Hurtig!

Var ute med frida och simone i lördags, blev too much alkohol, jag gick hem tidigare och somnade dirr! Skönt faktiskt. Kunde typ knappt röra mig igår = inte dricka på ett tag kan jag lova! Har annars haft en bra helg, det var kul att ha dig här frida!

Vi är iaf lediga idag så jag har storstädat lägenheten, fixat med min ansökan till universitetet och ska snart träna + sola:) Sen ikväll blir det pluggpluggplugg, skön dag faktiskt.


Frida stod för bilderna men hittade denna på min kamera.

Lycklig till tusen!!

JAG KLARADE KÖRKORTET! Tredje gången gilt som man brukar säga. Wohooo vad jag är glad! Så jävla skönt.

Ja, detta ska såklart firas;) Blir att fika och äta ute med simone nu och imorgon parrrtey, något som vi är riktigt jävligt bra på, höhöhö. Var faktiskt ett tag sedan jag festade så jag taggar jävel!

Fridis kommer hit till sundsvall ikväll, ska bli mysipys. Vet inte om vi hinner gå på bio men nått hittar vi iaf på. Ska bli kul att ha henne här hela helgen. Fan vad vi ska parta alltså;) Hoppas du är reda frida, mohaha.

Iiiiih, körkortet gjorde fan min helg alltså! Har ett jävla smile i facet som kommer vara där ett tag, haha.

Nu ska jag möta upp simman, ha en bra fredag! :DTur man e snygg!


Work work work

Just varit och tränat body combat och sen solat. Guu vad jag älskar att träna, känslan efter är obeskrivligt skön. Träningsorgasm typ;) haha näe men jag tycker om den slutskörda känslan efter ett pass.

Ska snart städa lite och sen tvätta + vampire diaries. Bästa serien ever tror jag!

Nått boooring är att jag senaste veckorna haft sjuka kramper i magen, knappt kunna sova:s Testade att äta magkatarr tabletter eftersom jag haft det förr men icket, kramperna fortsatte. Ringde läkaren och hon trodde det kunde vara att jag är laktos eller gluten intolerant eller bara väldigt känslig mot dem. Ska därför äta laktosfritt i 1,2 veckor nu för att se om kramperna upphör.

Jag hoppas att det inte är det för att jag vill kunna äta vad jag vill men samtidigt skulle det vara skönt att inte ha ont.

Nu: duschen.

Jag älskar soool

Det är sool ute och det gör mig så jävla glad :D Dock har jag inte varit ute så mycket för jag och simme sitter hos mig med varsin dator och råpluggar. Duktigt va? Ibland är vi duktiga flikkor! Hehe.

Nu blir det lite mer plugg sen ikväll afro + styrketräning. Sjukt skönt! :) Och även nya avsnitt av 2½ man klockan nio, läängtar. Love it:p

Ska bli klar med den här jäkla uppgiften så jag kan skicka in den nångång.

Ha en trevlig fredag höll jag på att säga, måndag :D

Var ett tag sedan!

Hooola!! :D

Det måste ha varit typ en månad sen jag bloggade sist? .. Har bestämt mig att börja igen nu, för att kunna kolla tillbaka när jag blir äldre. Kul att se hur man tänkte och sånt. Sen är det ju kul att skriva av sig också ;)

Det är iaf våååår nu och jag är glad! Bort med höstdeppen! Älskar sol och värme, vill bara att det ska bli sommar :D Har gryyymt roliga planer för sommaren! Sen förhoppningsvis göteborg till hösten:)

Jaja, håller på med en pisstråkigt arbete just nu .. det tråkigaste jag någonsin gjort helt seriöst!! Men måste bli klart med det idag för har annat i veckan som kommer ta mycket tid. Seeen på fredag kommer jessan rebbs och frida hit, shiet vad kul det ska bli :D Och på onsdag far jag hem. Borta bra men hemma bäst! <3 :) Så kommer det alltid vara.

Har iaf suttit fyra timmar i sträck med bajsarbetet så tog en liten paus och passade då på att fixa naglarna + dusch och ansiktsmask. Men nuuu blire plugg again ... :s


Puss!..

Egentlligen är det sjukt onödigt att blogga om man inte ska iväg till ett annat land ett tag, dyrt att snacka i telefon då så att blogga då är perfekt. Kan man läsa om allt man gör. Men nu liksom? Vill inte att mina kompisar ska veta det jag gör enbart genom bloggen, utan att dom ringer och får veta det så!

Mycket roligare då. Annars när man ska berätta nått ba " ja men jag läste det på din blogg" och bam så kan man inte berätta det .. skittråk. Jag vill alltså hellre bli uppdaterad och uppdatera genom telefoon.

Så ja .. jag kommer typ ej blogga. Bara för mig själv på en annan hemlig blogg som en dagbok. Lättare att skriva på datorn än i dagbok.

För övrigt är jag trötttrööttttröööööttt på allt .. igen. Varför flytta jag till sundsvall? trött på allt därhemma. Varför flyttar jag hem? trött på allt här. (förutom simone som är så jävla bra!)

Ja och guess what? jag kommer tröttna på umeå snart igen också ..

Jag vill att saker ska hända, jag klarar inte av att göra samma saker dag in och dag ut. Jag vill resa, upptäcka saker. Bo på olika ställen, träffa massa nya människor och ha kul! Jag vill göra så jävla mycket innan jag dör och jag är så sjukt stressad över att jag inte ska vara nöjd över mitt liv när jag som gammal kollar tillbaks, om jag ens blir gammal vill säga. (panik)

Jag vill samtidigt bo nära familj och vänner och kunna finnas där för dom, beskydda dom liksom. Förstår ni? Jag är så jävla rädd att någon av dom ska dö eller må dåligt. Jag pallar ej. Drömmer ofta mardrömmar om det, att någon i min närhet dör. Jag skulle inte överleva det, skulle inte avlida men aldrig bli samma person som jag är nu. Livet är så jävla okomplicerat komplicerat(ja, båda) och jag är så jävla less.

Serri.. ah shiet. Borde inte publicera detta men .. doing it anyway.

Och btw, jag faila andra uppkörningen också, så fucking besviken på mig själv. Så nu vet ni, fråga inte.

Och jag är inte depp eller något, bara riktigt jävla less:) haha.

RSS 2.0