Mysdag

Varit på stan med Maja, Frida, Sandra och Emma idag. Shopping, subway och bio blev det, riktigt mysigt:) Subway måste fan vara det godaste som finns!!! Mat oooorgasm, hehe.

Vi såg "Luftslottet som sprängdes". Lätt den bästa av de tre filmerna enligt mig. See it!

Ah .. sen vi kirrade även drickan tills nyår. Så jävla skönt att ha hela dagen/natten planerad. Vi kommer att ha riktigt jävla kul alltså ;D TAGGATAGGATAGGA!

Prooomise att det bli massa bilder från nyår ;p

Nu: sova. Ska upp tidigt och in till stan för att köpa kläder och smink.

Nattinatt.

28

Känner mig riktigt duktig idag!! Har varit ute med eliza och sitter nu och pluggar. Klev inte upp så sent heller så blir nog rätt tidigt ikväll, inte efter tolv iaf. Ska in till stan och trängas med hela umeå imorgon(haha), sen blir det bio. Avatar var det tänkt men blev luftslottet som sprängdes. Ääälskar dom filmernaa <3

Nuu back to study, blää.



27

Haha shiet, jag vaknade typ nyss :p Har verkligen vänt dygnet .. inte bra!! Får lägga mig i någorlunda bra tid ikväll dåra. När jag kliver upp efter tolv är hela dagen förstörd för jag blir så tröött och seg..
Får pimpla kaffe så jag inte somnar:P

Planer för idag då?

- pluggish
- packa och fara till mamma
- ut och leka i snön?
- umgås med mina kompisar<3

Fast just nu vill jag bara soooova. Hatar att ha mycket måsten som måste göras, får ångest och slutar med att jag inte gör något = meer ångest.

Nu tutar mami där nere, see yah!


Julafton..

..är faktiskt inte samma grej som det var när man var liten. Kan bero på att man vet att tomten egentligen inte finns? :o Haha nej men det känns som en vanlig dag med julklappar och myycket mat bara.

Nästa julafton ska jag göra riktigt juulig!! ska julpynta till tusen, göra jättemycket julmat och bjuda in hela släkten att fira tillsammans, det ska bli ett av mina nyårslöften!! Världens bästa och juligaste jul <3

Iaf så fick jag jättefina saker, precis det jag ville ha!!! En digitalkamera, spikmatta, pengar, smycken och annat fint:) Riktigt nöjd! Var hos mormor idag och firade, kom tillbaks till pappsen nu. Eftersom vi inte ätit med han och så idag ska vi kirra värsta jullunchen imorgon, mysipys :D Sen på  kvällen bliir det uuutgång!!!! ;) Taggad till tuusen!

Jag har ju fått min efterlängtade digitalkamera nu så here you are, hihi:


Tog kort med min nya kamera typ heeela tiden.. dock var nästan alla bilderna på mig av ngn anledning ;o


Alla blev dock inte bra, haha.




Min lilla älsklingssnuul <3


Slääng dig iväggen kissie, större underläpp is tha shit^^ höhö.

Imorgon är det juul!!

Fyfan vad tiden går snabbt alltså!! Helt jävla sjukt! Har bott i sundsvall ett halv år nu, omg:o haha. Tiden går snabbt när man har kul ju;)

Det blev tyvärr ändrade planer för oss :( Mina kusiner kommer ej pga sjukdom, fan vad surt! Jag som verkligen såg framemot det.. Känner mer tagg inför fredagen(UTGÅNG) än imorgon faktiskt. Dansa och supa is my thing! Haha skämt å sido. 

Imorgon kommer bildeer! Woohooo. För jag ska få en kamera, finally!
Nu: sööömn.


I´m home :D

Wiihoo, äntligen!! :D :D :D Grymt skönt alltså! Hela tre veckor kommer jag att stanna!! Fan vad kul det kommer att bli.

Har nyss planerat utgång på juldagen, dricka, skjuts och föferra är kirrat! Nu är det bara nyår som ska planeras, men det görs efter jul :P En nyårsklänning ska också inhandlas.

Iiiih, snart är det jul också :D:D:D Sjukt alltså!! Kommer bli grymt myyyyyyys!


