Tisdag.

Idag har jag varit duktig och pluggat inför tentan. Egentligen är det inte speciellt jobbigt när man väl kommer igång.. men det är ju också det som är det svåra:p

På torsdag kommer jessan hit och på fredag majsen och rebbs :D Fan vad kul det ska bli! Paarrtyyy girrrrrlss. Ihelgen ska det festas! Jag ska vara en vampyr, haha. Det är då alltså Halloweenfest så vi alla ska klä ut oss, not just me.
Dock kommer jag, som fortfarande är rätt förkyld, att försöka ta det lugnt. Vill börja träna snart igen, skittråkigt att inte få röra på sig ju.

Men på tal om vampyrer.. jag äälskar dom! Jag skulle typ vilja vara en vampyr, fatta vad coolt! Men jag vill vara en snäll vampyr isåfall, som Edward och hans familj i Twilight, förutom att jag vill kunna vistas i solen utan att se konstig ut.. och kunna äta både blod och vanlig mat. Haha. Men alltså, har ni läst sista boken i Twilight serien fattar ni. Som vampyren där vill jag vara. Vill inte avslöja något för de som inte har läst alla böcker så säger ingeee mer except that vampires are cooolish.

 

Nu ska jag försöka sova så jag tar mig upp imorgon. Godnattpuss!


Fortfarande sjuk ..

.. och det suger håårt! Mår inte lika dåligt idag så måste vara en jävligt rejäl förkylning!! Men håller mig isolerad ifall att liksom ..

Är hos mami nu och myser. Den här helgen har jag blivit servad hela tiden, riktigt jävla skönt kan jag lova. Dock är det för att jag inte kunnat göra annat är att ligga ner men det känns att jag är hemma :) Borta bra, men hemma bäst.

Får se imorgon om jag pallar att åka tillbaka. Annars blir det på tisdag eller onsdag ..beroende på när jag är redo för bussresan! Den hit var den värsta ever kan jag säga! Att åka buss med feber, ont i huvudet och värk i hla jävla kroppen is not fun!!

Sjuuuk! :S

Det är grymt skönt att vara hemma igen. Dock har jag blivit sjuk, eller sjukare än vad jag var innan. Imorse var värst, jag trodde att jag skulle döö! Jag överdriver inte. Pappa kom tillochmed hem för att jag inte ville vara själv ifall det skulle hända något .. Det var precis som när jag opererade ryggen. Jag hade ont överallt men kunde inte göra något åt det, fången i sin egen kropp typ. Det måste vara en av de värsta känslorna som finns! Och igår på bussen, jag grät sista timmen för jag hade så jääävla ont överallt! 

Nu känns det ändå lite bättre och jag hoppas att jag blir frisk snart :) Jag har varken råd eller tid att vara sjuk nu!
Blir nog bara till att vara hemma och ligga i soffan framför tv:n hela helgen (plugga om kroppen tillåter).  

Känns lite onödigt att komma hem egentligen nu när jag är sjuk men det är skönt att bli ompysslad, och umgås med familjen! :)

Ska gå och lägga mig ett tag nu. Ha en treeevlig fredagkväll!


Imorgon far jag heeem.

Seminarium imorgon klockan tio, sen tillbaks hit, packa det sista och springa till bussen. Jag ska hem, wiie.

Ska bli så grymt skönt att umgås med familj och vänner och komma in lite i gamla vanor igen. Jag ångrar dock verkligen inte att jag flyttade, det är det bästa valet jag har gjort hittills, men alla har väll hemlängtan lite då och då? Iaf jag.

    

Ikväll har jag och simone hängt in my cribb, "yooo". Hahaha.
Hon for nyss faktiskt. Vi kollade på Fråga Olle och det år så jäkla bradåligt! Ni vet .. dåligt för det är liksom inte så lärorikt som de har tänkt och bra för att .. bambambambaaam.. det handlar om sex ;) Höhö.

Jaja, borde gå och lägga mig nu.. är dock grymt pigg..


Pluggisssh!

