Onsdag.

Sjukt vad den här veckan har varit slapp!! Vi har bara haft två lektioner varje dag och är lediga på fredag. Sköööönt!

Sitter på skolan nu och håller på att fixa min broschyr för projektet. Den gick tydligen inte att skriva ut i B5 format så har fått hjälp av datateknikern :) Ska bara kolla igenom och sen är jag klar :)

Ska snart fara ner till stan och fixa internetdosa och sånt på banken, sen ska jag få köra hem :D nicinice!!

Och ikväll kommer bengt och christoffer och äter hos oss :D

Men nu måste jag gå, ha en bra dag!

PUSSHEJ

Pannkakor med grädde..

är typ det godaste som finns!! Men bara man inte äter det för ofta ;) Hihihi.

Åååh jag och jessan var och hyrde "turn it up", en dansfilm idag som  vi ska se ikväll!! JAG TAGGAR! Har tänkt på den där filmen ett tag nu .. och ikväll sker det ;) Dadadada! Hahta.

Ska städa nu sen plugga sen fara till jessan och mysa framför film=)

PUSS

Finns det något tråkigare än att plugga?

Håller på att plugga idrottsmedicin nu och det är sjukt drygt! Fast varvar med msn, apberget så det funkar (beroende på hur man ser det:P) Provet är imorgon och även fast jag inte har pluggat sådär supermycket känns det ändå rätt bra :) Har man bara hängt med på lektionerna tror jag att det är lugnt.
Ska plugga ett tag till och sen se ballar stål, fan vad jag älskar det där programmer alltså! ;D Haha, så jävla klockrent.

Gissa vad jag har gjort idag då?
SOVIT! Kom hem halv ett, la mig i sovan och sov till halv fem. Jag som trodde det var slut med att sova middag när man har fyllt 18, men ikket ;)

Nu blir det plugg igen .. :S


see yah


Skolisch.

Har söka jobb nu, vi håller på att göra instuderingsfrågor tills provet på måndag .. alltså shiet, jag har inte ens börjat plugga än, men ska börja imorgon faktiskt ;) Så svårt tror jag inte att det är.

Jag tror jag håller på att bli sjuk, har ont i huvudet och mår illa och så är jag astrött.. fan vad drygt! Tänkte att jag skulle fara hem efter den här lektionen men nästa buss går inte förns 11.40 så jag måste stanna på skolan hur somhelst.

Guud, jag svettas typ som en griis också!! Tror banne mig det är tidiga klimakteriet .. om det nu finns nått sånt?

Ajja, ska jobbisch nu.

PUSS


Sovdags.

Fan vad bra jag är på att köra alltså! Haha ;) De går bara bättre och bättre ju mer jag kör .. hoppas verkligen på körkortet innan sommaren :) Gud vad skönt det skulle vara!
Idag körde jag till ersboda och tillbaka, tränade även lite backning och fickparkering :) det gick liite sämre men alla är ju nybörjare nån gång, eller hur?


Har suttit och försökt pluggat ett bra tag nu men jag kan inte koncentrera mig, har för mycket tankar i huvudet just nu:P Vilka problem man kan ha alltså .. ;) Hahah. Ska plugga jävel imorgon för jag ska klara provet, utan tvekan!


Hade tänkt gå och lägga mig nu faktiskt :) är astrött och ska upp sex ( lär bli typ kvart i sju ) och behöver sova efter sammanlagt tio timmars sömn ihelgen.

Sov sött, PUSS.


Mums!

Mamma och niklas har bakat kärleksrutor och dom blev riktigt goda! Älskar fett <3 Hehe. Tänkte ba att ni ville veta det ;)

Vad händer/ har hänt idag då?
Pluggpluggplugg, ska skjutsa hem mormor(till ersboda) och sen typ plugg igen .. suck.

