Blablabla.

För det första så skulle det stå Fredag inte Fedag som rubrik. Tangenbordet hängde inte riktigt med igår.
För det andra är jag less på att sitta inne. Men tyvärr så är mina sötizar bortresta ... Hej tv:n. Suck.
För det tredje vill jag ha sooool! Vart fan är sommaren?! Om inte jag skulle till Grekland snart hade jag krävt att få längre sommarlov. sådeså.

Nu ska jag nog gå ut med Eliza sen se massa dåliga filmer på tv:n. En viss person vägrade visa mig hur man laddar ner. Right back at yah,mohaha!
 
Nu är jag mer än något taggad på att flytta faktiskt! :) Ser framemot att fixa i lägenheten, handla och tvätta själv (heh), träffa nya människor, plugga nått som jag tkr är intressant mm. Nu är det faktiskt helt okej om tiden skulle gå snabbt så att jag får det jag vill ha! Hatar att längta, tiden går ju så sjuukt segt då! Allt ska hända nu nu nu! Sån är jag.



Sundsvall  +                                           

Grekland+

Jag = SKITBRA! Haha de enda sakerna jag ser framemot just nu! Ta mig en vecka framåt.

Fedag.

Äntligen helg :D Synd bara att det regnar ..

Men det kan vara mysigt om man sitter inne och ser film :) Som jag elin och frida ska göra ikväll ;P Vi ska se "Baksmällan".

Så .. ha en bra kväll :D

(kort uppdatering, men orkar inte)

Man kan inte alltid vara på hugget

Imorse (eller klockan 11) gick jag ut med en kompis och våra labbar. Kom hem nyss och håller nu på att laga mat. Vi har alltså inte börjat jobba än! Fy skäms. Haha.
Fast vi får faktiskt bestämma själv när vi ska börja bara vi jobbar ca fyra timmar per dag :) Dock lär det inte bli det idag utan snarare två. Vi ska göra lite småsaker idag + dela ut lappar om rensning av plattorna på baksidan imorgon så att alla kan få flytta sina saker. Vi lär alltså jobba minst åtta timmar imorgon.

Nu ska jag käka, see yah later!


=)

Har sagt det förut och säger det igen: Om ni är less på eran gamla design och vill ha en ny, snygg så kolla in http://victoriasfashion.blogg.se/. Hon är grymt duktig.


Onsdag.

Nu är det bara 13 dagar kvar tills vi far till Grekland! :D Ska bli så sjukt roligt! Sola och bada varenda da, det är så det ska va ;) Hahah. Lite tråkigt att fara med familjen men .. eftersom jag mest tänkt chilla på stranden och vid polen så spelar det inte så jättestor roll. Inge partande för min del alltså. (Skulle hur somhelst inte funka pga min tungpiercing)
Men kommer bli asroligt ändå.

Ska strax ut och jobba och sen blir det att packa och städa för ska till papi ikväll :) Då kommer jessan och vi ska ha filmmys.

Förresten, hittade en bild från trästock ;) Here it is:

Jag. Jessica. Frida. Random. Random.


Tjiho!

Är på värsta bra humör just nu även fast jag har varit på en tre timmars kurs och haft ett skrikande monster här hemma.

Haha, är typ för att jag är sjukt taggad på att flytta och typ .. livet i allmänhet :P Dock är inte mitt liv riktigt helt eftersom min mobil är på lagning :( Har inge pengar på den gamla heller.. shiet alltså.. life is hard!

Haha näe men känner mig lite handikappad när jag inte kan ringa eller svara på alla (såå många) sms. Ring alltså om ni vill något!

Nu ska vi snart äta mat och tårta för att fira Bengan, och sen ska jag till majsen och mysa! :D






Åååh justja, glömde visa bilden på goofikat som vi åt för några dagar sen. Muuums! Godaste jag ätit på länge <3 Hih.





Tisdag!

Godmorgon.

Klev upp tidigt imorse för att hinna jobba bort mina timmar idag. Ska snart fara till stan för att fara på riskettan (nån kurs som man måste gå för att få ta körkortet). Ska alltså sitta inne i tre timmar och lyssna på någon som pratar i tre timmar!! Zzzzzz...

Men förhoppningsvis tar jag körkortet snart, sköööönt!!

Har fullt upp hela dagen men hörs senare ikväll, då kommer bilder också. Hinner inte ladda upp nu, min dator är så seeeeeeeg!



Vill haaa!

Åh en sån här mobil vill jag ha, eller nått liknande iaf. Tycker det är så sjukt snyggt med stor skärm och touch!! Men helst ska det vara knappar också.

