Tjejkul.

Har varit på bio och sett  "Män som hatar kvinnor". Den var riktigt bra men samtidigt väldigt hemsk. Lätt värd 110 kr iaf :)Innan åt vi på subway, mumma! En riktigt trevlig vardagskväll med riktigt underbara tjejer :* I lajk.

Nu ska jag sova för min jäkla förkylning blev värre på bussen hem. Hur konstigt är inte det? .. Aja, nattinatti.

Fredag?

Shiet, det känns inte som tisdag idag!! Mer som fredag. Ska på bio och middag ikväll med tjejorna :) och sen imorgon har jag bara idrott och eftersom jag är sjuk ids jag inte fara. På torsdag har jag bara en lektion, fredag  vanlig dag sen ska jag välja ut mina födelsedagspresenter ;) Hehe. Lördag, bakning hela dagen och sen maskerad på kvällen kanske. OCH PÅ SÖNDAG FYLLER JAG 18!:D WOOOOOHO!

Och på torsdagen efter att jag har fyllt, alltså den 9onde så är det springpartyy(tror det stavas så) på O´learys, 18 + ;) Dit ska vii kan jag lova!! Heheh. GAAH vad jag taggar alltså! Egentligen är det inte så speciellt men ändå som ..

Ah men nu ska jag och tove bli klar med vårat arbete, så vi slipper fara hit imorgon :)

HA EN BRA DAG!

PUSS

Sjuk=suger!

Min förkylning har övergått till världens tryck över huvudet + huvudvärk. Sen har jag asont i bihålorna. Kan knappt ligga ner eller böja mig ner utan att det känns som om att huvudet ska explodera. Dessutom har jag flera liter slem i halsen och det kliar på lugnorna när jag andas + att jag hostar så fort jag rör mig. Usch,inte bra alltså! :S Jag skulle gissa på att det är bihåleinflammation, men är inte riktigt säker. Ska till vårdcentralen imorgon och kolla upp det där.

Att vara sjukt suger, men jag har faktiskt övningskört ikväll och det gjorde kvällen lite roligare. Skönt att göra annat än att sitta och tycka synd om mig själv.
Håller på att somna nu men vill inte gå och lägga mig eftersom jag inte orkar med trycket. Veeet att jag klagar men det är faktiskt synd om mig just nu! Har aldrig varit förkyld såhär förut! ..

:/

Är hemma idag för jag känner mig inte frisk. Så fort jag rör på mig så får jag hostattacker och det suger! Måste säga att det var jobbigt att sitta framför datorn också men skulle bara sjukanmäla mig så tänkte att jag kunde skriva ett inlägg snabbt.

Jag tror jag ska tillbringa min tid idag framför tv:n men massa te och filtar. Sen kanske jag måste gå ut med Eliza men förhoppningsvis kan hon hålla sig tills niklas kommer hem.

Ja .. nått mer ..
joo,  imorgon kommer jag faktiskt att fara till skolan hur somhelst, för jag har inte råd att missa fyra lektioner. Och sen tror jag att jag, jessica, frida och rebecca ska på bio och se "Män som hatar kvinnor". Mysigt att göra nått sånt på en vardag:) Veckan blir som roligare då.

Nu ska jag koka mer te, ha en rolig skoldag( eller rolig är väl att överdriva .. men en helt okej skoldag iaf;P )

PUSS

Sovmorgon!

Vaknade halv nio men bestämde mig för att sova vidare så sov till elva ;) Känner mig rätt utvilad nu faktiskt. Men min hosta är inte nådigt jobbig!! Jag har typ hostat så mycket att jag har skavsår i halsen :S Sen kliar det i lungorna också .. Inte bra! Ska nog fara och kolla upp på torsdag om det inte har blivit bättre.

Gårkvällen var helt okej. Fort först till mormor och åt middag och sen for jag till Sebastian och kollade in hans nya lägenhet. Tog tiobussen hem och hoppade av hos rebecca där även frida och jessica var :)

På tal om nått helt annatt ..vet ni att om precis EN VECKA fyller jag 18!!!! :D :D:D ;D ;D Känns asbra! Guu vad jag taggar!

Nu ska jag plugga tror jag, ha en slapp söndag!

PUSS

Morgonfrilla.

Att sova med en knut i håret är ett bra skönhetstips, håret blir inte lika rufsigt och sen har man även en slarvig knut(snygg vardagsfrisyr beroende på hur slarvig den är;P) på morgonen, perfa! Mitt morgonfrisyr problem är nu löst, yey ;) Hahah. Det var Jessica jag fick det ifrån, hon kan vara smart den tjejen.





(Har tråkigt så mendans jag väntar på att klockan ska bli tio fördriver jag tiden på bästa(?) sätt)







Sovmorgon?