Sitter och pluggar lite nu, det är typ det enda jag har gjort idag faktiskt. Har suttit på bibblan från 12-16 för att göra kompletteringsuppgifterna. Men det blir faktiskt mer gjort där än att sitta hemma så ..

Haha när vi satt och pluggade var det en kille som kom fram och sa till mig att han tyckte jag var vacker(tyvärr kunde jag inte säga detsamma ;P), frågade om vi skulle träffas igen och sånt. Haha. Sa att jag hade pojkvän och då ville han bli bästisar. Haha shiet. Jag höll på att dö.

Sen på tal om ngt annat kom en bekant förbi nyss och frågade om jag ville jobba imorgon, 770 spänn för en heeel dag!! :O Fatta vad bra! Men var tvungen att säga nej eftersom jag har seminaruim sen ska jag hem .. men han skulle iaf ha mig i åtanke nästa gång de behövde någon under dagen ;D

Nu ska jag plugga lite till sen snacka med jessan och sen kommer simme hit :D

Här är bilderna från ihelgen:

 





.

Orkar nada just nu. Ont i huvudet och sen har jag kommit på att jag tänker mycket. Alldeles för mycket. Så mycket att jag ligger vaken i FEM timmar när jag har gått och lagt mig. Det är fan sjukt!
Dessa dagar har varit de tråkigaste ever, jag har varit den tråkigaste ever. I´ll be back tomorrow, prooomise.

Vill också säga att jag far hem på torsdag. Dock blir det inte speciellt länge, vill bara hem. Komma in i gamla rutiner några dagar, sen är jag back on track.

Avslutar detta inlägg med just nu världens bästa låt: Watcha say - Jason Derulo.


Mysipys

Sitter hemma hos mimie med favvosundsvalls tjejerna ;] Det gick ingen buss, eller det gick bussar men det kostar 40 kr!! Så vi sover här :) Har msyt med varmchoklad och banan med smält choklad, hihi. Bilder kommer imorgon, promise!

Puss!


.

Det bästa och sämsta med att bo själv är att man måste laga mat själv. Man får äta precis vad man vill (beroende på ekonomin), skitbra, men man måste laga själv varenda jäkla gång. Oftast blir det ensidigt, man gör det som man kan, går snabbt och man vet är gott!

Meen, idag tänkte jag att jag skulle testa något nytt och jag slängde typ bara ihop något sådär..  Supeeergott blev det! (Medfödd talang? hehe)
Kyckling, blåbands currysås (blanda inte ut den med vatten utan häll i kryddan som den är), cremefraiche och grillkrydda = gött.

På tal om något helt annat nu. När man är sjuk så svullnar tungan upp men man tänker inte på det om man inte har piercing i tungan! Imorse vaknade jag upp av att min tunga gjorde så sjukt ont.  Blev först orolig att min kropp stöter ut den och att jag skulle bli tvungen att ta bort den. (Funderar faktiskt på det). Men den hade alltså  "bara" svullnat upp och piercingen klämde, man såg den knappt, så djupt ner i tungan var den. Skitfult :P Har bytt till läkstaven nu så det känns lite bättre. Men min tunga ser ut som en korv, haha.

Näe, nu ska jag duscha sen ska vi fara till mimie again. Vi ska äta banan med smält choklad och titta på film :] Ha en bra kväll, pussiluss!


Päron, banan och mörkchoklad! Är en flitig ätare av detta ;) Haha. Dock blir det bättre med folie.


Alla är fan sjuka nu!

Var ju på primärvårdsjouren igår och jag fick vänta i två timmar(!!) innan jag fick komma in. Sedan satt jag själv i rummet i tjugo min innan läkaren kom. Jäkligt dåligt tycker jag det var! Visst att dom bara hade en läkare men då kan man säga det! Var så jävla förbannad alltså..

Fick iaf veta att jag har bihåleinflammation:( Så blir att käka pencillin och ta nån sorts nässpray i tio dagar nu. Inget festande och ingen träning .. suck. Men känns iaf bra att veta vad det är och att ha fått medicin för det.