Jaja,  på torsdag blir det iaf parrrrrtey ;) i´m tagging! På tal om fest så hade ju jag och sandra hur kul somhelst igår :D Alla var super trevliga, maten var god och bandet ägde. Speciellt han som spelade trummor.. sjukt söt alltså ;) hih. Såg lite ut som en nallebjörn.
Jag trvides verkligen som bartender:) Dock var det svårt att höra vad alla sa för musiken ..

Skulle egentligen ut och gå med jessan nu men jag måste plugga :S Tänkte även vara social med mormor medans hon är här :) Ha en trevlig söndag.

PUSS

Bilder










Söndag.

Godmorgon söötisar!

Haha alltså igår .. jag tror jag aldrig har haft så kul när jag har varit på fest nykter som jag hade då! Det var sikkt ^^ Vi stod i baren så nu kan jag dessutom blanda massa drinkar ;) Men fick riktigt ont i ryggen och även i fötterna.. det sög!! Fick också massa drick ;)

Ajja, nu ska jag ut i solen och mysa med mormor och mamma :) Bilder kommer senare.

PUSS

dadadadada

Tänkte lägga in some pictures från igår. Bara på jag och sandra dåra, tänkte inte på att ta kort när vi grillade :/ men huvudsaken vi är med liksom ;) haha.

Ska nog snart börja göra mig iordning, sen köpa lite choklad och fara hem till sandra lite tidigare (ska vara där tre för då far vi.) Fast får se om jag orkar gå heeeela vägen till konsum ;) Det är ju så jäkla långt! hahaha.

Justja, jag ramlade ju igår .. det svider som fan!! Lägger in en bild på mitt stackars knää!!




Mini bakis.

Ja .. kvällen igår var helt okej :) Dock snubblade jag och skrapade upp knät, svider som fan nu :/ Men så kan det gå när man inte ser sig för ;)

Idag ska jag och sandra vara bartender på hennes mammas födelsedagsfest =) Det ska komma omkring 70 pers :O Shiet vad vi kommer att få stå i! Men det ska bli riktigt roligt faktiskt. Nästan sandras hela släkt kommer typ vara där och vi kommer att äta god mat och kanske dricka lite drinkar? :P Blir iaf sent ikväll också men det gör inget, det blir bara kul ;)

Jag tror vi ska ta tre bussen in också för att förbereda oss lite =) Just nu har ingen av oss en aning om vad det är för drinkar vi ska göra .. men det blir förhoppningsvis bra!!

Är liiite bakis idag men sitter och dricker vatten och äter massa frukt nu så ;) (sandra sa att det hjälper)

PUSS

Godmorgon!

Sitter på skolan nu och gör det sista på mitt projektarbete. Det ska in idag och eftersom jag inte hinner gör det när jag kommer hem passar jag på att göra det nu istället. Så jag sitter alltså här själv medans ingrid och jennie är nere på stan och äter mjukglass .. suck.

Aja, ska ju grilla ikväll och sen ut på X3M  så.. det kommer bli ASKUL! Även fast en viss person är väldigt sur just nu och tycker vi ska på ett annat ställe.. Men jag vet att det kommer att bli kuul och har aldrig varit på X3M (som 18åring ;) ) så ska bli kul att fara dit.

Näe nu måste jag fortsätta med mitt projekt så det blir inskickat i tid =)

PUSS

Snart helg.

Imorgon är det fredag och det betyder HELG! :D Min helg är planerad(skönt!). Den ända planerna som inte är säkra är imorgon .. men det blir nog nice vad det än blir. Känner mig dock liite mer taggad på att grilla och gå ut men .. vi får se vad vi bestämmer oss för =)

Har just gjort klart mitt projektarbete, eller har jättelite kvar som jag ska göra imorgon på skolan men det kommer iaf bli inskickad imorgon innan jag far hem =) Skönt att få det bortgjort! Sen blir det att råplugga de små stunder jag har ledigt nu ihelgen. Har två prov på tisdag .. fyfan!! Men efter det är det bara(?) matte nationella som jag lär få ig i. Fast kan hända att jag orkar ta tag i det där!!! :P Får se.