Haha det här är fan  mitt rekord, att vakna halv åtta på en lördagmorgon! Brukar i vanliga fall vakna halv nio tidigast. 
Kan kanske bero på att min telefon ringde halv fyra inatt, tog ett tag innan jag fattade att det var mobilen som ringde och inte musik i min dröm  :P Eftersom jag låg och sov tryckte jag bort men vaknade som ändå till rätt rejält. Sen tror jag att jag halvsov de resterande fyra timmarna.

Jahapp ..händer idag då? :) Jag har faktist ingen aning om vad jag ska göra! Jo, ska ut och gå med frida klockan tio och hade tänkt sätta mig och sola på våran framsida tills dess men annars inget planerat. Får se vad dagen kommer med;P

Nu ska jag ut och få lite färg ;)

PUSS

Balklänningen.

Nu är min balklänning köpt! Jag älskar den <3 Har planerat att sy om den till en sommarfest klänning efter balen, men vet inte om jag vågar låta mig själv göra det :P Känns iaf mer som om att jag inte slänger bort pengarna eftersom den bara kommer användas som långklänning en gång :) Men får se hur det blir det det.

Är ni beredda? Taaaaadaaaaaaaaaaaaa här är den:



         

Fredag.

Är fortfarande riktigt förkyld och det verkar inte bli bättre. Ändå har jag varit duktig och pallrat mig till skolan varje morgon den här veckan även fast jag egentligen inte orkat .. men idag for jag hem efter lunch. Man kan inte vara duktig jämt! ;)

Den här helgen har jag planerat att använda som min "bli frisk" helg. Med det menas att jag bara ska ligga framför soffan och röra mig så lite som möjligt. Nja okej ..inte riktigt men ska i alla fall kurera mig ordentligt så att jag blir frisk nångång! Är så sjukt less på att vara förkyld nu alltså!

Har jag sagt att mina ögon svullnat upp och bildat rynkor under ögonen? Först trodde jag att det var för att jag håller på att bli gammal, fyller ju 18 om en vecka, men mamma sa att det var för att mina ögon svullnat upp lite.. och mammor har ju alltid rätt!

Hade tänkt sola idag igen och det är ju ändå slappt. Man rör sig inte speciellt mycket och det är varmt i solariumet ;) Perfa!

Nu ska jag .. göra nått vettigt. Vila kanske? Eller kanske försöka hitta ett extrajobb? :P Skulle behövas!
Ha en bra dag, hör sen!

PUSS

=)

Jag ångrar mig, kvällen blev helt okej ändå. Allt kan ju inte alltid vara på topp..

Tänkte att jag kunde berätta lite mer om min balklänning :) (Det var btw den andra klänningen jag provade :O)
Den är mörkblå med pajletter på, lång(man ser inte fötterna) Den sitter åt där uppe, en tubtopp alltså och går ut där nere. Haha kanske svårt att fatta men lägger in en bild efter balen ;) Har även ett par passande skor till. Sköönt att ha hittat det där, började få liite panik faktiskt.

Jag fyller 18 nästa vecka på söndag! Hur sjukt är det inte det!! 18 liksom. Man klassas som vuxen, inte dåligt! Jag taggar stort kan jag lova. Jag lär ju inte bli mognare tills på söndag men officiellt är jag det faktiskt, hehe.
Jag har jäkligt tur att jag fyller så tidigt med tanke på balen. Har hoppat över förskolan så är 91a men går med 90or:) Tråkigt ifall jag hade varit tvungen att ha med en föräldrar och göra blåstest varannan timme ..




PUSS


suck.

Dagen idag har varit kanon, hittat en balklänning och sandra bjöd mig på kycklingsallad, yuimmi! Sen har jag även solat så jag hoppas jag blir lite brunare.

Men bajjs vad jag hatar den här kvällen !!!! ..... ååååh

Japp.

Igår somnade jag runt sex (på kvällen) och vaknade inte förns sex imorse. Har alltså sovit i tolv timmar!! Fan sjukt ju .. men skönt var det :) Låg och drog mig en timme för skulle inte vara hos sjukgymnasten förns åtta. Fick några övningar till och jag ska öven börja med spinning på onsdagar, ska iaf testa och se hur det känns :) Har saknat träningen riktigt mycket så det ska bli kul :D
Sen har jag varit ute med eliza, gjort mina ryggövningar, gjort mig iordning och ska snart äta, bussen går 11 :) Har bara en lektion idag så börjar tio i ett.

Jag och mamma hade tänkt gå och kolla på balklänningar idag, är ju som på tiden att jag gör det ;) Är inte så lång tid kvar nu, shiiet vad tiden går snabbt alltså :O Nästan så man inte hinner med längre :P Hahah.

Ha en bra dag, hör sen.

PUSS


Skooola.

Jobbar med ett arbete nu och sen slutar vi! Ska ta tjugo i två bussen hem, härligt att komma hem tidigt!
Ska direkt på massage, sköööööönt :] hihi. Bestämde mig för att jag behöver massage för mycket för att avboka på grund av att jag är sjuk. Jag vet, inte så smart, speciellt inte när jag bara blir sjukare, menmen ..