 I lajk.


Halv död!

Jäkla sugväder det har varit ute idag alltså! Usch för regn när man jobbar ute!! Blev typ bara ännu mer förkyld, kan knappt andas pga allt jävla slem ..

Menmen, har varit hos mormor och ätit och så nu ikväll, vi kom hem för ca en och en halv timme sen :) Har också skickat iväg ansökan om studiemedel nu också. Allt förutom skolböcker är fixat inför flytten!  Shiet, det känns verkligen overkligt.
Fast längtar grymt mycket!

Jaja nu ska jag äta lite kakor som niklas nyss har bakat, för att vara snäll mot han liksom.

 



Förresten, har inga pengar på min mobil så riiiiiiiiiing ifall ni vill nått! Så typiskt .. när man väl inte har pengar så smsar typ hela ens kontaktlista :P

Dööd

Herregud alltså vilken helg det har varit! Skratt, fylla, tårar, sjuklighet, dans mm. Haha det har varit lite blandat. Dock har jag insett att jag inte är en festival tjej, eller som andra säger,bortskämd ;) Haha. Men jag vill gärna ha tillgång til toa dusch och säng.
Hade rätt otur nu ihelgen med typ lunginflammation, illamående och fotblåsor så kan vara därför jag kanske inte är så pepp på att göra om det. Men lär ju bli av ändå. Håller tummarna att jag inte blir sjuk då också!

Nästa sommar blir det iaf sundsvalls gatufest och då ska vi bo i min lägenhet ;) Haha. Blir säkert trästock då också, var riktigt härligt folk där!

Men nu ska vi ut och jobba och sen till mormor, så hörs senare ikväll!

TRÄÄSTOCK

Snart drar vi ,, watch upp everyone !! ;) Höhö. Den här helgen kommer bli super kul!! Dock hatar jag att sova i tält, men får se hur mkt sovande det blir..

Haha måste bara säga att jag är den som typ alltid blir trött först och när jag blir trött blir jag suur :P Men har faktiskt lärt mig att hålla mig uppe lääänge nu, sådesåFast har med mig öronproppar ifall att liksom ..

Godmorgon!

Tror jag har sovit mer än tio timmar inatt men skulle kunna sova dubbelt så mkt :P Sjukt vad trött man blir av att göra saker hela tiden alltså. Fast det är ju kul. Sova kan man göra när man blir gammal liksom ;)

Fick ju kontraktet för lägenheten igår .. kändes verkligen jättejobbigt och började fundera på om jag kanske borde bo kvar och plugga här istället? Men samtidigt tror jag det är en upplevelse och att det kommer gå bra. Hoppas jag iaf. Ska  skriva på kontraktet och skicka tillbaka det ikväll .. Fyfan, det är som nu det blev verkligt!

Men innan jag kan göra det ska jag och några kompisar på Harry Potter premiären!!! :D De är mina absoluta favoritfilmer, har sett alla på premiären *stolt*, hehe. Det ska bli sjukt roligt, har taggat den där filmen ett tag nu.



Men nu ska jag ut och jobba igen, har bara tagit en liten paus :P

OH MY GOD!

Nu har jag fått kontraktet till min lägenhet .. fyfan! Jag börjar typ få kalla fötter .. GAAAH!! Flytta hemifrån? oh shiet

Mee

Förresten, såhär ser jag ut idag: sovrufs, osminkad,trött och .. snygg? hmm
Btw, den här bilden är tillägnad jessanpessan. Tänkte eftersom du inte kommer få se mig förns imorgon. Vet att det är jobbigt, men håll ut gummsi! Haha.





Kökort nästa?

Fyfan vad jag höll på att döö imorse alltså. Ställde väckarklockan på fem och det var ett helvete att kliva upp. Trodde jag skulle avlida av trötthet! Men förvånansvärt nog gick det skitbra. Det fanns inga bilar ute = inget att köra på


En sån här bil vill jag ha!! (mamma och pappa)

Kom hem för ca en timme sen och har nyss tryckt i mig massor av kakor..funderar på en bulle också, fast jag vet inte. Vill inte verka glupsk liksom.

Btw, idag är det ju sol ute :D blir till att pressa om det finns tid. Men nu måste jag rusa. Vi ska klippa gräset idag också och jag hade tänkt haffa den bästa saxen.


Så jäkla typiskt

Har tagit bilder med mammas kamera och nu när jag ska lägga in dom på datorn hittar jag inte sladden. Dryygt.
I <3 Webbcam ett tag till alltså ..