Funderar faktiskt på att gå och lägga mig nu, är a trött :P Måste bara snacka ihop mig med sandra om hur det blir imorgon.

PUSS

Hello!

Sitter och äter och bloggar samtidigt, tjejer kan ;) haha näe men ska egentligen plugga fast det tänker jag göra efter maten. Och senare ikväll ska jag och majsan ut och gå en långpromenad och ta igen massa. Sen blir det nog sängen :P Har lagt mig nio, halv tio den här veckan .. men ändå är jag trött hela tiden! Fattar inte .. måste vara att jag håller på att bli sjuk igen :/

Idag har det varit en rätt mysig dag faktiskt =) Vi har bara haft en och en halv lektion. Sen på lunchrasten satt vi ute i solen och pluggade, det var riktigt härligt! Tror det var omkring 19 + i solen? Det måste det nästan ha varit för imorse när jag gick ut med eliza behövdes ingen jacka. Det var sommarkänsla kan jag lova!

Nu ska jag pluggilugga, hare bra!

PUSS




Nanana.

Jag och niklas håller på att baka chokladbollar, hihi. Är hur chokladsugen somhelst och mamma är inte hemma, då passar vi på ;)

Haha näe men vi har en 70% choklad o kylskåpet som vi tydligen inte får röra för det är mammas .. så vi gör chokladisar! Mumma!

Nu ska vi äääta! Hahha.

Hörs kanske senare ikväll! PUSS

Hola!

Tusan vad skönt att komma hem tidigt idag! :D Sitter och pluggar lite nu sen ska jag gå ut och gå med eliza i det häärliga vädret. Har verkligen mycket jag ska göra den här veckan, mycket plugg och projektet ska in på fredag. Och så har vi ju matte nationella som är snart .. usch alltså!

Har iaf  också en massa kul att se framemot, bla a ska jag servera med sandra på hennes mammas balfest på lördag och det ska bli nice! Dock har jag ingen erfarenhet men det är väll bara att ställa fram maten liksom? :P Hahah.

Helt sjukt!! Idag kom jag fram till att det är 7 (?!) veckor kvar tills vi tar studenten! :O :O Vart tar tiden vägen? Nyss var man så nervös för att börja gymnasiet :P Ja herregud .. livet är inte segt alltså!


Ska fortsätta plugga nu sen gå uuut, see yah ( don´t wanna be yah)


PUSS


Tisdag.

Jäklar vad jag har haft fullt upp idag, men i like it!! =) Det ska vara mycket på gång annars blir det tråkigt .. dock inte för mycket!

Hade ju min första körlektion imorse och jäklar vad bra det gick ;) Ska köra redan imorgon faktiskt! Ska även gå till banken och fixa en internetdosa, man börjar ju bli vuxen nu ;) haha.
Jag kan typ knappt vänta tills jag flyttar hemifrån =) Känner att jag är redo för det eller hur man nu säger:P

Sugna på att veta vad jag gjort idag? ;) (i know you are)
Har haft fyra lektioner idag så har varit en låång och dryg skoldag!! + att jag var tvungen att stiga upp tidigare för att jag skulle köra. Sen kom jag hem, lagade mat, städade, tränade och gick ut med eliza =)
Kom just hem och booorde verkligen plugga men är helt slut .. ska försöka iaf!!

Sen blir det en tidig kväll, är så grinig om jag inte får sova 8 timmar ..

PUSS

Våår.

Tjeeeenispeeenis!

Alltså åååh vad härligt väder det har varit idag, och är fortfarande! Vi har även haft turen att vara ledig idag pga studiedag eller nått sånt!! Men ingen sovmorgon för mig inte! .. Var i stan åtta för att köpa min balbijett (Shiet vad taggad jag är!!!) och sen hann jag gå med mamma på stan och shoppa lite. Därefter for vi till mormor och åt och sen begav sig jag och sandra hem till sebastian och stefan och chillade!  Där satt vi ute på deras baksida och solade, äääälskar sommaren!! :D :D En riktigt härlig dag med andra ord =) Jag vill gärna ha massor att göra, annar får jag typ ångest :P



Har just ätit och sitter nu och pluggar, det suger! Är hur mycket somhelst som jag måste lära mig tills tisdag nästa vecka .. blää!! Fast jag ska få minst g iaf ;) De ni, en duktig flicka här ;)
Men ska snart ut och gå med johanna så det blir en lite pluggpaus. Vi har lite att ta igen så det ska bli kul ;)

Har jag sagt att jag har min första körlektion imorgon? Körkortet nästa ;) haha. Ska bli riktigt skönt kan jag lova!

