gdsg

har varit värsta pluggnörden  ikväll:P ba pluggat och pluggat! men det behövdes. Ska vila hjärnan lite nu och se på tv/datorn:P haha, jag är fan en datanörd;P menmen, orkar inte göra annat på vardagskvällarna än att träna och plugga, dessutom hinner jag heller inte.

ska se om det är nått bra på tv nu, även passa på att måla naglarna:P

PUSS

söndag

Helgen har varit kanon :D. Ifredags blev det  biopremiären påTwilight och den är verkligen hur bra somhelst!!!! älskar vampyrer;P coolt det skulle vara att ha en vampyrpojkvän;D
Sen igår fest hos emmsan, grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrymt skojj vare ;D ;D tack gumman för att jag fick komma!synd  bara att jag var tvungen att ta min gamla mobil för har ingen kamera på den så kunde inte ta några kort!:(

justja, det var några jävlar som snodde massa cider av mig .. så jävla dålig stil alltså! sjukt förbannad blev jag.
Men annars så har det verkligen varit en toppenhelg :D synd bara att helgerna går så jäkla snabbt .. :( men det gör även veckodagarna så det är rätt lugnt ;)

ska börja med maten nu och sen ut och gå med jessica, ska försöka lära henne att inte dra så mkt och istället gå fot.
sjukt jobbigt när hon ska stanna och lukta på allt och alla hela tiden, på tiden att jessan lär sig. hahaha

PUSS


Nanana

Gud vad jag taggar helgen!! bio imorgon, ska se twilight, fan vad jag taggar!!! :D:D sen lördag blir det feeest ;D Grrrrymt skojj det kommer att bli!! hhehe. Sen söndag ska jag och sandra antingen bara sitta hemma och dricka te, eller fara och träna .. det beror på hur vi måår ;P

Veckan har gått snabbt men ändå seegt :P haha dagarna går sakta men veckorna snabbt :P Helt sjuklt vad tiden bara flger iväg :) snart tar vi studenten. Ouuusch, vill inte tänka på det :S läskigt! men nångågn måste man väll växa upp ;)

Ska fortsätta nörda mig framför tv:n. Har inte orkar göra något annat de senaste dagarna! men med tanke på att det kommer bli en rätt full helg så äre rätt skönt :)

BYE

.

Jag mår verkligen piss, tror jag håller på att bli riktigt sjuk :( men jag hoppas att det bara är ngt tillfälligt. Funderar på att fara hem efter lunch men vill egentligen inte missa ngt .. aja, får se hur jag gör. Jag skulle iaf ha stannat hemma imorse!

Allt känns förutom att jag håller på att bli sjuk riktigt bra! :D Allt rullar på som. Kanske blir det fest på fredag också, om pappa säger ja, men ska tjata lite till på han!

Den här veckan planerar jag att bädda ner mig i sängenoch sova. Igår sov jag från fyra till nio(påkvällen) sen la jag mig 11 :P hah endå att man kan sova så sjuuukt länge. Men nu ska jag gå ut en sväng och gå tror jag, har världens hål! .. eller så sätter jag mig i soffan och degar i två timmar.

PUSS

lyycklig

Nu har jag gjort bort mitt sista jobbpass!!! går inte beskriva hur jäkla skönt det känns alltså!!! :D:D:D IIIIHHHHHH. haha. jag är lyckligast på jorden just nu!! hehe.

Nu kommer jag kunna koncentrera mig på skolan och träningen istället, riktigt nice:) självklart söker jag andra extrajobb för alla behöver ju pengar:P men justnu känns det bara skönt att ha massa tid över:)

Är supertrött så ska snart gå och lägga mig men tänkte bara dra mina planer inför helgen lite snabbt:P Imorgon middag petra och sen till marie och sova där:) Sen på lördag typ träning tror jag:) och sen hitta på ngt kul på kvällen, har bara inte bestämt vad än :P haha. Sen på söndag träning och plugg:) funderar på att basta också, är så sjukt skönt att få svettas ut all smuts;) ne men man känner sig faktiskt fräschare efter!

Nemen nu ska jag göra mig iordning för att sova. Måste bara säga att sova är en av de bästa saker som finns;] i lajk it! haha.

GODNATT

dobido

Jaha, äntligen är dagen över, har inte var speciellt jobbig egentligen. Men gick upp sex imorse för jag skulle fara på spinning. Helt otroligt att jag orkade mig upp alltså(hehe, stolt) men skönt(och jobbigt) var det iaf :P sen blev det skola och sen ett jobbpass,  på tal om jobb har jag bara ett pass kvar nu och det ska jag göra bort imorgon. WOOOHHHOO! Gud vad niiice det ska bli att inte behöva pallra sig till online igen;D haha.

Ihelgen har jag inget planerat:) förutom att fara till petra på fredag men sen drar dom vidare till stan och jag som inte är18 kan inte följa med :( blää, det suger! menmen, hittar säkert på nått annat kul:P :)
På lördagen var det sagt(kanske) att det skulle bli fest här men det verkar inte som att det blir av ihelgen.. pappa håller stenhårt på sitt nej!:/ .. och är ju hans lägenhet så har som inget att säga till om :P

Ne nu ska jag koka te och sätta mig och försöka hitta ngt bra på tv att se :)

PUSS

.

Halvdag idag och sen träning, sjukt häärligt :D och snart ska jag vara med johanna:) ..bara hon ringer så :P  Niiiiceniice!

Igårkväll gick jag och la mig nio och sov omkring nio timmar..  det var behövt! var riktigt utvilad när jag vaknade, eller blev väckt snarare sagt:P
Ikväll blir även det en tidig kväll. Ska på spinningpass imorgon klocan 7.10 och tar 6.25 bussen in så behöver all sömn jag kan få :P jag är riktigt morgontrött men att träna på morgonen kan vara sköönt, bara man inte gör det för ofta;P

Ska jsen obba eftermiddagspass imorgon(dvs 12.45 - 16.45), och far hem med fem bussen, sjukt mycket bättre än att jobba kväll och ta tiobussen hem:)

Ehhh .. just ja, ihelgen så blir det att va hos petra på fredagen, .. ah ett tag iaf för sen drar dom till x3m, det märks verkligen nu att jag är 91a:P :S, och på lördag kanske fest! försöker övertala pappa men är inte säkert det går så får se hur det blir med det .. annars blir det ngn annan helg :D

PUSS



=)

Inge jobb ikväll elr imorgon. Bara onsdag och måndag kvar sen slipper jag ooonnline!! :D wwieeeh.
Halvdag imorgon dessutom, slutar efter lunch sen blir det att fara och träna:) skönt!

Ikväll ska sandra komma över och då ska vi dricka te och myysa :] men först ska min lilla älskling ut(elisa) .. alltså hunden:P  haha.
Sen tror jag att jag ska lägga mig tidigt ikväll:) jag giillar att soova läääänge, sömn är verkligen underskattat!

Haha, allt känns faktiskt rätt bra nu:) inte för att det var dåligt förut men man har alltid bra och dåliga perioder och just nu har jag en braaa period om man bortser från världens humörsvängningar! hehe. Sen skulle jag absolut inte ha ngt emot att du kom hiiiit sötis!!! :)

Ska gå en liten sväng men elisa nu, PUSS.

!

jagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvill ... ha dej! .. tror jag.

RSS 2.0