Runt halv nio kom vi till mimie och hon hade lagat mat och gjort mysigt. Kycklingryta med nudlar, mums. Sen satt vi bara och snackade och drack varmchoklad. En riktigt mysig kväll var det!! :) Kom hem runt tre tror jag.


Den var lika god som den ser ut att vara!

Ska snart gå och hämta ut min medicin och sen vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske blir att fara till mimie igen.. får se. Vi ska iaf hitta på något, inget hemmasittande en lördag inte ;)


Freeedag ..

Paarty? Naaat! Det blir chill och plugg heela helgen. Vi är sjuka och fattiga :(

Men först ska jag tvätta klart och sen förhoppningsvis till läkaren och få pencillin. Hon på vårdcentralen skulle ringa mig snart, hon skulle försöka att fixa en tid. Sen ska jag väll duscha och och fara till mimie och käka och plugga lite.

Känns bra med en myskväll ikväll faktiskt, inte speciellt taggande att gå ut när det regnar ute!

Ska äte lite nu tror jag, ha en niiice fredag! pözz

(pga att jag inte har ngn kamera kan jag inte lägga in bilder, skittråkigt jag veet!)


Torsdag.

Idag trodde jag helt seriöst att mitt huvud skulle sprängas .. jag började tillochmed gråta när jag kom hem för jag hade så ont. (och jag gråter aldrig vill jag bara påpeka.. aldrig av sådant eller personliga saker, bara av romatinska filmer och så). Tror att det är öron eller bihåleinflammation :S Men vad det nu än är så har de tagit ett upphåll ikväll (yey!). Har ingett tryck över huvudet eller speciellt ont i öronen. Riktigt skönt!

Ska se mammas pojkar och sen inlåst med simme nu, bajsbajs.

Onsdag.

Puuh, har suttit och pluggat ett tag och är i princip klar nu, grymt skönt! :) Ska börja plugga ikväll till tentan  också, lika bra så slipper man sitta och stressplugga veckan innan. Ska lix bara ligga hemma och försöka bli frisk så!

Sen har jag inte så mkt mer att säga idag .. allting rullar på. allting går skibra! :) Hade detta varit Göteborg hade det varit perfekt ;)

Aurevoir. Haha.


Sjuk ..

Tredje dagen i rad nu som jag har haft världens jobbigaste huvudvärk, tror nästan att det är migrän. Jag tog iaf mitt förnuft till fånga och skippade träningen idag för jag vill att detta ska gå över någon jäkla gång! Känner att jag håller på att bli sjuk och jag har verkligen inte tid med det nu.

Ska gå och lägga mig nu även fast jag sovit massa timmar på eftermiddagen. Men jag mår inte bra. Suuuck, hoppas det blir bättre imorgon.

Godnatt.

Måndag.

Vi har varit lediga idag så jag och simone passade på att gå runt och lämna ut våra cv:n/söka jobb. Tror jag har gett ut ca tio stycken nu + sökt via hemsidor. Så något napp måste det väll bli så småningom :)

Hade även planerat att köpa en digitalkamera idag men man måste vara minst tjugo år för att få ta den på avbetalning :( Och jag har inte råd att lägga ut två tusen på en gång. Så det blir antingen en kamera när jag kommer hem eller när min famil kommer hit. Då blir det biiilder! Men simone lovade att jag fick kopiera hennes ;) haha.

Något obehagligt som började igår är att jag får världens huvudvärk. Aldrig haft ont i huvudet så som jag har haft igår och idag. Kan vara en lätt migrän eller kanske stress? Migräntabletterna tog bort det mesta iaf :) Dock så har jag fortfarande ett tryck över huvudet men det är inte lika mycket. 50 kr för sex tabletter, det är fan dyrt! :P Så jag hoppas att jag bara har druckit eller ätit för lite eller nått.

Ska lägga mig och sova nu, försöka få bort huvudvärken tills imorgon då det blir mycket att göra! Nattii


Söndag

VI KOM IN! Woohoo! Nära att han inte skulle släppa in oss men det gjorde han (vakten dåra). Vi fick alltså se Hoffmaestro som var riktigt bra! Dock var det för mycket respektlöst folk där som armbågade, hoppade på en osv..  så vi gick lite tidigare. Annars var det en galen kväll, killar som trodde dom skulle få följa med hem och så, haha.