Ikväll ska jag på 18års fest, ska bli roligt :) Dock kan jag inte vara där så länge, ska övningsköra 7.10 imorgon och bussen går 5.50 .. Sånt man får ta när man bor några mil utanför stan. Men i sundsvall bor jag i centrum ;) Hehe. Längtar som tusan tills flytten. Då får jag bestämma allt själv, gör vad jag vill när jag vill! ;) Grymt kul!

Måste fara nu, Ha en trevlig kväll! :D







PosarN

Skolios.

Har tagit en paus för jag har så sjukt ont i ryggen. Jag har skolios. Eller snarare hade, har opererat.

För er som inte vet vad skolios är så är det närr ryggraden är format som ett "S" eller ett "C". Oftast går det att räta ut med korsett. Men om det upptäcks försent måste man operera.

Jag opererades för mer än ett år sedan. Ibland när man har blivit opererad försvinner inte smärtan, i mitt fall kan jag säga att det nästan har blivit värre .. Kan fortfarande inte springa, träna, lyfta tunga saker och så. Ryggraden är i uträtad så kommer inte bli sne när jag blir äldre och det är ju bra.
Men samtidigt undrar jag om det var värt det? Innan kunde jag träna och springa, men det kan jag inte nu.

Det jobbigaste är att alltid ha ont, mer eller mindre. Men jag försöker lära mig att leva med det.

 

 
Före                                     Efter




 

Segare än segast.

Vi har inte kommit oss ut än;P Haha. Men var tvungen att gå ut med Eliza och väckte just min lillebror som också jobbar här. Vi ska äta sen börja klippa. Rätt skönt faktiskt att vi kan börja när vi vill!

Iaf, i väntan på att makaronerna ska bli klara kollade jag igenom bilder från Turkiet 06. Det ser så hääärligt ut och gillar att kolla tillbaka på bilderna. Är riktigt taggad på Grekland nu också! :D Är inte speciellt länge kvar nu, ca tre veckor tror jag. Iiiiiih! :D





Godmorgon!

Tjolahoppsan sötisar!

Vaknade i princip av mig själv idag =  idag är jag på bra humör.

Idag ska jag jobba och ikväll blir det födelsedagsfest för en kompis :)

På tal om jobb så måste jag seriöst ha världens bästa jobb. Ah nästan.. Får styra precis när jag ska jobba bara det blir fyra timmar per dag, väljer själv vad som behövs göras dom fyra timmarna och jag jobbar på området där jag bor ;) Really nice. Jag jobbar som vaktmästare.

Näe men nu ska jag ut och klippa lite gräs, ha en bra dag! :)


Frukost. Lägger oftast i bär för då ser det lite godare ut, hihi.

It sucks!

En av mina favoritbloggar har lagt ner. Det suger verkligen! Två snygga Göteborgare, bättre kunde det inte bli liksom ;)
www.booisofsweden.blogg.se

Jaja.
Har nyss käkat och ska snart ut med min sötnos Eliza. Sen blir det bara chill här hemma :) Har i princip inte sovit något inatt så är tröööött.

Kan ju dra planerna för iveckan också, den här veckan blir en rolig fartfylld en.
- Födelsedagsfest (2st)
- Bio
-Trästock
- Jobb, jobb, jobb.

Btw, man får tydligen inte ha med sig glasflaskor till trästock? :P Och så måste man boka en tältplats? Kostar gör det säkert också. Får hoppas att det är värt det.




Riktigt trevlig helg!

For somsagt till Vännäs igår, skulle hjälpa madde att vara barnvakt. Fan vad kul vi hade :D Var på vännäsdagarna och åkte karuseller, åt massa onödigt fett, såg film och spelade fotboll (vi tjejer vann, såklart.) En ritkigt trevlig helg alltså.

Har nyss kommit hem och ska städa mitt  i normala fall välstädade rum, sen ska jag till mami :)

Resten av veckan blir det jobb, hoppas också på ett braa väder! Tills jag far till Grekland iaf, då får det regna hur mkt det vill ;) Höhö.

Eftersom min kamera är trasig lekte jag lite med min sugiga webbakmera .. heh.







(Ja, jag äälskar my piercing;) )


:D

Såg just att jag fått ett sms av Sandra Davidsson angående kryssning i sommar. Hon undrar om jag är på .. hm .. JA LÄTT!! :D Parrrrrrrrrrrrrrrrrrrrty, hihi.



Nu ska jag gå till bussen till vännäs :) Ses imorgon.


Jag kan själv!

