leeedig

Imorgon är vi leeediga!!! :D även fast jag ska vara hos tandläkaren åtta så känns det sjukt nice!! kommer få så mkt plugg bortgjort:) och det behövs kan jag säga!

Idag har jag inte gjort så mkt, typ det vanliga, skola, plugg kompisar :) jobbar inte förns på torsdag så det känns slappt. har mkt annat som ska göras nu.

men snart är det loov :D :D:D och förhoppningvis blir det som jag planerat:) håller tummarna!

ska försöka sova nu eftersom jag ska upp klockan sju imorgon, PUSS

nananana

Det är verkligen sjutk skönt väder ute, lite kallt men sköönt:) har just kommit in och ska snart plugga klart det sista till massageprovet imorgon. Sen får det gå som det går:P hade iaf tänkt och gå och lägga mig snart, är hur trött somhelst! :P

Det kommer blir en asslapp helg för min del, och det käänns reaaly nice, känner att jag behöver sovasovasova!

Måste bara säga att det märks att det börjar bli höst ute nu, såg ett riktigt höstigt träd på väg från skolan idag.


hööööööst




Vi försökte iaf .. ;P


haha

låååång dag

Sitter på skolan nu och försöker göra svenskauppgiften som ska vara inne imorgon, jag orkar INTE sitta och göra den inatt så .. och ikväll jobbar jag till nio så kommer hem runt halv elva. På tal om jobbet så börjar jag typ trivas på online nu:)känns kul!

Imorse var jag och körde spinning på usm, kööpte ett kort i går, och helsikes så sköönt det var :D ska försöka träna varje onsdagdmorgon:) måste vara ca sex månader sen jag tränade sist så tog det riktigt lungt. Det känndes inte så mkt i ryggen men får väll se hur det känns imorgon:) förhoppningsvis så är den som vanligt. Sandraaa ska även hon köpa ett kort på usm, yeeeyy!! :D då kan vi både jobba och träna tsm;) niiceniiiice.

hmm, vad mer .. jo jag är typ uppbokad heela veckan :S fast det är ändå rätt skönt :P imorgon blire plugg hela kvällen(eller halva:P), fredag träna och sen vet jag inte, lördag PLUGGA och sen ska sandra sova hos mig, och på söndag ska vi fara och jobba sen typ träna efter det om vi orkar:) och plug på kvällen då såklart ..

Sen måste jag bara säga att jag är typ den klumpigaste som finns!!!! glömde min påse på bussen, och hade massa viktiga papper och böcker i den :( men kan förhoppningsvis lösa det på ett annat sätt..

Åååååh, jag får ångest bara jag tänker på hur mycket vi har som ska göras!!! :(:(:(:( måste fortsätta med svenskan nu om jag ska slippa sitta inatt ...

PUSSS

:P

Det går inte så bra att pluggaaP jag har svårt att koncentrera mig, har massa andra saker i tankarna!!, drygt! är inte världens roligaste ämnen heller .. naturkunskap och massage, uusch vad jag hatar plugg!!!!!!!!!!!!!!!!

Nämen nu ska jag fortsätta plugga och sen när jag är klar ska jag se supernatural, en asbra tv-serie!!!! hehe längtar!! sen tror jag det blir lättare att plugga när man vet att man får göra ngt roligt efter.. ska se om det funkar nu:) i hope so!
sen är jag ju så jäkla smart att jag har glömt ta hem papper som jag verkligen behöver för att kunna plugga:S såå typiskt mig!!! 

eeh justja, var ju och såg patrick 1,5 igår och den var ritkigt rolig :D fast sexscenerna var kanske lite obekväma .. har verkligen inget alls emot bögar!! :) tkr dom är skitcooola! men det kändes som fel på ngt sätt :P haha. menmen bra var den iaf:D:D så gå och se "Patrick 1,5"!!!!

