jul

Julafton var helt okej, ingen julkänsla men det var väntat :) Fick presentkort på tatuering, kärlektioner m.m. så jag är nöjd! Skönt med en jul med snö också :D Men det bästa av allt är nog tre veckors loovet, i löööv <3







dtgbs

Imorgon är det julafton .. och vart är julkänslan??!!! :S
Ju äldre man blir desto mer överskattad blir julen .. menmen, den kanske hinner komma tills imorgon:)

GOD JUL iaf

juulmys

Idag har jag julbakat med min lillebror och pappa, var myysigt och gott ;P haha. Jag tycker pepparkaksdegen är mycket godare innan man har stoppat den i ugnen .. :P så det blev inte så många färdiggjorda pepparkakkor :P haha.
 
Ikväll ska jag och frida se how she mooves, en dansfilm. På tal om dans är det ju gymnasidisco imorgon .. men min jäkla rygg är inte bra än så jag får stanna hemma :(:(:( ajja,ska väll hitta på ngt annat skojj. Har lite andra planer ..









Lööördag

Ska snart pallra mig iväg till idrottshallen och kolla på innebandymatch med jessan :) Sen ikväll blir det tjejerna, nicenice!!
Gårkvällen var också trevlig!

Idag sov jag uuuutt och det var hur skönt som helst!! fan vad jag älskar lov alltså :D :D haha. Tre veckor utan skosla och plugg, det kan inte bli bättre. En riktigt välbehövd paus!
Nä nu ska jag börja klä på mig, jessica lär ringa när som helst.




PUSS



LOOOOOOOOOOV

jag är lycklig!! hihi.
Inge plugg, inga tråkiga kvällar, bara chiiillllll och ha skojj :D:D

Ikväll kommer sandra över men det blir nog inte så länge för ska in med 11 bussen imorgon och shoppa julklappar. Har inte ens börjat!!!! :O :S men ska ut med eliza före så måste upp runt halv nio, känns lite småjobbigt:P

Ska pallra mig hem till sandra nu, ändrade planer .. eller ändrad plats snarare! :P



PUSS

:D:D:D:d:D

ingeee mer plugg nu, fyfan vad skööönt!!! :D:D ikväll ska jag bara chiiillla, alltså inge plugg eller läxor alls:D yyeeeeeey! haha

Hade tänkt se "låt den rätte komma in" nu på datorn, PUSs

:D:D:D:d:D

ingeee mer plugg nu, fyfan vad skööönt!!! :D:D ikväll ska jag bara chiiillla, alltså inge plugg eller läxor alls:D yyeeeeeey! haha

Hade tänkt se "låt den rätte komma in" nu på datorn, PUSs

hfdhdeh

Killar .. vad fan är det egentligen med dem som vi gillar?
De låtsas vara söt, för att sedan knäcka oss som en nöt.
Våra känslor skiter de i, de ser det som ett kort parti.
De fattar inte att de sårar, att det är pga dem vi fäller tårar.
De är helt fucking dumma, men när vi ska säga det till dem blir vi stumma.
För de kommer alltid att vara oss kär, hur mycket det än tär.
De finns alltid i vårat hjärta, även fast det orsakar mängder av smärta.

:)

Har vääärldes värk i magen och anledningarna är många.. usch!

aja, skitsamma! snart är det jullov så inge depp här inte:) vad ska jag göra på lovet då? ... hmm .. jo, INGET :D haha så sjuukt nice! bara sova och umgås, det kan inte bli bättre. Eller .. ah .. hm

Sista plugget ikväll iaf, sen loooooov! sjukt skönt! och jag är grrrrrrymt taggad på sommaren(vet, det är jul, men tiden går snaaabbbt!) :D studenten, utomlands, killar mm :D grr haha. och sen jobb såklart! Det här blir den bästa sommaren!!(förhoppningsvis) Det blir ju vad man gör det till:)

Geeeee mig! jag vill ha ha ha ha ha ha ha ha! åh:(


PUSSS :* lööv

PUSSSS :* löööv <3

.

Varför vill man alltid ha det som man inte får eller inte borde ha? suuuucck

!

Det är ganksa intressant hur omogen en person egentligen verkligen kan vara! Jag menar, när man har passerat 20 ska man väll ändå inte bete sig som en 10åring? haha aja, antar att det inte är mitt problem, inte längre i alla fall.

Den här helgen har varit rätt nice :) Har myyyst med kompisar hela helgen, en av de bästa saker som finns!!:) Har inte pluggat ett piss:P och det känns skööönt! det förstör bara helgerna ju.
Ska va med saaandris ikväll :] och vi ska se wallanderfilmen eller "låt den rätte komma in" som mamma har fixat åtmig:D det blir niiice!






PUSS

gndfklzthj oiawefrqw

Ni vet en sån där fuldag som man kan ha? JAG HAR EN IDAG , en RIKTIG FUL dessutom!!!!!!! ååååh vad jobbigt allt känndes just nu. Ska nog gå och plocka ner alla speglar..

HEJS

Tillägnat Sandra ;)

Idag har jag varit riktigt duktig och städat*stolt*. Ska sen plugga lite och bara chilla :) Känns sjukt skönt att det är freeedag imorgon, och vi har dessutom bara halvdag :D yeey!
På tal om sjuk så verkar det gå ngn jobbig förkylning nu? :S huvva!
Vädret ute är inte heller speciellt niice,:(

Ihelgen blir det bara myyyys med kompisar:D:D ii lööv it!
Sandra sov hos mig i tisdags och det var hur myysigt somhelst! :) sova över hos varandra på vardagarna borde man göra ofta, men det blir inte speciellt mkt sömn :P haha aja, nått man får ta.

Ska äta nu, PUSS.

RSS 2.0