Sista helgen i sundsvall..

..känns sjukt jävla jobbigt men så sjukt jävla skönt! Kommer sakna dig som fan Simone! :)

Nu blir det parrrty med alla en sista gång, det kommer spåra ;D

Bläää

Ååh vad det här är drygt! Pluggpluggplugg, ska bli så sjukt skönt att få slippa den här jäkla utbildningen!! Ska försöka bli klar med uppsatsen idag för har massa annat som ska göras imorgon. Tur att det är skitväder idag iaf, slipper man ha dåligt samvete för att sitta inne hela dagen..

På tal om något helt annat så lutar det just nu åt att vara hemma ett år och jobba och umgås med familj och vänner, men får se hur allt blir, om jag ens kommer in i Göteborg :o Hursomhelst ska jag flytta dit, fråga är bara när .. damdamdaam! Haha.

Jahaa, nu vägrar fucking teoriskiten att laddas ner! Ååh jag blir galen, så sjukt dryyygt!


In school.

Var hos tandläkaren och drog ut en visdomstand imorse. Halva min mun är fortfarande bedövad och jag är ashungrig! Får inte äta förns halv ett. Bläää. Gruvar mig för när bedövningen släpper ..känner redan nu hur de börjar värka:s

Iaf så sitter jag i skolan nu och pluggar, hela min dag kommer spenderas här. *Suck*.  Simone kommer snart hit och joinar.

Vill bara att denna vecka ska ta sluuut så jag får fara hem till umeå!


Nu börjar jag igen.

Hello bloggish!

Har inte bloggat på över en månad(?) men nu kör jag igen.

Har haft en underblart rolig och mysig helg med emma erica och sandra som var här. Tack!

Annars har jobbat en hel del på Lindex och kämpar på sista veckan här i Sundsvall. Känns jättekul att komma hem igen men supertråkigt att lämna Simone när vi har blivit så tajta. Dock kommer vi fortsätta umgås, inte lika ofta men.

Hoppas på att plugga i göteborg till hösten också, fyfan vad kul det hade varit!

Nu ska jag fortsätta städa/plugga/tvätta.

TTYL. Hahah. *cool*

RSS 2.0