Jag jessica och frida gjorde dessutom värsta upptäckten igår. att om man går ut bakvägen när filmen är slut, alltså samma väg som man gick in så kan man istället för att gå ut i entren smita in på en annan film :O ingen skulle ju märka ngt .. :P tur  för dom att vi är duktiga flikkor!! ;P hehe.

nä nuuuuu ska jag återgå till plugget igen :P PUSS

bajsdag!

PLUGGPLUGGPLUGGPLUGGÄTAPLUGGPLUGGPLUGGPLUGGPLUGGSTÄDAPLUGGÄTASOVA!

ngklsgf

Gårdagen var riktigt kul! :D :D även fast vissa saker var mindre roliga .. menmen trevligt folk vare :D skitkul att emma var där också! vi måste absolut träffas oftare.

Idag ska jag frida och jessica in och äta tacos, muuuuummms! :D sen ska vi på bio och se Patrick 1,5.
Den verkar asbra! :D har velat se den läänge. Efter det ska vi förmodligen hem till nån av oss och bara chilla:) sla bli ritkigt nice.
Och imorgon blir det pluggdag för mig! :S blää vad tråkigt!

ska göra mig iordning nu, PUSS

haha

sög

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i smset
4. Gör likadant på varje fråga

Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
haha.

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Thats right!!

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?

va vill du ha?

Vilket sms blev du mest berörd av?
Hjälpa mig på nått sätt.

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
ring mig

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Jag har jätteont i huvudet så jag ligger och vilar.

Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
Hej jo det är bra:)

Vad vill du höra mest av allt?
Vet du vad erotisk rysk roulett är?

Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?

Inte nice .....

Din romantiska replik?
Har massa plugg :(

Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Vill du åka med mig?

slappt

Fyfasen vad jag har ont i mina ben, och slut i huvudet är jag också! inte för att det blev så mkt pluggande men har varit rätt mkt på senaste tiden. 

Idag när jag kom hem städade jag lägenheten, jag är duktigt! hehe. sen laga jag middagen också.
Och har pluggat/sovit:P tills nu. Är alldeles för slut i huvudet för att fortsätta att plugga så ska sitta här framför tv:n och se på vänner och bara slappa:)

Sen imorgon och på torsdag blir det jobb:S ska försöka att inte tänka så mkt på hur TRÅKIGT det är! :P fast egentligen är det rätt slappt att ringa runt och vara trevligt. Men är man lat så är man! :P

TAGGAR helgen som fan!!! :D:D feest på fredag och bio(?) på lördag!  sen blire väll nå plugg också men ändå. Vill bara att det ska bli fredag!

Justja, utlandsresan .. vi ska fara men vi vet vara inte ritkigt när det blir än!! :) antingen kreta den 28:e eller turkiet den 25:e. Hoppas på Turkiet, för det är varmare där just nu:P Men det beror på om sandra lyckas låna pengar till då, eftersom får ju pengar den 25:e och då är det försent efter panet redan har lyft då. Så jag håller tummarna!!!


seegdag

Idag har jag varit ritkigt duktig och pluggat*stolt* .Känns skönt att ha börjat med svenskatalet:) komma igång som,  när man väl har börjat så flyter det andra på, eller oftast iaf :P Sen ikväll kommer mormor och morfar hit, då ska vi äta gott och mysa:) Sen blir det väll kompis eller mer plugg:S. Lika bra att plugga bort lite nu eftersom jag och sandra ska till TURKIET den 25:e :D:D:D ska bli såå skönt att komma bort. ändå sjukt att vara less efter några bara veckor :P menmen, vem tackar nej till en utlandsresa?? ah förutom niclas då som hellre solar solarium och sparar pengarna:P sötis!

nuu ska jag städa köket, för mamma står och skriker(ovanligt).

PUSS

fmdsklg

Jag har sjukt ont i halsen, kan knappt prata och det skulle inte förvåna mig om jag har feber också!!! men ändå tänker jag festa ikväll, även fast jag kanske borde stanna hemma i sängen :P Det blir säkert superkul!!