Sen ikväll ska jag bara chilladilla, försöka bli lite friskare! Tänkte att jag kanske skulle vara hemma imorgon men vi har bara en lektion som börjar tio i ett så känns onödigt att skippa :) Sen på fredag får jag se hur jag mår .. vill verkligen inte vara sjuk ihelgen :S Drygt att bara ligga hemma.

Ska jobba nu, PUSS.


Ny, snygg design?

Måste bara tipsa om en som är jätteduktig på designer:) Kostar bara 100 kr.

http://victoriasfashion.blogg.se/


Usch.

Mår verkligen pyton! Förkylningen blir bara värre och värre och nu kan jag knappt gå upp/ner för trappen utan att bli anfådd. Hade tänkt stanna hemma idag men det kändes otroligt drygt med tanke på att jag vaknade klockan sju imorse och kunde inte somna om. Vad ska jag göra resten av dagen liksom? Orkar inte gå ut med eliza eller läsa. Se på tv skulle det bli då och vem orkar se på tv en hel dag? Inte jag iaf. Så bestämde mig för att fara till skolan, har lix bara en föreläsning och sen ska jag snacka lite med min handledare om projektet.

Sen ska jag hem och på massage. Vet att det inte är bra att få massage när man har är sjuk så kanske ska avboka men får se hur jag gör ..

Kvällen igår var mys :) Kom hem och åt middag sen for vi ut och övningskörde i ca en och en halv timme. Körde om en lastbil och jäklar vad läskigt det är alltså!! Körde hem till bengt och christoffer och där satt vi och drack kaffe .. och niklas drack saft ;P Tyvärr kunde vi inte stanna så länge för att vi skulle träffas några hos mig och se film. Kom hem lite senare än tänkt och det ber jag om ursäkt för :P Vet att det inte är kul att sitta hemma och vänta.
Vi såg i alla fall "one last thing", och den var riktigt bra! :) Alla filmer har typ blivit värsta sorgliga? Eller så är det jag som har blivit känslig ..

Ska göra mig iordning för skolan nu.

PUSS

Dryygdag.

Sitter på skolan igen (ah det gör jah ju iofs varja dag ..) och har tråkigt. Ett tips till lärarna är att man inte ska ha lektioner i ett data klassrum, alla är inne på apberget, facebook osv:P Stackars lärare som försöker undervisa! Hehe.

Idag är den drygaste dagen på veckan, fyra lektioner - inklusive matte .. Gaaah jag dör! Jag och matte kommer bara inte överens, thats it. Fast det kan hända nångång att vi kompromissar lite ;) Dock inte idag. Är ordentligt förkyld och har bara sovit sex timmar av 48!! Gissa hur koncentrerad jag kommer att vara? Det går faktiskt inte att sova när näsan är igentäppt och vi hade oturligt nog ingen nässpray men mamma ska köpa det idag :) Blir att sova inatt alltså <3

Men innan jag ska sova ska jag övningsköra lite (var asduktigt igår! hihi) och sen hade jag och några kompisar tänkt se klart filmerna vi hyrde i fredags :) Lär inte hinna se alla men två borde vi i alla fall hinna.

Nu ska jag fortsätta låtsas hänga med, ha en bra dag!

PUSS

Myysipys.

Var hos emma och födelsedagsfikade, det var riktigt mysigt :) Och vääldigt mycket fika ;) Hehe. Men gott var det kan jag lova.

När jag kom hem åt vi nästan direkt sen for vi ut och övningskörde. Inte för att skryta men jag har verkligen blivit bra :) :P Jag lär mig snabbt alltså! Kan bero på att jag tycker att det är kul. Och har nyss kommit hem från en promenad. Jag och Eliza gick ut med Jessica och Alvi ;) Hahahahahaha.

Dagens (eller snarare veckans) : " Det här är mitt första drick" ;)













En riktigt mysig dag!!!! :)





PUSS

Skoola :S

Sitter på skolan och tråkar:S Men har bara två lektioner idag, dock två timmars hål emellan men ändå :P Slutar halv ett så ska inte klaga! Sen ska jag och sandra till emma och fika, hon fyller år idag :) Det ska bli mys! Och ikväll ska jag övningsköra och kanske plugga liiite. En bra dag alltså :) Tycker somsagt om att ha mycket att göra annars blir jag lätt rastlös. Självklart kan det vara kul att ta det lugnt, men hela tiden? .. nja!

PUSS


Mums!

Efter att ha varit ute och gått en sväng blev jag hur sugen somhelst på soppa! Och som tur är hade mamma köpt gulasch soppa, perfekt när man har ont i halsen:) Typ det godaste jag har ätit på hela helgen faktiskt, så gott var det :P Konstigt vad man kan få ovanliga sug ibland :P Jag brukar inte tycka om soppa i vanliga fall..