Ska fortsätta med plugget nu :S Ses.

PUSS

Chilledill.

Gud vad jag är trött!! Fattar inte, har varit det hela helgen! Håller typ på att bli sjuk igen.. shiet vad vad drygt! Ska nog lägga mig tidigt ikväll.. Kan behövas om jag ska vara på stan klockan åtta imorgon, ändå onödigt att släppa balbiljetterna såå tidigt liksom .. vi är ju lediga!!! Då borde man sooova!

Aja, jag ska ha min biljett så bara att lyfta på arslet och pallra sig in!

Det funkade btw med att lägga in våra häääärliga vårbilder, så here they are.  Lite småbusvårigt sådär.

Kan tillägga att det är tvärtemot väder nu! Det blåser, regnar och är molnigt. Fan vad deprimerande .. blir att stanna inne ikäll då.



     



Min solstråle!

PUSS

Söndag.

Idag är officiellt den sista dagen av lovet .. det suger! Men ska samtidigt bli skönt att återgå till alla rutiner och allt sånt=) Jag är en rutin människa som gillar att ha koll på allt och alla :P Haha njäe inte riktigt så, men gillar iaf att ha koll. Så nu vet ni det ;)

Vi på östra är lediga imorgon(studiedag elr nått) så för de flesta betyder det sovmorgon och allt sånt, men för oss som ska på balen är det bara att fara in och köa för biljetter =) Luckan öppnas 8.00, onödigt tidigt egentligen.

Men den här beckan har bara fyra skoldagar, dock så kommer dom bestå av en MASSA plugg :S Känns inte speciellt kul men det blir väll så nu i slutet av trean...Bara att härda för att snart TAR VI STUDENTEN! :D SHIIIIET.

(Åh justja, bilder från igår kommer senare)

PUSS

Godnatt .. Godmorgon?

Shiet, jag och sandra som hade tänkt gå och lägga oss tidigt :P Hahah men fastnade vid en film.. Vi har i princip bara sett tv hela kvällen. Är så skönt när man bara kan chilla och inte alltid behöver hitta på något =)

Men nu har sandra typ somnat däruppe så borde nog gå och lägga mig :P

Godnatt, PUSS.

Tralalala.

Det är riktigt skönt väder ute!! :D Våren är hääääääääääääääär! (äntligen!!)
Har nyss varit ute en sväng med eliza och sandra (eliza var dock den enda som behövde gå i koppel) Hehe.
Vi tog lite bilder men är hos mamma nu och har inte installerat min kabel hit eller nått så kan inte sätta in bilderna :S Får bli en annan gång.

Ska mysepysa med sandra, mjukiskläder och en kladdis (tolka hur ni vill) nu.



PUSS

Yeepp.

Nu har jag och jessiepessie fixat lite i stan, hon köpte bl a ett par skitsöta skor =) Haha vi var på stan i kanske en halvtimme max? :P Men det var det värt det ;) Heheh.

NU TAGGAR VI KVÄLLEN! ;)

PUSS

Fredag!

Sandra har ockuperat min dator hela morgonen men nu har hon (äntligen! ;)) farit. Haha näe det är  faktiskt mys när hon är här och det är hon i princip hela tiden =) :P
Vi har legat och snackat och skrattat hela natten typ ;D

Ska snart in till stan med jessan för vi ska fixa lite saker och sen ikväll blir det tjejmiddag och lite drinks ;) :) Riktigt nice!
Dock blir det lite stressigt för vet inte när vi kommer hem och måste byta kläder och så innan vi går och handlar klockan fem. Menmen, vi har ju åndå heeela natten på oss så det är luugnt ;)

Nu är det bara att tagga nästa lov som är SOMMARLOVET!! :O :O :D :D Shiet vad skönt det ska bli!!

