Torsdag.

Tautering är gjord, blev gryyyymt snyggt! :D

Imorgon blir det parrrrrrrrrrrty! Vi ska röja som faaan! TAGGAD!

Onsdag.

Hemma! sköönt.

Känns roligt att träffa familjen och kompisarna,ni är bäst <3 men lite jobbigt är det.. har en gnagande känsla i magen, typ rastlöshet.. vet inte vart jag hör hemma. Självklart kommer mitt familjehem alltid(eller hur man säger) vara här i umeå. Jag vet att jag alltid är välkommen hem och min familj+vänner är det bästa jag har!:)

Meeen.. 

Jag vill göra så jävla mycket och inte ruttna här i umeå liksom .. dock vet jag inte vart jag ska böörja!! Fan jag kommer typ bli galen på det här. Vad ska man göra, hur och vart? Haha inte lätt alltså. Huvudsaken är väll iaf att HA KUL! Right? Man ska inte ta livet såå seriöst egentligen, ingen kommer ju hursomhelst inte ur det levande ;)

Jaja, nu ska jag umgås med mami och my brootha.

puuzzzzyy


fnkashfa

Shiit har världens jävla mensvärk! Ååh hatar fan mens och allt som har med det att göra, speciellt när den kommer lite hur den vill.. Började käka p-piller idag igen, funkade förut så. Dock blir jag världens humörsvängande biitch, haha. Inte så kul. Ska nog gå och snacka med barnmorskan om vad som är bäst för miig.

Haha intessant fakta va;) i knoooow you want to know. haha.

Har iaf varit och tränat, tänt ljus och legat på spikmattan. En riktig myyskväll med andra ord. Ska plugga lite sen se tv.

Seee yah!

Måndag.

Sov grymt bra inatt, haha drömde braa! Haft introduktion till kursen idag bara så inte så anträngande..

Ska snart följa simone och pierca sig sen trääning. Efter det körkortsplugg hela kvällen fram till paradise hotel:p


Lördag.

Igår var vi och såg ryktet om morgans .. smårolig film men inte värd att se på bio.

Idag blir det parrty och jag är taggad! Hawaii tema är det, dom har skruvat upp värmen till 30 grader i lokalen:O shitpommfrit! Tur man ska ha bikini;) Haha näe, herregud. Blommig klänning för min del.

Innan ska jag hinna städa, gå ut och gå och pluggish. Sen behöver jag nog två timmar till att göra mig iordning:p

Ha en bra dag/kväll! pözz

Smidig?

Nooo. Haha. Har just varit på yoga, skitkul var det! .. men jag insåg att jag är riktigt jävla ovig. Dock har jag faktiskt en ursäkt(ryggoperationen). Sen har jag inte stretchat/töjt musklerna på ett tag heller:p

Jag tror att yoga skulle passa mig riktigt bra, inte för jobbigt och inte för chill, sen fick jag inte speciellt ont i ryggen heller. Kommer nog köra det + ryggövningar de kommande veckorna:)

Sjukt skönt att komma igång med träningen igen! I looove.

Blir skola imorgon och körkortsplugg. Rätt slapp dag, sköönt!:)

Ska upp rätt tidigt imorgon och jag är sluut så ska se tv tills jag somnar.
Pussis.

Onsdag 20/1

Tiiidig morgon imorse!! Klev upp klockan sju:s OMG. Men seminariumet gick bra så det var det värt. Fick en förklaring på kompletteringsuppgiften också = behööövt!

Nu: äta. Sen: poweryoga.


Tisdag 19/1

Fullspäckad dag idag.

- Övningsköra(Bästa gången! Fan vad jag är bra.)
- Sjukgymnasten. Ska äntligen få till min fuckiga rygg:) Sjukt skönt!
- Plugg på café med Simone. Myys. Chailatté <3
- Snart paradise på tvvv;) höhö

Måste också tillägga att det är frittfram för mig att gå på pass(öveerlycklig, wiie). Dock måste jag ta det riktigt lugnt. Power yoga imorgon iaf, ska bli sjukt kul att testa!

Nattinatti.

Yeees!

Nu är det bokat! :D:D Tatuering 17.00 i på Tattoo i hörnefors. Äääntligen!

!

Sjukt hur bra allt kan kännas efter att ha snackat med föräldrarna! :) Allt känns så jävla bra just nu! ååh så jävla härligt

Måndag.

Idag kommer mami hem från Egypten, hoppas hon har massa bilder att visa när jag kommer hem den 27e  (tror jag det blir). På onsdagen där omkring iaf. Det ska bli så gryymt skönt att komma hem!! :) Mysa med familj och vänner, bästa som finns! <3

Sen vill jag bara säga att jag mår lite bättre nu. Det är jobbigt att ta svåra beslut. Jag vet vad jag vill jobba med men jag vet inte riktigt än hur jag ska ta mig dit ..Jag är rädd för att ta fel beslut! Dock är jag glad att jag flyttade till sundsvall, annars hade jag inte träffat Simone som är en grymt fin tjej, en vän för livet! :)

Jag tror att man inte kan vara säker på något egentligen, huvudsaken man ger allt en chans och gör ett försök.

Livet är för kort för att tveka. Ångra hellre något du gjort än inte gjort. - är en riktigt bra livsfilosofi. (Dock inom rimliga gränser). Synd bara att den ofta inte följs! Kanske dags?

Nuu: skolan. Yeeey.