Här är en bild på den "fantastikska" måltiden, haha.



sov gott, PUSS.

söndag

Vaknade runt halv tio och har bara legat framför tv:n sen dess .. Tycker det är riktigt jobbigt med såna här dagar men jag har verkligen inte orkat göra något!
Men hade i alla fall tänkt packa (ska till mamma), göra mina ryggövningar och duscha. Känner mig alltid fräschare efter att jag har duschat. Sen ikväll ska jag försöka mig på en promenad, inte speciellt lång dock. Jessica kommer göra mig sällskap också:) Härligt ,för ikväll känns det tråkigt att gå själv.

Haha jag såg ett program idag " Vårt bröllop i era händer" och jag blev astaggad på att gifta mig! :P Värsta kära och allt, hur mysigt somhelst ju :) Jag ska allts¨å gifta mig när jag blir stor har jag bestämt mig för;P Men det är ett tag kvar .. kanske inte något som jag bör fundera på nu :P haha.

Måste fixa lite nu .. ha en bra söndag! :)

PUSS

Sjuk!

Jag som trodde att jag skulle klara mig undan, men inte! Kan knappt prata för att jag har så ont i halsen:S Fan vad drygt alltså!! Är hängig i hela kroppen dessutomoch det kommer säkert bara bli värre  ..
Tur att det är söndag imorgon, ska vila och försöka skynda på tillfrisknaden:) Får se om det blir skola för mig på måndag, känns det såhär skippar jag.

Ska fortsätta halvsova framför tv:n nu.

PUSS


Soolsoolsoool

Ååh, jag älskar verkligen när det är sol ute:D man blir så .. glad :D haha. Har suttit ute och solat i en och en halv timme så hoppas på lite färg ;) Ska även ta en promenad för man måste ju passa på att vara ute så mycket som möjligt när det är så härligt ute!

Hittade en bild från när vi var i Turkiet, jag vill utomlands igen!!!! sola och bada, i löööv it <3



Måste nog börja dra mig till pappa nu så vi hinner städa och gå ut innan solen försvinner. Men ska dra lite om gårdagen först :) Maja, Rebecca, Jessica, Frida, Moa, Johanna, Marie och Tova kom hit (till mamma) och vi hade somsagt lägenheten för oss själva, hur skööönt somhelst!! Gillar att bo själv så jag längtar verkligen tills sjag flyttar hemfrån!!
Ah i alla fall så såg vi film, åt massa godis och snackade :) Riktigt mysigt! Sen sov maja jessica och frida över här.

Och jag snarkade tydligen inat :O haha brukar aldrig göra det! Men har sjukligt ont i halsen så det beror nog på det. Hoppas jag inte blir rejält sjuk, kan knappt äta utan att det gör ont. Får leva på te några dagar ;P inget mig emot!

Ha en bra dag!

PUSS









.

Jag har trååååååkigt!! Nu får ni lov att komma girrrrrls..

Heeelg :D

Äntligen är det heelg, fan vad skönt! Vad ska ni Jag ska vara med massa kompisar i mammas lägenhet:) Vi har den för oss själva eftersom mamma är i fjällen så vi ska bara mysa och skratta hela natten ;P
Har precis gjort mig iordning, ska bara äta och ska snart fara dit och tända lite ljus och göra myyys :]

Haha min morgon imorse alltstå!!! Började med att jag försov mig, hann bara slänga på mig kläderna och sen springa till bussen(eller jag gick snabbt:PI bussen kände jag att jag har fått asont i halsen + att jag har världens pms!! Så min dag har inte varit speciellt  bra, med andra ord! Men kvällen kommer bli suuper! Sk:a bli riktigt skojj:)

Filmerna vi har hyrt är:
- Killing Me Softly
- If Only
- The Glow
- Two Lovers & A Wedding
- One Las Thing

Alla verkar asbra, så ska bli kul att se :)
Ska äta nu, ha en trevlig kväll:D

PUSS







...

åh gud .. jag är hur trött somhelst och har fått ont i halsen, inte bra!! Jag som trodde jag skulle klara mig undan. Men min lillebror är sjuk så .. en lam förhoppning från min sida. Kan bara dricka en massa te och hoppas att det blir bättre snart. Det blir i alla fal en tidig kväll för mig :) orkar knappt hålla ögonen öppna.

Jag har nyss lagt till några utbildningar i min "korg". När man sedan har de utbildningar och kurser man vill ha skickar man iväg dom och har då skickat iväg sina ansökningar. Kändes rätt vuxet kan jag lova :P Universitetet, det är fan stort ju. Nyss började man gymnasiet .. Huvvaligan vad tiden går snabbt alltså!!