 Tur att man är snygg (?) hah.

PUSS


Trååååk[]kuuuul

Alltså fyfan vad tråkigt jag har just nu ... helt sjukt!!! Sandra den plutten kan inte slita sig från det hon gör så jag sitter här själv och har "ensamångest". Ni vet när man verkligen inte vill vara själv men ingen typ kan va med en!! Fast har inte ringt runt till alla än men ..

Jag vill ba göra nått kul! Typ festa, bada, spela spel eller nått! Inte ba sitta hemma ..

-----------------------------------------------------------------------------------

Hahha oj, jag skrev det där för några timmar sen men publicerade det inte :P Ja nu vet ni iaf att jag hade TRÅKIGT!! Bestämde mig för att följa min brorsa ut på en promenad och strax efter det kom sand.., så jag klarade mig alltså gott folk ;) Haha!  Det är lurreburre.


Har även planerat en massa för imorgon, vi ska ha tjejmiddag hos mamma, så har bestämt vad vi ska köpa och så. Det kommer bli super!! :D :D :D Alla ska även sova över så det blir ett "tjejdygnmyys" ;)  Hihi. Shiet vad trött och svamlig jag börjar bli, vi ska nog gå och lägga oss nu, jag och sand ..

-----------------------------------------------------------------------------------

Kan första att ni är nyfikna på vem jag menar ;) Lovar ni trodde att jag menade sandor men jag mena faktiskt sandra ;) hehehhe. Luuuuuuuuuuuuurrrrrrrraaaaaaaaaadeeeeeeeeeeee!!

PUSS


Torsdag.

Dagen igår var nice :) Hade inte tid att blogga för var rätt upptagen. Myste jävel. Tv:n är banne mig överskattad, det är hur mysigt somhelst att tända ljus och bara ha riktigt tjejsnack=) (med lite godis och så;P) Hahah.

Idag ska jag och jessica mysa framför tv:n faktiskt(ibland är tv:n bra!), tror vi ska se nån beckfilm=). Perfekt att se film nu när det snöar och är kallt ute .. vart tog solen vägen alltså?

Ajja, ska gå och laga mat till mig och sandra nu, hade även tänkt städa och duscha innan jessica kommer .. herregud, måste skynda mig :P

PUSS


Tisdag.

Dagen började med en långpromenad i det häärliga vädret, dock hade/har jag världens mensvärk .. men det är ju då man ska röra på sig? Ska iaf köpa choklad ikväll för har hört att det hjälper ;) (eller inte).

Som sagt var asskönt väder ute så jag jessan och fridalåg ute och schhteeeekte.. jessica hade dessutom bränt sig dagen före, så ni kan tänka er hur solen låg på (eller så äre ba hon som är en liiiten meees, hih).

Men skönt var det iaf :) Har även fått massage idag, åh gud vad jag älskare! <3 När jag blir stor ska jag bli rik och ha en personlig massör som masserar mig vaarje dag! Hehhe.

Ikväll ska vi ha tjejmyys (med choklad), snack och film kanske? Har inte riktigt hört planerna än:) Men det bli niiice:D



PUSS


Första dagen på lovet.

Den här helgen har varit riktigt lång. Känns som om att vi har haft lov i en vecka redan :P Men det har vi ju inte så det är en vecka av ledighet kvar och dessutom är det sol och varmt ute, kan ju inte bli bättre!
Men har inte sovit speciellt bra, max fem timmar per natt. Jag vet vad det beror på men tänker inte gå in på det ..Men ett tips: Ät inte enbart godis och chips under tre dagar!!

