men gud vad trött man blir på kvällen när man ska sova alltså!! :P hahah helt sikkt! fast somnar ju iochförsig snabbare så ..
haha på tal om att sova så har mamma gjort ett nytt "sovsystem" här hemma :P vi måste lämna mobilerna här nere när vi går upp så vi inte ska störas av sms, strålning och sånt. IStället köpte hon väckarklockar .. haha ändå gulligt va? :P

bläbläbläbläblbälbäbläbläbläblbälbä vad jag är trött och less och irriterad och glad? hm, konstig blandning!
Iaf så älskar jag er my beloved friends <3 hihi puss

Lägger in bilder imorgon som jag inte har hunnit lägga in, men nu ska jag se topmodel.

PUUSSSS


vdfas

Jag har övningskörs rätt mkt de senaste dagarna och jag älskar det <3 haha! taggar körkort som fan nu alltså :D
Planerar att ta det innan sommaren, helst i april.

gsdgs

Skola på torsdag, känns sjukligt jobbigt .. Men bara ett halvår kvar <3 :)

Vad händer annars?
Jo min rygg gör ooont, jag ska snart ta körkortet(tagg!), ska hitta en utbildning så jag kan plugga vidare efter studenten, mkt plugg, ska söka sommarjobb som jag SKA ha :P ..och sen tatuera mig :D woohoo.

2009 kommer blir ett BRA år. Kanske det bästa hittils?:)

Haha naaw kollade igenom gamla bilder och hittade på Elizas valpar. Typ sötaste valpar jag någonsin har sett :]. Man vill ba äta upp dom ;P hih (Ps. Bilderna är från 2005! :P)
PUSS

nyåår

Nyåår var riktigt niiice! annorlunda men kul! synd bara att det var lite som förstörde där i mitten .. men annars var det guld väärt :D Taaack tjejor! <3 :*

RSS 2.0