När jag tar studenten vill jag veta vad jag ska göra efter och det här är mina mål:

- Skaffat sommarjobb
- Kommit in på den utbilning jag vill
- Flytta till Sundsvall
- Tagit körkortet

Sommarjobbet är redan fixay så hoppas på resten nu! :) ska chilla lite mer framför tv:n sen soova. Ha en trevlig kväll

PUSS

Skolan

Sitter på skolan nu och jobbar med ett arbete, lika bra att göra bort det på en gång ;) Vi har bara fyra lektioner på oss så uttnyttjar lunchraster och så eftersom det är svårt att få ihop ett bra arbete på så kort tid, enligt mig.
Men jag har tydligen fått nått hjärnsläpp för kommer inte på något bra att skriva .. hm!

Ajja, släpper nog snart.. (förhoppningsvis) Blir inte bättre av att tove sitter mittemot mig och skriver som en galning!

Ååh just ja, jag läste ut sista twilight boken igår(eller inatt snarare) och jag älskar den!! jag är fan kär i dom där bäckerna och filmen som har kommit ut! Slutet var det bästa tänkbara men det dök även upp massa överraskningar. Spring och köp, säger jag bara. Eller snarare beställ på internet :P Den går inte att köpa i butik än, tror jag?
Blir så lycklig varje gång jag tänker på den, hihihi. Sen att vädret är suuuperfint gör min ännu lyckligare;) Jag är lycklig just nu alltså, om ni inte hade förstått det ;P

Nu ska jag koncentrera mig på det jag ska göra istället för att sitta här och svamla.

PUSS

Vårkänslor.

Vaknade imorse av att solen lyste upp rummet och jag fick värsta vårkänslan!!! Ändå att vädret kan påverka så mycket hur vi mår :) Jag älskar verkligeen sool :D

Idag har det varit en riktigt bra dag. Började med att vi for på föreläsning på universitetet och då fick jag den sista boken i Twilight serien, yeey!  Alltså fick den inte av universitetet såklart :P utan av boobie. For sen ner till stan och träffade sandra och emma. Vi satt på apberget. drack latte och snackade, hur myysigt somhelst. Sen att vädret var kanon gjorde det inte värre!! :D

Fick sen köra hem( från stöcke, men ändå ;) ) och jag tycker det är askul :D Lite småsläskigt, men kul. Jag blir nog en bra bilförare ;)
Ni kan ju gissa vad jag har gjort sen middage? joo, läst twilight! hehehe. Kan inte slita mig, så tänker gå och fortsätta läsa nu :]

PUSS

Tiisdag..

.. är den absolut trååkigaste och längsta skoldagen! Slutar halv fyra och eftersom jag senast tar tjugo i två bussen hem dom andra dagarna är det riiktigt hårt alltså! Näe men det funkar, fast drygt att inte hinna göra så mkt.

Mina planer idag var att städa, sen se twilight, Men jessica bjöd hem mig och självklart far jag hellre dit :] Ska alltså städa klart, göra mina ryggövningar och sen bege mig dit:) Blir nog twilight när jag kommer hem ändå ;P älskar den filmen! har sett den två ggr på bio och en gång film. Vampyrer är liksom min grej ;) hehehe

Näe .. nu måste jag dammsuga ..:S

PUSS




Ledig

Ledig idag igen, eftersom vi har utvecklignssamtal men jag har valt att inte ha något :) Känner att det bara är onödigt när jag vet vad hon kommer att säga ..

Så jag har ägnat dagen till annat .. som att städa, göra mina ryggövningar, fått massage ( mmm!) och varit ute med eliza. Har inte hunnit så mkt mer :) Ska snart ut med Jessica och gå en sväng också, det blir mys! Har även bokat in med mamma att vi ska övningsköra på onsdag, backning och sånt ;) hah det ska bli kul att se hur det går!Men jag taggar iaf, heh!

Ska också se "ballar av stål" ikväll, fan vad kul att driva så med människor, se deras reaktioner ;P inte för att jag skulle det men kul att se andra .. haha.

Sööndag

Idag är det Söndag och det betyder att jag egentligen ska till mamma men vi kör nått spec nu, tre veckor istället för två. Skönt, för jag tycker det är jobbigt att byta. Det ska städas, packas, packas upp och städas, dryyygt!!

Idag borde jag plugga och ska verkligen försöka att göra det .. men får se hur det blir med det :P Ska snart ut med Frida och vi ska gå en sväng. Sen kanske jag ska övningsköra om mamma hinner, det ska tränas lite krypkörning. Jag är alldeles för snabb i starten, tur att det inte har varit något i vägen hittills;P
Sandra sjunger idag men vet inte om jag ids fara dit :) har världens mensvärk och känner mig så ofrääsch och allt.. sen allt det dära plugget ... eller egentligen  är det inte så mkt, matte C och projektet men båda två tar väldigt med tid så ..

