Tjooosan

Var ett tag sedan jag skrev men har haft så mycket att göra, har bland annat jobbat på Lindex, sjukt kul! :) Hoppas på sommarjobb och sen förhoppningsvis jobb till hösten.

Annars är allt helt okej, det rullar på så att säga. Jag kämpar på.

Orkar inte skriva mer nu, det får bli mer någon annan dag.


Tisdag.

Två dagar kvar, sen far jag hem till umeå igen, så jävla skönt. Vill verkligen bara gå klart den här utbildningen och sen flytta hem igen!
 
Jaa .. vädret fortsätter iaf att vara så jävla underbart:D och min förkylningn börjar ge med sig, dock har jag världens pollenallergi och den är alltid som värts på våren så måste kirra medicin för det, men sen blir det nog priiima.

Jag och simone såg American History X igår och jäklar vilken bra film! :) Hemska men bra! En  "måste se" film.

Nu ska jag ut och promsa i den hääärliga vädret.

Pözz

Sjuk:(

Typiskt att bli sjuk precis när vädret är kanon! Mår piss och det blir bara värre, kom på att jag har pollen också och det är som mest på våren, kanske därför min näsa aldrig slutar rinna. Hur mycket snor kan en människa ha egentligen?

Jaja, försöker hålla mig varm och ta det lugnt men det är boooring!

tjobidobido

Ääääntligen är solen här igen, så jävla greeeat :D Allt blir så mycket enklare och alla blir så mycket gladare när det är sommar och sol ute, i löööv it.

Högskoleprovet idag, känns bra att ha gjort det och veta hur det är upplagt osv, kvittar egentligen om jag får bra eller dåligt, tredje gången gillt ju;)

Alltstå åååh shiet vad jag taggar soooommaaar! Kommer bli den bästa ever med de bästa tjejerna! Jag har lätt de bästa kompisarna som finns:)
 
Jaja, nuu ska jag iaf kurera mig, min hals blir bara värre och värre och jag slöare och slöare .. blir te, ljus och film hela kvällen ikväll.

Hoppas ni får en mer fartfylld kväll än mig!

I like it.

Ska göra högskoleprovet imorgon så jag och Simone ska till skolan och råplugga hela dagen. Fast det känns bara kul typ :p Har gjort allt som jag har legat efter i och slipper ha ångest för det, sköönt! Sen att även körkortet är taget, tusan vad mycket tid jag la ner på det alltså! 

Och snaaaart är det sommar!!! :D :D fyfan vad kul det kommer att bli, bästa sommaren ever <3 Kirrade sommarjobb som vaktmästare igår också så allt känns just nu så jävla bra! Hihi.

Nu: dushen.

Ha en bra dag! :)

tjalalala

Är 19 nu, känner mig extremt mycket mognare alltså, höhö. Körkortet har jag nu också, loove.

Var hos läkaren idag om min jävla rygg och det kan möjligen vara en infektion i musklerna.. :/ Fick också veta att jag inte ska styrketräna, utan köra konditionsträning 1-2 h per dag :o Jeesuuuuus, säger jag bara, hard work. Men jag är öppen att göra nästan vad somhelst för att inte ha såhär jäkla ont  ..

Har börjat planera om inför hösten men inget är säkert så får se närmare sommaren, jag är fan kluven alltså, but we will see.

Men .. även om jag har fittigt ont i ryggen, måste åka tillbaks till sundsvall och gå klart bajsutbildningen och är så jävla confused + ont i halsen så är jag så jävla lycklig just nu! Allting löser sig alltid och just nu är jag så sjukt taggad på the liiiife;D

Shiet vad nördigt det ser ut att blanda svenska, engelska ser jag nu.. fast ah .. jag har ju aldrig att jag är cool så;)
RSS 2.0