Sen ska jag och sandra utomlands den 25:e september!!!! :D:D:D:D:D
Vi ska till Turkiet, och det ska bli så sjuuukt jäävla kul! GAAHH JAG TAGGARR :D lite nervöst att fara själv bara, menmen det klarar vi:)

Jobbiga veckor fram tills dess, mkt plugg och jobb, fyyfaan!! men sen får vi ju fara utooomlands så det är det värt! :D

JAAO

Gck upp nio imorse*nöjd* haha. Var tvungen att gå ut med eliza, och jag måste bara säga att det jobbigaste som finns, ah inte det jobbigaste men, är att gå en långpromenad när man är förkyld!!. Trodde fan jag skulle svimma!!
Men kom iaf hem oskadd :P

Sen städa jag mitt rum, ritkigt snyggt blev det. Jag tror banne mig att jag är inne i någon *städahelatiden* period men det är väll bra?

annars har jag inte gjort ett piss! bara chillat och sett på tv, orkar inget annat just nu. Men ska iaf vara med sandra mm ikväll och det blir säkert skojj :)





blää

Var hemma idag från skolan, kände att jag behövde försöka sova bort min förkylning men det gick inge vidare:/ Det har inte blivit ett dugg bättre! fan vad jag hatar att va förkyld alltså!! men sandra kom iaf förbi med godis som vi redan har ätit upp :P hehe. kändes liiiite bättre efter det!;P

Just nu sitter vi vid varsin dator(nördigt, jag vet) haha men vi väntar på en film som börjar nio, old school heter den :) ska bli nice!! sen resten av helgen ska jag bara chilla opch plugga.. ska jobba på måndag så vill som inte ha ont i halsen då, det blir lite jobbigt!

men nu ska jag va social med sandra :) hare bra!! PUSS

SJuuk

Har gått och blivit sjuk, det suuger verkligen!! men är bara tät i näsan och har lite ont i halsen så det är inte så farligt :) men det är väll nått virus som går nu antar jag, typ alla är sjuka känns det som.

Idag hade jag iaf sovmorgon, men det var mest drygt! åkte in med 12.10 sen två lektioner sen sluta vi runt fyra. Var meningen att jag skulle plugga ikväll och har gjort liite gjort men orkar verkligen inge mer. Får ta och plugga igen nu under helgen, om jag ens orkar det. åååh hatar att vara sjuukt!!! :(

Egentligen skulle det bli utgång med sandra imorgon men jag känner mest för att vara hemma och ligga under täcket och sen nån film elr nått:) annars har jag inga planer alls(förutom att plugga då:P) och det lär jag inte göra hela helgen!:P

Det är så jävla jobbigt att vara tät i näsan(speciellt om man inte har nässpray). för det går inte att ligga ner, då kan man inte andas, och ingen orkar gå runt hela tiden. Så jag tror jag ska sova i min fåtölj inatt:P haha den är ändå rätt skön!! har suttit här och degat ända sen jag kom hem, tragiskt men är man trött och sjuk så är man!!

sätter in några ego nöördbilder på moi!:P(har man tråkigt så har man) haha




Tisdag

Chill att slutat 10.20 idag!! :D men drog ner på stan med sandra :D och vi satt mest på apberget och gjorde ingenting för jag hade så J*VLA ont i mina fötter. SKavsåren nu alltså!!! använder inte dom skorna igen! aja, iaf så kom vi oss hem, fast senare än vi tänkt. vi missa tjugo i två :P asssdrygt men sånt som händer:P heh.

Sen ikväll ska jag jessan och stjärten bara slappa:) ska bli niice :)
sen jobb imorgon, huvvvva :S känns inte på nått sätt kul! blää


sen slapp dag på torsdag, har sovmorgon till ett :D:D:D. och har inget planerat ihelgen! faktiskt riktigt skönt måste jag säga:) får se vad som händer, förhoppningsvis nått kul :P


RSS 2.0