Näe tror faktikst att jag ska vara duktig nu och börja lite smått med projektet :)

PUSS

Övningskört

Har just varit och övningskört med min mamma ,, benen skakar fortfarande :P Haha jag körde om tvåå bilar samtidigt och det var lite scary eftersom jag aldrig gjort det förut. Nån gång ska ju vara den första ;) Det är fan askul att köra bil ju :D jag älskar det!! Sen på väg till bengt(mammas kille) får vi världens sladd (i typ 10 km/h, men ändå ;)) haha mamma fick panik men jag tyckte det var kul! ah .. hade kanske inte varit lika kul om vi kört ner i havet men :P

Jag lär mig rätt snabbt också så det känns bra :) lite smånervöst att köra snabbbt men men .. planerar att ta körkortet innan sommaren så blir mycket intensiv körning nu :)

Eeh  .. idag ska vi se melodifestivalen, så ska inte sitta hemma och tråka ;) Dagen idag har också varit rätt okej. Sov till 11!!!! :O blev lite smått förvånad eftersom jag alltid vaknar runt halv nio. Men det var lurre, alla behöver sova ut någon gång, gick sen ut med snuffsan och har kört ca en och en halv timme. Ser framemot körkortet <3

Happ .. händer ikväll då? Jo justja, jag sa ju det :P Haha, myys med girrrlsen. Ska ta med mig en skräckis också som jag hyrde igår. Var ju mobbad igår så tänkte att jag kunde passa på att se några filmer då men orkade inte se ena så .. Blir ju bra att se den ikväll då!

Ska laga mat åt min kära lillebor och pappa nu ;)

PUSS

Haha måste bara säga att min tunga typ alltid ser ut som en kooorv:P på alla kort. siiikkkkt ^^



seeexigt ^^

.

Det här måste vara den tråkigaste och drygaste vecka i mitt liv!! (nästan) Har typ varit ledigt hela tiden, och ja ..det blir drygt i längden!! Sen har jag världens lust att göra något ikväll men alla är bort :( Känner mit rååååmobbad!!!
Åååh och jag har heller ingen lust att fara på söka jobb kursen, har ingen lust att vara en duktig flikka idag.

Ska iaf se melodifestivaln imorgon med tjejerna och det känns mindre mobbat så ..

Lite småfin.

 .. eller i alla fall naglarna ;) Ändå att man känner sig mer fräsch och fin när naglarna är snygga :) Jag har nyss snyggat till mina, eller ah .. jag har försökt ;) Trivs mest i fransk manikyr men har inte riktigt fått längden som jag vill ha, men det här får duga.  Dom växer snabbt så snart har jag de snygga naglarna som jag vill ha ;)

Har astråkigt så jag tänkte att ni säkert ville veta vad jag håller på med! hm .. eller inte :P I alla fall så ser mina naglar nu ut såhär:


En dag kvar till helg!

Shiiet vad veckan går snabbt, blir typ snurrig :P haha näe men den går faktiskt läskigt snabbt :) om .. hm, vad blir det ..25 dagar fyller jag 18!! -.. :D taggar som tusan alltså! Blir myndig och allt sånt, men jag kommer fortfarande att vara lika barnslig;P fast det beror på vad man ser som barnslig.

Idag var jag hos sjukgymnasten och det gick bra :) fick massa mer övningar som jag ska göra, så nu är det 11 st tror jag. Det är ganska kul ändå att se hur lite muskler mina rygg har, minsta lilla övning och jag får träningsvärk. Men inte samma träningsvärk som er .. för mig känns det som om någon sticker med nålar. Jag bad om att få Starka tabletter eftersom jag har så ont men han tyckte det var bäst att inte ta något eftersom då vänjer man kroppen och måste sen öka styran på tabletterna, och jag vill inte bli en knarkis. Så jag härdar! :) usch. Jag hoppas verkligen att min rygg blir bättre snart ..

I alla fall for jag till skolan även fast jag bara hade en lektion (är en duktig flikka) och vet ni vad? Jag, sandra lundqvist förstod mig på alla krumelurer och x!! ;) *stolt* Måste firas ikväll eller nått. haha.

Fick på mattelektionen reda på att vi ska besöka universitetet på onsdag, ska bli riktgt skojj. Man känner som hur studenten närmar sig :) Iiiiiih vad glad jag kommer att vara! jag ska gå på sjukgymnast, hälsagrejer och så:)

Men jag vill helst gå i sundsvall så håller tummarna på att jag kommer in där! :)


Nu ska jag STORSTÄDA mitt rum, wisch me luck!

PUSS


 Liite småågalen sådära.

Skolios

Skolios är när ryggraden ser ut som ett "S". Eller ah .. det är olika men ungefär som ett "S" :) Har man över 50 grader så måste man operera och när dom opererar stoppar dom in två järnstänger på sidan av ryggraden och skruvar fast dom(med färgglada skruvar;)) Det ska man sen ha kvar hela livet.
Fast det kallas inte järnstänger .. kommer bara inte på vad det heter. Tror att det är gjort av titan dessutom.