Jag har lärt mig en hel del under den här helgen ..både bra och dåliga saker. Jag har insett att .. haha ja jag vet inte riktigt vad, men nått har jag insett iaf för jag ser saker annorlunda nu :) Ibland kan livet vara så jäkla orättvist alltså!

Är iaf inte bakis längre och har just varit ute och gått en långpromenad så känns riktigt bra just nu. Ska bara städa mitt rum och duscha innan frida kommer så ska vi ut i det hääärliga vädret igen :D

Sen hoppas jag verkligen att allt löser sig! :)

PUSS


Tjiihoo!!

Är fortfarnde bakis ( it sucks!!! ) menmen .. livet är ju hårt ;) Hahah.

Idag har sandra varit här och vi har ätit massa godis ;] Men det är ju påsk och då får man äta massa sånt!! Fast borde nog äta mat också .. Inte så bra om man enbart trycker i sig godis:P
Vi har även klätt ut oss och spelat in en video, haha så jävla ful den blev!! Vi skratta så vi höll på att dööö!! askul var det:D





Hmm, vad mer? Jo sebabstian och hans kommer snart och vi ska väll bara chilledilla :) sen kommer sandra efter att hon har ätit. Myysss :)

GLAD PÅSK!

PUSS

LOOV

Utången ikväll var lite blandad! Roligt vissa stunder och mindre roligt vissa. Men sammanfattningsvis hade jag kul:) Dock drack jag alldeles för mycket så mår skit idag! Usch för att vara bakis alltså! Men man lär sig av sina misstag ;P
Hade tänkt lägga upp en outfit bild men kan av någon anledning inte föra över bilder till datorn helt plötsligt .. så visar en anna gång.

Har inte ätit annat än chips idag och det kanske inte är det bästa :P Men spyr av allt annat så det fick bli så. Dessutom så är det ju påsk nu också och påsk = GODIS! ;)

Mina planer för ikväll var att chilla med några polers men dom kunde inte ta sig hit så jag får chilla själv .. kul va? NEJ! Lär bli så att jag sitter vid tv:n och trycker i mig ännu mer chips ..

Aja, är iaf asglad över att det är lov nu :D Har längtat som tusan, en vecka untan skola <3 skönt!

Ha en bra kväll!!

PUSS

Lösnaglar.

När jag skulle skölja ur färgen ur håret så hoppade jag in i duschen som vanligt. Men sen när jag hade hett in balsamet blev det iskallt så jag vara alltså tvungen att duscha i iskallt vatten ..Fyfan vad ont det gjorde!! Ilade i huvudet´+ att jag typ har blivit förkyld.

Men har iaf snyggt hår nu ;) Har även gjort mina naglar, grrrrymt snygga!!! Men är bara såna lösnaglar som man köper på H&M eller Åhlens som håller max några dagar. Vill hellre ha gelenaglar som håller ett tag. Ska göra det när jag får råd :D det är så sjukt snyggt!

Nu ska jag sova, godnatt!

PUSS



Myys

Har just varit ute med eliza och varit hemma hos mama och lagat en kofta som jag ska ha imorgon, har köpt en  ritkigt snygg klänning också!! TAGGA ;) Hahah.

Håller just nu på att baka scones till pappa samtidigt som jag färgar håret :) Dert blir alltså myys framför tv:n sen :]
Måste sätta på lösnaglarna ikväll också, kommer bli assnyggt! Provade min outfit som jag ska ha imorgon och den är niiice ;P hehe.

Det kommer att bli en kanonkväll imorgon alltså!!!

Ska till Tove direkt efter skolan så vi hörs på fredag ;) (om jag är kapabel till att sitta vid datron då)

PUSS

En dag kvar innan lov.

Har typ just kommit till skolan för jag försov mig ... men man kan ju inte vara duktig jämt! ;) Tur alltså att det är lov snart för jag är så himla skolless!