Söndag.

Imorgon får jag äntligen komma hem! Tre veckors paus, dock plugg men jag får iaf vara hemma:) Saknar alla så grymt mycket.

Idag har jag packat, städat, handlat, fixat naglarna och varit ute på en timmes promenad. Skönt men fan vad jag hatar kylan :p usch! Min mage var typ isig för att luften som jag andades in var så kall:o

Nu blir det lite plugg inför seminariumet imorgon och sen tv. Ha en trevlig söndagkväll! Puss:*
(När jag får min digitalkamera blir det inlägg med bilder, proomise!)

Torsdag.

Missade julsången i kyrkan idag :( Det sööög för jag såg verkligen framemot det!! Men när jag var och handlade  passade jag på att slänga ner pepparkakor och ädelost i korgen också ;] så liite julmys blev det!!

Ska göra lite plugg nu sen soova. Ska sova tills jag vaknar! Eller ska upp ett tvärt runt tio för att checka lite med grupparbetet. Jag känner verkligen av mina sömnproblem nu, trött och känns som om att jag är i en bubbla, riktigt wiieerd! Gud vad den här veckan har varit dryg alltså!! Det ska verkligen bli sjukt skönt att komma hem:D

Måndag! Snart kommer jag hem, weey

Just vart och tränat .. herregud vad dööd min kropp är!!!!! Looovar jag går som en 80åring, haha. Fan, man ska aldrig träna med träningsvärk alltså.

Ikväll ska jag sova och plugga hos simme, lite småtrött på att vara själv, så det ska bli myysipyys. Ska börja gå snart tror jag så ja kommer dit inom några timmar, hehe.

Shiet vad min dator cpar! går knappt att skriva på den och sen laggar den + massa annat skit. Lagning snart maybe?  Orkar ej skriva när den är såhär ju.

Dushen nu sen simmeplimme, haha.

Note to sandriz: Block 44 -straffad. Gaah vilka minnen alltså :D Shiet alltså ;) hahaha

Sööndag.

Okej, jag drack igår, hehe ..men jag blev precis lagomt full = inte bakis idag, wohoo :D

Kvällen var stäämning. Fan vad glad jag är att jag har haft turen att träffa såna nya härliga människor! Det är dem som gör att man pallar med allt plugg och sånt. Men jag saknar mina girrls norrut grymt mycket :(

Idag vaknade jag rätt tidigt.. har hunnit storstäda och varit ute en sväng. Ska snart plugga sen klockan fem kommer Sara ner och gör mig sällskap till middagen. Träffade henne igår, hon bor i samma hus, asskön tjej :D

Ha en bra söndag!


Löördag.

Hej!

Måste börja med att säga att jag har fixat mina naglar, de är urgulliga, hih. Gjorde rosa manikyr med silver stenar på:) Gillar att pyssla med naglarna, de är för mig en viktig associar(stavning?). Det är det första jag kollar hos killar också, händerna .. och ögonen såklart. Ska vara snälla och söta ögon, haha.

Jaja..ikväll blir det utgång! Ärligt talat är jag inte speciellt taggad:p men vi har alltid kul så jag oroar mig inte! Dock tänker jag ta det lugnt med alkoholen av vissa skäl .. Försöka iaf;) Haha näe men nu låter det som om att jag alltid super mig asfull och så är det inte! Men ni måste hålla med om att det är skönt att bara släppa loss lite too much ibland ;P

Och ja .. jag har somsagt ingen fungerande kamera (än), men idag känner jag mig snygg så here you go, direkt från camen:




Nu ska jag springa ner på pressbyrån tvärt,sen vänta på att mina poolers ska pallra hit så jag slipper sitta och supa ensam :( haha.


Freedag!

Har sovit bort illamendet och huvudvärken. Som jag sa berodde det på stress, dålig kost och lite sömn ..

Tre mål mat per dag är ett måste! Åtta timmars sömn också. Så ska försöka ändra mina vanor nu, även göra en sak i taget.