Satt i sex(?!) timmar igår och kämpade med designen. Dock blev det ingen "kissie, kenza, blondinbella design" men jag är rätt nöjd ändå. Bättre än den förra iaf. Synd bara att jag inte kan göra en header :P:S Ska låta någon fixa hela min blogg så den blir genomsnygg men tills dess får den här duga!!


Vad händer idag då?

Jo, jag ska till vännäs och hjälpa en kompis att vara barnvakt :) Sover där så kommer hem imorgon, och då ska jag till mami. Redan gått två veckor!!:O Sikkt.

Sen tänkte jag bara säga att jag har bokat lägenhet nu!
Har inte fått den än men eftersom det är bostadsgaranti kommer jag flytta den första augusti, kanske inte den här lägenheten men isåfall någon annan. Jag kommer bli vuxen!!
Hahah näe jag skojja bara. Jag vuxen? nixpix, skulle inte tro det vah.





'



Såå, tänkte att ni kanske ville se några bilder på min blivande lägenhet ...


 


 ... och såklart på mig ;) Hehe

Glupsk?

Är asirriterad för att min kamera inte funkar för jag kan då inte lägga in (nya) bilder .. Men iaf så kollade jag igenom alla gamla bilder ihopp om att någon oanvänd, rätt ny bild skulle kunna funka och upptäckte då att jag har många mat/fika bilder :P Haha. Alla prioriterar olika!

Men erkänn att det ser gott ut:


På tal om någor helt annat: Jag är sjukligt taggad på att fara utomlands :D :D Jäklar vad jag ska steka alltså. Älskar att bada och sola. Iiiiih :D Bara tre veckor kvar, hih.


Shitpommesfrit!

JAG KOM IN I SUNDSVALL! Flyttar den först augusti :) Shiet, vet inte om jag ska skratta eller gråta..

Roligt men jävligt läskigt! Vill, men samtidigt inte.

Jaja, känns säkert bättre när jag har fått smälta det. Att flytta hemifrån (till en stad där man inte känner ngn dessutom) är rätt stort tycker jag.

Men just nu har jag sån jävla ångest för att vi har tappat bort vaktmästarnyckeln :S Fattar inte vart den lille jäveln har tagit vägen!!! Vi måste som ha den för att kunna jobba. Fan.


Yeeeeeeeeees!

Grekland vecka 32, allt är bokat och klart!! :D Fyfan vad kul det ska bli! Jag taggar <3

 
Santorini - typ greklands finaste ö ;]


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag jobbar jag som vanligt, har dock lunchrast nu men ska snart ut och jobba igen. Sen ikväll ska jag vara med sandris och vi ska mysipysa, hihi.
Jag kan ju prata nu ;) Svullnaden har till stor del gått ner men jag läspar ändå lite ibland. Kommer göra det tills jag får byta smycke, alltså om fem veckor. (dagen vi kommer hem från Grekland ;) Heheh).

Men nu blir det jobb, Pussiluss.


Idag tycker jag inte om regn.

Har varit och jobbat idag. Gissa vad jag jobbar som? Vaktmästare! Regnet bara öööste ner, det åskade och blixtrade tillochmed:S I dont like! Men vi styrde så att vi fick jobba rätt mycket inomhus :) Dock blev vi dyngsura ändå.

Regn är bara mysigt när man är inomhus (bortsett från om man badar i havet, asmys) Fast då får det ju såklart inte åska och blixtra.

Vad händer resten av dagen då?
Hm, nada! Min tunga vill inte ge med sig alltså, den är fortfarande svullen. Därför tänker jag hålla mig gömd i mitt rum så ingen pratar med mig. För om ingen pratar med mig pratar jag inte tillbaks! Men gud vad tråkigt det är att bara sitta hemma hela tiden. Det har gått en vecka (redan?!) sen jag piercade mig så tycker ju att svullnaden borde ha lagt sig ..

Menmen, kanske verkligen borde hålla tungan stilla nu på riktigt ett tag. Annars har jag pratat lite hit och dit.

Aja, ska gå nu, har sjukt jävla ont i min rygg. Pappa tror det beror på att jag sitter vid datorn för mkt så ska förflytta mig till tvn ;)


PUSS

Mama's boys.

Sitter hos jessica nu. Kan lika gärna vara tyst här liksom. Fast jag pratar mer än vad jag borde, intebra. Min tunga kommer typ alltid vara svullen framöver. Om jag inte skärper mig.

Ah men vi ska iaf se mama´s boys, finalen. Blir alltid så sjukt irriterad på en av mammorna. Hon beter sig som en jäva bitch! Men måste som fortsätta kolla eftersom det är så fjantigt.
Jag kommer då aldrig låta mina föräldrar bestämma vem jag ska vara tillsammans med. Neverever!