Skönt att inte vara bakis idag heller ;) Ska dra och träna snart, ska bara äta upp havregrynsgröten som jag bestämde mig för att tgöra och lära mig äta för en gångs skull! Har alltid hatat gröt och det gör jag nu också :P Inte gott alltså! Har i massa frysta bär och ett ton lingonsylt för att jag ska få i mig denna potion. Som student slänger man bara inte mat förstår ni ;) Haha.

Sen ska vi faktiskt till bibblan och plugga, göra bort lite småsaker och så :) Lika bra istället för att sitta hemma.

Näe, simman kommer om ca 25 min och ska jag få i mig gröten måste jag verkligen fokusera och anstränga mig :P Ha en bra söndag!

Btw, ett tipa på en asbra låt med Hoffmaestro: Hoffmaestro - young dad

The grabs (grabbarna alltså):


Snart uuut

Simone kommer snart, vi ska chilla här ett tag innan vi drar vidare till Avenyn för att se Hoffmaestro spela :) Vi ska även shaka lite assss tonight;) Höhö. Fan vad jag älskar att dansa alltså, nykter eller inte, det är sjukligt kul.

Såg nu att det är 23 års gräns på Avenyn tydligen? Skämtar dom?! Åååh seriöst. Fan!!

Ah .. man kan ju alltid försöka komma in? Dra ner urringningen lite? Haha. Eller inte.
Näe men bajs också, det sög ju! Kom knappt in igår på Momento för att jag "bara" var 18 .. så har en känsla av att jag knappast kommer in ikväll.

Blir väll BK ikväll isåfall, gratis och bra musik. Ut ska vi iaf! Vi har inte fixat oss för att sitta hemma.

Men jag hoppas verkligen att jag har läst fel, att vi kommer in.


Lördag.

Det känns som söndag idag, kan vara för att vi gick ut i går. Dock nyktra :) Ska börja göra det oftare för jag hade lika kul som vanligt. Iaf, det var ju en manstriptease och herregud alltså!! :P Helt gaaaalet, haha. Är nog det ordet som beskriver det bäst. Vet inte om det är något för mig men .. :P

Vi testade även på sushi igår, muuums! Sjukt gott var det. Jag som alltid inbillat mig att jag inte tyckt om det. Barnfasoner alltså.

Vad händer idag då?
Jo vi ska ut och lyssna på Hoffmaestro, ett bra band som jag aldrig hört förens igår, haha. Men dom är bra så det ska bli kul. Blir nykter ikväll också. Jag kan säga att det var gryymt skönt att vakna upp ickebakis imorse!! Hoh.
Så det blir lite plugg idag faktiskt, måste också ut och ta lite luft. Vi har fortfarande kanonhöst väder här nere :)

Ha en bra dag!

Torsdag

Fan vad irriterad jag blir. Imorse när jag var och diskuterade ett jobb på Proffice så passade jag på att gå till skolan för att fixa lite saker. Tog lite kort på alla fina träd med olika färger på vägen dit (heh:P) men kan inte lägga in bilder på min datorn för den är för gammal för inställningarna som behövs, så tänkte skicka e-post från mobilen men fattar inte hur jag ska göra!! Gaaah, blir galen! Kan dock meddela att jag vet hur man gör smilisar nu, hehe. *Stolt*

Mobilnörd som jag är tycker jag faktiskt att jag inte borde ha några problem med sånt. 

Ska dammsuga nu iaf (ja, jag är the cleaninglady. Pallar inte när det är stökigt, iaf inte där jag ska bo, laga mat och så) och sen till skolan och plugga lite. Sen ska vi se "Inlåst" som hade tvpremiär förra veckan, rätt bra faktiskt. Ja, alltså jag och Simone då. Ingen personlighetsklyvning här inte.

På tal om något helt annat nu men:P ..  jag saknar min plutt!
 


Hon ääälskar att pussas.


!

Fan vad jag är lycklig just nu. Allting går preciis som jag vill och lite bättre!