Idag blir det bodypump iaf :) Dock kommer jag inte(min rygg) inte palla allting men jag gör väll så gott jag kan. I januari ska jag gå till en sjukgymnast och äntligen få ordning på min rygg, ska bli riktigt jäkla skönt alltså! :)

Nu .. plugg.

Ofrivilligt ändrade planer.

Började må sjukt dåligt hos simme. Avbokade bodycombat passet for hem och la mig och sov. Kändes som om att jag hade druckit hur mycket som alkohol igår somhelst, så dåligt mådde jag .. även som att jag skulle svimma. Obehagligt. Konsekvensen av stress, lite sömn och dålig kost? Förmodligen.

Mår fortfarande dåligt och jag ska gå och lägga mig nu. Sovmorgon till 11, sköönt:)

Godnatt.

Torsdag

Tjolahopp!

Sitter hos simone nu, vi har varit och lunchat med klassisarna:) Kinabuffé blev det, muums! Dock är min mage full just nu, tror jag har ätit för några dagar;) haha.

Ska snart iväg och träna bodycombat och sen ska jag soova, sköönt!

Slappa framför tvn nu, höres.

Trött som bara den.

1. Upp klockan sju, halkbanan i fem timmar.
2. Skynda till skolan, grupparbete i två timmar.
3. Tillbaka till trafikskolan och köra dubbel lektion.
4. Handla och laga mat.
5. Storstädat lägenheten
6. Pluggar just nu.

Shiet, det har varit en riktigt stressigt idag. I vanliga fall tycker jag om att ha många saker att göra (notera: dock inte plugg), annars blir det att man bara sitter hemma framför datorn och tvn och nördar. 

Tycker att jag har varit riktigt duktig idag iaf ;) Bara den där jäkla uppgiften som ska in kvar ..

Sen ska jag sova :] Är trött som bara den. Men nu .. damdamdamdam .. plugg!;)

Ha en trevlig tisdagskväll!! :)


Back in Sundsvall.

Ärligt talat känns det riktigt jäkla jobbigt. Just nu vill vara hemma och umgås med min familj och mina fina vänner :) Jag vet inte vad jag hade gjort utan dem. Inte vara här med alla dessa krav, plugg i massor, körkortet som ska tas, träning som ska hinnas med osv. Jag vill .. bort. Utomlands? Men jag biter ihop och kämpar på, har inget annat val.

Helgen var iaf riktigt rolig! Parrty uppskattas alltid, haha.




Allt är knas just nu, men snart är det nog löst. Min hjärna lever sitt eget liv kan man säga. Den kan få spratt ibland. Är som en bubbla jag lever i nu, jag lever på men hänger inte riktigt med. Är som en annan person men ändå jag. Känns weird.

Nu ska jag plugga lite, sen sova. Halkbanan klockan sju imorgon, wish me luck.


Home now.

Nu är jag hemma, sköönt :) Ser framemot dagarna här, har massa roligt inplanerat!

Höres om några dagar, puzz.

Guess what?

Jag gick upp klockan fem!! Haha jag har fan svårt att förstår det själv :P har hunnit köra tre tvättar och ska köra två till. Sen har jag sorterat och städat min garderob. Ska passa på att plugga också, vi börjar inte förns halv elva så. Fan vad jag är duktig alltså!

Gissa vem som kommer sova gott inatt? haha.


Tiisdag.

Hejhej!
Har haft världens mysdag idag:) Eller först var det seminarium och jag sa inte ett knyst .. baad i know. Jag har mycket bra saker att säga men det kommer bara inte ut liksom. Nästa torsdag ska jag säga det som kommer upp i huvudet utan att tänka på vad andra ska tycka och blablabla.

Jag och simme gick iaf sen och satt oss på café och pluggade, hur myysigt somhelst :) Satt i några timmar. Sen virra vi runt lite på stan och nu är jag hemma och pluggar.

Men ska sussa strax, har tvätttid klockan 5.00 (herregud:S)!!!! Jag börjar faktiskt tvivla på om jag kommerr gå upp :P Jagmenar, jag kommerr knappt upp halv tio på morgonen när vi har föreläsning :o haha. Shiet. Håll tummarna;)

Nattinatti.

RSS 2.0