Så det är alltså det jag har i min rygg .. skruvar och stänger för fleeera tusen kronor(onödig fakta jag vet).. men ni vet vad det betyder? Jag är mer vääärd ;) hehehe

Näe men det är riktigt jobbigt faktiskt, en konstant smärta. Ni vet när man är iskall och sedan sticker en nål mot? det gör ont!! Så känns det om jag överanstränger ryggen och det gör jag rätt ofta. Sen är det väldigt stelt som .. ah det går inte att förklara, man måste ha upplevt det :) men det är absolut inget som jag rekomenderar!!

Sen får man inte träna något på ett väldigt långt tag, typ ett år. Det är sjukligt drygt kan jag lova. Men samtidigt ångrar jag det inte :) Nu är ryggraden rak och jag hade inte velat vara värsta sne när jag är äldre. Går hos sjukgymnast nu också dessutom så .. hoppas det blir bättre.

Ja det här var en KORT sammanfattning om vad skolios är:P

Har en bild som jag har visat förut .. lägger in den. Den är på mitt ärr, 10 dagar efter operationen tror jag det var. Andra bilden är hur det kan se ut :)

 

PUSS

Inget för mig.

Alltså jag tycker inte om såna här dagar!! Man bara sitter framför tvn och ruttnar bort, haha näe men inte riktigt ..visst det är ju asskönt att ha en ledig dag om man har en massa plugg och är riktigt skolless. Så smaart som jag är så har jag gjort bort typ allt mitt skolarbete de närmaste veckorna så jag bara sitter framför tvn. Jag är nog mer en sån människa som gillar att göra saker och ha fullt upp:) även fast det ibland kan vara nice att bara chilla!
Dessutom blir man bara trött av att vara hemma och göra ingenting.
 
Lite senare ikväll hade jag faktiskt tänkt att skriva lite om min skolios och operationen och så :) Berätta liiite mer detaljerat om hur det har gått till och vad skolios är mm. Så hörs ikväll!

PUSS

Onsdag = Ledig

Jag hade förberett mig på en sovmorgon idag men gissa när jag vaknade? ÅTTA! det är så typiskt! När man får sova ,vaknar man tidigt och när man måste upp tidigt vill man bara sova vidare! Men det är ju i och för sig rätt härligt att kliva upp tidigt också :) man hinner med så mkt.

På tal om sömn och allt sånt måste jag bara säga att mina drömmar är de sjukaste! Jag drömmer sanna saker, alltså inte sånt som har hänt eller ska hända(man vet aldrig), utan sånt som skulle kunna vara huur verkligt somhelst. Alltid när jag vaknar måste jag tänka om vissa saker verkligen har hänt eller om det var en dröm. T ex inatt drömde jag om att jag och pappa diskuterade om vad för möbler jag ska ha i min(kanske) lägenhet. Men sen när jag prata med han och drog upp det där var han helt oförstående? :P haha, sikkt! Jag vill ju att mina drömmar ska vara fyllda med kärlek och sånt ;P

Ajja, nog om mina drömmar .. och mer om mina planer för idag . Dom är rätt glesa faktiskt... ska ut med eliza, plugga lite(?), ätaa:P, och kanske gå ut med moa och soofie:) Så det blir chillidill.

Justja! Jag kom på att jag har lite bilder från lovet:) som jag tänkte lägga in.
Mitt lov var riktigt mysigt. Bastade, umgicks med kompisar, åt mycket fett;P, festade, tjejmiddag, långa promenader, sovmorgnar(om man kan kalla det de när man kliver upp nio) och sen bara chill framför tv:n och datorn typ. Precis så som ett lov ska vara!
Fast det är klart, hade inte sagt nej till fjällen :D Eller jo det hade jag eftersom min rygg inte pallar men ni fattar ;)

   

PUSS

mnvds

Kom till skolan runt tio och gissa vad jag fick veta? Vi började inte förns TIO I ETT!! Tror ni jag blev liiite sur eller ..
fick sitta på skolan och dryga i flera timmar, inte det roligaste precis.. Så jag hade alltså bara två lektioner idag och det var slappt:) Är dessutom leedig imorgon :D Sjukligt härligt! Man borde vara härligt en dag i veckan .. det skulle vara nice :D fast ah .. då skulle man säkert få kortare sommarlov eller nått och det suger! Fast vi har rätt slappt schema nu så skulle nog inte vilja byta nått. Eller förresten .. jo! Matte C skulle det inte skada om den togs bort:P Måste vara det tråkigaste som finns!!!