PUSS

Jahapp och då var helgen slut ..

.. Bara att tagga nästa!! Fast mitt jobbschema är rätt slappt så kan göra bort det tidigt på morgonen så jag har dagen ledig :) Imorgon börjar vi klockan åtta. Till ett. Hoppas på sol så att jag kan förbättra på brännan. Man kan aldrig bli för brun! Typ.

Näe nu ska jag ut på internet och ragga igen! .. (eller inte) Hare, PUSS.


B) Höhö

.

Det är sjukt tråkigt och jobbigt att inte få prata. Kan som inte annat än att vara hemma. Annars blir det att jag pratar ändå, och tungjävlen vill inte läka då. Menmen, ska man vara fin får man lida pin ;)

Trodde aldrig jag skulle säga det här, men jag är less på glass nu:O Vill ha mat! Typ en hamburgare nu, mmmm mums!

Jaja, får se vad jag äter.

Tyvärr kommer även det här inlägger bli bildlöst (skittråkigt jag vet) men min bajsmobil är fortfarande pajj.

Ha en bra dag! Puss


Lördag.

Idag har jag bara varit hemma. Städat, städat, städat och handlat typ. Fint är det iaf nu.

Min tunga är mer svullen idag, måste verkligen börja hålla käften. Ju mindre jag pratar desto snabbare läker den. Och jag är så less på att inte få äta vanlig mat!! Fast det är ju såklart värt det ;) I love my tungpiercing! När den har läkt och återfått sin vanliga färg så ska jag lägga in en bild.

Igår kväll hos jessan var mys, för mycket prat  från min sida dock. Men riktigt mysigt :)

Nu ska jag ut med eliza och sen kommer sandra och frida hit för filmtittande :P


PUSs


Torsdag.

Andra jobbdagen idag och jag är typ redan helt slut :P Haha. Fast det kan bero på att jag inte äter speciellt bra. Håller mig till smoothies pga tungpiercingen men min kropp vill ha mat. Men svullnaden har börjat gå ner nu så på måndag borde jag kunna prata normalt och äta igen. Dock är tungan vit och slemmig nu (blir så när den läker och delvis av mungrejen jag sköljer med).

Testade att äta lite igår och bara jag mosade det ordentligt innan gick det bra. Kände mig som en liten barnunge med mosad mat och att jag läspade när jag pratade. Menmen, det är det värt! Det svåraste är nog att inte kunna pussa på min lilla älskling (eliza, sötaste hunden ever!) hihi.

Förutom mina mat och pussproblem så har mobilen lagt av och jag lever typ för min mobil :P Har den gamla nu men den lär inte hålla länge till. Funderar på att köpa en ny, men den jag vill  ha är rätt dyr. Men jäkligt snygg. Dessutom är det en kamera också. Ingen vanlig mobilkamera utan en 8.0 megaoixel, de ni! B)

LG KC910 Renoir


Ska gå och göra iordning min middag nu, omelett. Skönt med fast mat igen.


Pusss


Regn kan också vara mysigt.

Shiet nu spöregnar det verkligen!!!!! Åskar gör det också hela tiden.

Men jag tycker ärligt talat att det är rätt skönt, det har varit så varmt de senaste dagarna att lite(?) regn inte gör speciellt mkt. Ska mysa inomhus resten av dagen nu. Låta skinnet vila ifrån solen lite ;P. 




Onsdag

Hahah alltså värsta cpvädret ute nu!! Regnar, åskar och skinande sol i ett. Snacka om att gud har svårt att bestämma sig. Hann iaf ligga ute en timme .. vågar nog mig inte ut mer idag :P Hörde att det åskade alldeles nyss.

Iaf så piercade jag tungan igår. Äntligen. Har velat så mkt fram och tillbaka, men nu är det gjort. Det gjorde inte speciellt ont alls, utan det är det att jag inte får prata eller äta (enbart smoothies, glass och vätska) på några dagar som är det jobbiga. Sen har tungan svullnat upp idag också så det tar ca en timme att äta/dricka upp en smoothie, skitdrygt!

Menmen, det är det värt det :) Känns skiträtt att jag gjorde det! Om sex veckor är allt helt läkt så då behöver jag inte gå runt och tänka på allt som man måste tänka på.

Tänkte lägga in en bild men min kamera är pajj, sen är det inte speciellt snyggt nu när tungan är svullen och allt.

Nu ska jag gå och se en film tror jag, PUSS.


RSS 2.0