:S

Har en ångestklump i magen som bara växer. Jag vill inte vara vuxen, vill vara en lillskit igen utan svåra val.
Just nu känns det som om att jag lever i en bubbla, känner mig som en zombie. Gör det jag ska och vad som förväntas, men utan att egentligen vara närvarande eller bry mig

Jag vill inte ha det så. 

Just nu vill jag bara hem och umgås med de som jag älskar och som betyder så jävla mycket.

Jag säger det inte ofta nog, men ni ska veta hur mycket ni betyder. Jag är så jävla glad att jag har er som kompisar/familj. Ja, ni vet vilka ni är.

Onsdag.

Pluggpluggplugg men idag känns allt bättre. Planerat lite och sådär. Ska plugga lite till sen ska jag mysa framför tvn hela kvällen!

Tog en promenad tidigare idag, tände sen ljus (när jag kom hem alltså), la mig på spikmattan och lyssnade på lugn musik. Lite lyx i vardagen behövs för att palla alla måsten.

Onödig fakta: Jag har blivit beeroende av (egenlagad, jag är bättre kock än vad jag think) thaimat!! Mumma!

Sen angående mina tatueringar, dom blir av innan sommaren:p Har lovat sandra att vi ska göra det samtigt men får se vilken jag gör då. Blir nog på handleden snaaart:) Sen på hela ryggen lite senare.. haha näe på hööften, skojja ba, hihi. Haha humoooor. Hade dock varit snyggt på ryggen. Som typ Lisbeth Salander i de där filmerna har.

Haha måste bara berätta en rolig grej som hände när jag var hemma i umeå. Jag lämnade datorn, msn och det på medan jag tog ett bad(mami har badkar, wiie) och när jag kom tillbaks satt jag mig vid datorn(som vanligt;p). Måste bara tillägga att jag har mig själv på msn. Iaf var det någon som hette: "Äter mina dillchips - korvstroganoff till frukost imorgon. Ps. Har någon sett min tandborste?

Shiet, tänkte jag. Antingen världens glupskaste tönt eller så är det någon som loggat in på stackarns msn och driver. Sen när jag tryckte upp för att kolla vem det var så VAR DET JAG!!! Min bajsiga lillebror hade haft kul medan jag låg i badet. Hahah! Tur man har humor ;)

Tisdag.

Blä vad drygt med körkortsteori!! Vill bara ha körkortet avklarat. Sitter nu och gör frågorna på internet som man måste ha fått godkänt på för att få göra provet och köra upp. Goosh, jag vet inte hur jag ska klara det här!! ..eller näe .. jag ska klara det här. Jag måste klara det. Jag ska ha körkortet nästa vecka! Punkt.

Jag hade även tänkt boka tid för en av de två tatueringar jag ska göra innan sommaren:)Som en belöning för att jag klarat körkortet typ:p Belöningar funkar faktiskt, man blir mer moootiverad.

Jag har dessutom börjat skriva i min dagbok igen, nivet secrets som bara är till för en själv. Tänkte att om jag bl a skriver ner mina tankar jag har på kvällen kanske jag kan få sova sen? Förhoppningsvis.

Nu vill jag ba ha sommar!


mee and majsen<3

Måndag.

Helt ootroligt, jag somnade ganska snabbt igår jämfört med det timmar det brukar ta. Sköönt. Klev upp rätt tidigt också för att handla och plugga, är riktigt mycket plugg just nu då jag också har körkortet som ska tas. Men förhoppningsvis har jag det nästa vecka!!!

Ska fortsätta plugga hela dagen tills klockan nio ikväll då jag ska se Paradise hotel ;) + övningskörning om en timme.

Ps. mamma har lånat min kamera till Egypten så blir bara trååk inlägg ett tag.

Torsdag.

Tiden går så jäkla snabbt, jag hinner inte med! Så mycket som ska göras och så lite tid. Jag hade inte väntat mig att det skulle vara så mycket plugg .. Hade jag inte träffat Simone vet jag faktiskt inte om jag hade pallat ..Jag är glaad att vi är kompisar, puss på dig gummsi :*

Nu: pluggpluggplugga fram tills klockan nio då jag ska hänga med majsen.

Tisdag.

Det är så sjukt mycket som jag har att göra så blir glest med uppdateringar. På lördag flyttar mamma till stan så är mycket med det, jag har plugg och körkortet att plugga till = sjukt dryyygt och tråkigt. Vill bara ha det där jäkla körkortet så det är bortgjort seen.

Det här är några mål som jag ska uppnå innan året är slut iaf:

- Få ordning på min rygg
- Bli mer hälsosam
- Fara utomlands
- Fara till göteborg
- Sommarjobba
- Bli mörkblond
- Tatuera två tatueringar
- SATSA JÄVEL PÅ PLUGGET

Mycket, men .. i can do it. Just watch me.

Och nej sandra, jag har inte farit tillbaka till sundsvall.

Löördag.

Har varit och hjälp mami i lägenheten idag, sen bjöd hon oss på restaurang, muuuums!
Är astrött nu för jag kan inte sova på nätterna:s Ligger vaken i 4-5 timmar (och nej jag skojjar INTE), sjukt drygt och det leder såklart till att jag alltid är trött ..

Ska ta en sömntablett och hoppas att den hjälpet mig att sova inatt.
Tråååkigt inlägg, i knoow. Men jag är trött.

RSS 2.0