Älskar hösten!

Mina favoritårstider är sommaren och hösten. Det är så sjukt mysigt med alla färger, alla myskvällar och att man får mysa ner sig i halsdukar, mössor och vantar. Det är myyyysigt alltså! Haha.

Just nu är alla löv gula och oranga och det är soligt ute = perkfet höstväder!! Ska ut en sväng snart och njuta av det underbata vädret. Haha, värsta filosofen jag har blivit alltså ;) Näe .. men det är faktiskt inte ofta man stannar upp och lever i nuet, sen saknar jag mina prommisar med snuul också.



Åker faktiskt hem den 18:e november igen, så får träffa henne då, och alla kompisar + familj. Fast ah .. snul ingår ju i min familj. Jaja, ska bli riktigt kul att komma hem igen iaf :D Dock är det sex veckor kvar men ..

Ska dra ut nu, innan vädret får för sig att bli dåligt :O puzziz

 


Tiisdag.

Typ vääärldens längsta dag med en massa föreläsningar. Räcker med en förelänsning per dag, speciellt om man är som jag, att börja fantisera om annat så fort det blir långtråkigt :P Är rätt bra på att dagdrömma, haha.

Vi har iaf bokat lokal och börjat planera inför halloween festen som vi ska styra den 31a oktober :D Kommer att bli grymt kul!! Bål, utklädnad, dekorationer, har till och med en lista på de som ska komma så att det inte blir för många ;) Hehe. Vill bjuda alla kompisar i umeå men det ryms inte i min lägenhet :/ Kommer typ sova sex stycken här :O .. men iaf .. har skickat inbjudan till de jag lovat först. Men ifall någon inte kan, skickar jag till en annan, därför det skulle vara jättebra att veta så fort som möjligt.

Det är liksom nu jag önskar att alla bodde här!!!!!!

Men ska ut en sväng i höstkylan nu med simme sen blir det att lägga sig tidigt! :) byye.



En till tatuering?

Ååh vad skönt att ha tränat! Sitter här nyduschat i en nystädad lägenhet med massa tända ljus, myys:)

Iaf, det jag tänkte säga är att jag funderar på en till tatuering. Det är mitt kinesiska stjärntecken som jag är sugen på och jag vill ha det på handleden. Inte speciellt stort men kanske 4,5 cm hög? Tror banne mig jag kommer att göra det! Men tror ni att det blir snyggt?

Detta tecken fast lite mindre är det jag funderar på :) Enligt det kinesiska horoskopet är jag Fåret. Man utgår efter det år man är född och jag är då född 91. Jag vill ha svart, inte guld. Ingen cirkel runt om heller.


Ta reda på vilket djur du är enligt det kinesiska horoskopet här och se hur ditt kinesiska stjärntecken ser ut här.


Halojj!


Håller just nu på att tvätta och medans jag väntar på att maskinen ska bli klart äter jag gulaschsoppa, hur gott somhelst! Tror jag ska gå och köpa fler burkar senare :P Haha. Min nya favvorätt, liite dyrt bara.

Jaa .. helgen har varit riktigt rolig:) Dock sööög vädret men våran humör var på topp ändå? Synd bara att tiden ska gå så jäkla fort! Har inte tränat på snart två veckor så jag och simone ska pallra oss iväg till gymmet lite senare idag, ska blir riktigt skönt! :)

Har förresten ändrat designen lite, var så sjuuukt less på den andra. Kan inte påstå att den här är jättesnygg heller, men bättre än den andra :P Har tagit den från www.designandmakeup.se, en såndär gratis design.

Lite bilder från helgen, som var tagna rätt sent på kvällen..:



Min jäkla tungpiercing som ska komma fram på typ varje bild .. hmm.

fkasej

Ihelgen har sandra och frida varit här, vi har varit på bio sen parrtat. Bakis idag alltså, haha!

Men sitter med mimíe och simone nu och vi fettar oss med allt ni kan tänka er! ;O Verkligen allt. Höhö.

Jaja, mer uppdatering imorgon, puzzzz :*

RSS 2.0