Ajja, man borde ju bli liite smartare av den kursen iaf :P haha det kan behövas!
Nu ska jag snart pallra mig ut med eliza och sen va med jessica och maja :D ska bli myyys.  Visst sa jag att jag är ledig imorgon? ;) haha!
Vi har sjukt slappa dagar den här veckan, på torsdag en lektion(ska till sjukgymnasten så missar en), och fredag tre lektioner .. ii lööööv <3
På tal om sjukgymnast så ska jag den här gången be om STARKA tabletter, är så jävla less på att ha så sjukt ont i ryggen hela tiden! Vet att det beror på övningarna eftersom att min rygg itne är van att träna så jag borde få tabletter och ska argumentera mig fram till att dom ska vara riktigt starka. Skulle ge mycket för att för en dafginte ha så sjukt ont i ryggen!! :)

Näe, nu ska jag gå, PUSS

M

Åhh tror jag börjar bli sjuk :S Hur drygt somhelst kan jag lova! Hatar verkligen att känna mig hängig och aldrig orka hitta på ngt roligt .. utan man bara sover hela tiden. Suuck. Ska iaf snart hoppa in i duschen och sen koka te, kanske blir liite bättre då?(a)
Får hoppas det går över innan helgen iaf, för tänker då inte sitta hemma och ruttna.

För övrigt har jag bara SJU lektioner kvar den här veckan :O hur lyx är inte det?! Hade dessutom bara en lekton idag ;) Ääälskar mitt schema <3 Älskar typ allt just nu, det flyter på sååå bra :) Fast sen finns det såklart alltid sånt man vill ha  men inte kan få .. ajja man kan ju inte ha allt eller hur? (fast ibland önskar jag faktiskt att jag kunde det) .. speciellt just nu.

Näe, nu ska jag gå och tina upp min kropp, pappa fick för några dagar sen för sig att det var för varmt här och skruvade ner värmen ordentligt .. smaart? neeeeeej! nu är det ungefär lika kallt som ute.

PUSS

gfft

hmm, ja nu tar lovet slut och det suger snoopp! men snart är det lov igen och tiden rusar lix iväg, så fem veckor kommer kännas som två. Och justja!! ..innan lovet kommer jag ha fyllt 18 B) hehe, lite nice eller vad!? Körkortet innan sommaren hoppas jag på.

Fredagen var lyckat! bra början och bra slut. Lördagen var helt okej, dock mådde jag skiiit hela dagen men ..
det har i stort sett varit ett riktigt bra och mysssigt lov:) synd bara att min rygg inte håller för massa roliga saker, bla slalom.. älskar att susa ner för backen, fast det ska ju såklart inte gå för snabbt;P då är det bara scaaary!

Planerna för idag är ZERO! eller jo jag ska ut med lill tjoppsan en sväng men sen blir det tv:n och inte långt därefter sängen. Måste sova igen lite sömn känner jag.
Nått som är sjukt nice är att vi har utvecklingssamtal på onsdag och måndag nästa vecka .. och det betyder att vi är LEDIGA. wiiieeh! och eftersom jag är en duktig tjej ska jag passa på att plugga liiite då;Phaha.

Ha en trevlig första-skoldagen-efter-lov-dag imorgon! ;)

Och ett dagens tips som jag tycker låter rätt så smart: Ångra hellre något du gjort än inte gjort. (fast självklart måste man ha sina gränser ju!)

PUSS

Freeeedag

Är hos frida och chillar. Vi har just gjort förrätt och fördrink:) Ska ha trerättersmiddag med tjejerna, sjuukt kul :D:D
Lägger upp bilder sen;)

PUSS

fnakölfA

Igår var hur mysig kväll somhelst! Jag frida och jessica for till beengan (mammas kille) och bastade och såg twilight :] på en projektor dessutom, hehe ;) Var verkligen hur myyyyyysigt somhelst! :D:D:D Vi rullade oss i snön och lite sånt som man brukar göra på vintern ;) haha. Det är verkligen mysigt där. Ojj vad mycket mysigt det blev nu, men ni fattar då iaf ;) MYYSIGT!

Ikväll ska vi ha filmmaraton och det ska bli nice. Det blir hemma hos mig eftersom jag har den största tv:n, hehe!
Så har storstädat, tänt ljus och allt! Eller har hett fram dom, ska tända efter jag har varit ute med snuuul! (eliza)
Ååh, känner mig lite .. mosig? :P eller typ .. som .. ah jag vet inte. Ska iad bärja dra mig ut med eliza nu för dom kommer om en timme och jag har lite saker att göra.

Måste ba säga att jag har varit på massage idag och det var så sjuuukt skööööööönt! Det är verkligen behövande för min rygg! Har även varit hos sjukgymnasten och fick massa nya övningar, det känns ritkigt bra! :) dom tar en verkligen seriöst. Näeee, nuuuu måste jag gå, hare bäst!!

PUSS

:)

Tjooosan :) Hoppas ni har haft en trevlig och skön dag, det har iaf jag haft :) sovmorgon, räknade lite matte, varut ute med elisa och ätit god mat. Det är sjuukt skönt med lov kan jag lova :D:D I löööv it!

Ska fortsätta se gossipgirl nu, ha en trevlig kväll :D

PUSS

RSS 2.0