Idag har jag två slappa lektioner och sen ska jag ner på stan för att köpa kläder och dricka tills imorgon ;) Saaatan vad jag taggar! Köpte förköpsbiljetter igår så det är klart.
Frida hänger med mig till stan för det är ju astråkgit att gå själv, och dessutom behöver jag hjälp att hitta något snyggt:)

Mina pengar har försvunnit på bara några dagar, men har snålat så länge så unnar mig det nu:) Ska börja snåla snart igen ;) Det kommer vara värt det när jag och jessan far utomlands!

Ska äta nu, hörs senare.

PUSS

Brunare.

Nu har jag och jessan varit och solat, riktigt .. varmt var det! :P Hahah. Och vi blev bruna, snyggigt! Jag älskar att sola, det är så skönt att ligga och svettas. Hatar verkligen att frysa så svettas hellre.



Orkar inte färga håret ikväll så det får bli imorgon samtidigt som jag sätter på lösnaglarna ;) så sjukt snyggt!
Har jag sagt att jag fick gelenaglar av mina friends? :D fan vad glad jag blev alltså, dom hade inte kunnat ge mig nått bättre :D :D Ska göra i slutet i maj, innan balen:) och kommer sen fortsätta göra varje månad ;)

Ska även försöka hitta nått att ha på mig på torsdag imorgon :) sen ska jag och frida käka på subway, mums!

Puuh

Har mått rätt risigt de senaste dagarna på alla sätt men tror det beror på att jag varit stressad och massa skit!! Men idag är jag GLAD :D Har inge mer plugg förns efter lovet och det är hur härligt väder somhelst ute, :D

Ska snart fara och sola med Jessica och sen färga mitt hår. Måste ju förbereda lite inför utgången på torsdag ;) haha fan vad jag taggar! Nu är det "bara" nått att ha på mig som saknas :P Hade tänkt gå på stan imorgon, någon som vill följa? (A)

Några bilder från ihelgen:


 





 

Tisdag.

Har lektion just nu (inte smart att man får ha datorer alltså;P). Men vi har redovisningar så det är rätt chill ..

Fick just ett sms av sandra och hon tror hon är magsjuk!!! :S Vi som skulle äta middag och beställa vin imorgon och sen utågng på torsdag! FAAN också !! Så jävla typiskt. Blir hursomhelst utgång på torsdag men ändå liksom .. så jävla surt!
Bläääääääääääääääääääääääääää!


...

Alltså usch jag mår inte bra, hostar som en galning och har så sjukt jävla ont i lungorna .. dryyygt!! Sen lever jag som i en bubbla, jävligt konstig känsla som jag hoppas försvinner snart.

Har kommit fram till att jag är så jävla less .. på skolan, på att bo hemma, på att vara duktig.. 
Vill helst bara sova hela tiden men är så mycket som måste göras. Ångest!

Hahah oj, låter rätt.. allvarligt. Men alla har lite sämre perioder och jag har tydligen min nu.



nfdklanf

Hade en riktigt trevlig och mysig födelsedag igår :) Blev lite småtjafs där på kvällen, har visst inte blivit nå mognare efter allt ;P Menmen, det var mys iaf :)

Sitter på skolan nu och ska lyssna på redovisningar. Sen har vi naturkunskap och ska repetera inför provet imorgon så det blir en chill dag nu på förmiddagen. Har asmykcet att göra sen när jag kommer hem, sista rycket innan lovet typ.
Men ska ut på torsdag så har något att se framemot ;D ;D Fan vad jag taggar!! Heheh.

18 år!!

ÄNTLIGEN!! ;D ;D ;D
Har legat vaken typ sen fyra ;P Känner mig typ som ett litet barn igen (fast jag egentligen blir "vuxen") så gick upp halv åtta och fixade klart lite saker innan allt folk kommer.

Han en bra dag, för det ska jag ha!!

PUSS


sju och en halv timme kvar!!!

Har varit i stan hela dagen och shoppat massa saker tills imorgon och till mig själv ;) Vissa saker får jag men tror jag behöver betala nått själv också. Det blev ett par jeans, en jättesöt tröja och massa smink:) Saker som jag verkligen behöver!

Ikväll kommer Erik förbi ett tag tror jag så vi ska väll bara chilla :)

Hörs sen, PUSS

Bakning + mys med sandris.

Nu har jag och sandra bakat ordentligt tills på söndag då det blir att frossa ;) (fyller ju 18 you know;P hehe) Det blev två kladdisar med glasyr och brownes som smakade gröt(!) så tror att jag ska kasta dom :P Mamma bakade två morotskakor och imorgon ska vi göra två smörgåstårtor. Herregud!! .. bara att ni äter alltså ;)

Nu sitter vi med te och ljus och bara myser :) löööv it <3



 
                         




Snart helg!

Har just gjort bort min utvärdering som ska in nästa vecka så nu har jag en mindre grej att tänka på, skönt!
Har bara två lektioner kvar sen är det helg :D :D Gu va härlig! Och jag fyller år på söndag!! ;D Hahah vet att jag tjatar om det men jag taggar asssmyycket!! 18 är som .. speciellt:P Man blir ju myndig och allt.

3 dagar kvar!

Nu ska vi gå och äta.

PUSS

ngfdklsjg

Ändrade planer .. Jessica kom hit och nu sitter vi och dricker hallonsmoothies och myser :] Hihih.



Ha en trevlig kväll!

PUSS

Ibland måste man få klaga.

Lektion med småbarnen var enbart dryyyg, tur att det bara var fyrtio minuter ..Ser inte framemot vecka 21 då vi måste fara dit igen.

Min kropp är hur slut somhelst, jag har ont överallt och vill typ bara sova. Men har massa saker jag måste göra innan.. blä vad jobbigt det känns! Skulle ba vilja krypa upp i soffan med te och se nått bra på tv;P Känner mig så sjukt slö alltså ..
och så är jag hungrig dessutom .. suck .. livet är fan hårt.

Ska gå och ckecka till maten nu.

PUSS

Pluggpluggplugg.

Ska snart ta bussen in och ha min lektion för en mellanstadieklass på Mariebergsskolan. Jag är typ liite smånervös, men det går nog bra. Vi är tre stycken som ska dela på fyrtio min så det blir inte så mycket snack.
Efter den ska ta tjugo i två bussen hem om jag hinner, annars får jag joina Jessica på stan ett tag tills nästa buss går :)

Idag har jag riktigt mycket som måste göras. Jag måste städa mitt rum, det ser ut som världens bombnedslag (och jag som alltid brukar ha städat och fint, vad hände?), sen är det massor av plugg som jag måste göra bort eftersom jag inte hinner ihelgen. Fyller ju år och allt ;) Heheh.
Bara 4 dagar kvar nu.

Hörs senare, PUSS.


Bruun

Har varit och solat och jag måste säga att det har gett RESULTAT. Jag har fan värsta linjen ju ;) Fast det blev massa krångel och det tog ca en halvtimme innan jag kunde lägga mig i solariumet, dryygt som tusan men fick sola några extra minuter längre. Heheh.

Nu ska jag fortsätta plugga (litegrann iaf:P) och sen lägga mig framför tv:n tror jag.

PUSS

En lektion = slapp dag.

Fan vad skönt, har bara haft en lektion idag. Vi hade idrott men kunde inte vara med eftersom jag fortfarande är förkyld så satt på sidan och kollade på. Jag vet, onödigt att fara in för det vah? Men vi skulle planera inför våran lektion som vi ska hålla för några småbarn imorgon. Det enda jag ska in och göra imorgon sen slutar jag ;) Slappa veckor det här alltså!

Sen på söndag fyller jag år ;) Jag taggar verkligen så sjukt mycket! Nästa vecka på O´learys är det 18+ .. gissa vem som ska ut då? MOOOI

5 dagar kvar!

Nu ska jag ut med Eliza och samtidigt gå förbi Astridgården för att lämna Cv + personligt brev:) Ses.

PUSS

Jag och sandra igår.

                                                                      

                                                                                Jag och sandra igår innan bion.


RSS 2.0