Nananana

Vaknade halv nio imorse (som vanligt) och jag måste säga att det är riktigt skönt :) Man får så mycket gjort. Jag har städat, gjort lite skolarbete och lite mer småsaker.
Dessutom är det riktigt härligt väder så det känns lite onödigt att sova bort det :P Man ska ju passa på att vara ute när det är soool och skönt ute :D
Jag och frida ska ut och sola och dricka te, myyyys! Jag hoppas på liite färg ;)

Gårdagen var trevlig! :) god mat och treevligt sällskap, kan ju inte bli bättre! Dock bev jag riktigt trött och tråkig runt nio. Haha det har verkligen vänt! när jag var liten var jag alltid pigg på kvällen och tröött på morgonen, men inte nu!
tog lite kort igår också på emma och tobbes snygga(!) lägenhet! :) .. och deras undulater ;P
So here they are:

  



DAGENS TIPS/RÅD:
Om ni ska grilla korv ät mariekex till, typ som hamburgare! Mariekexen ska användas som bröd! ;) Hur gott somhelst! :D

LOOV!

Hann inte skriva igår för jag hade fullt upp. Kommer även ha det ikväll men skriver när jag kommer hem :) Och det blir senare ikväll. Ska äta middag med några kompisar men ni får veta mer sen ;) Måste till idrotten nu, sista lektionen innan LOOOOOV ;D yeeyy! Vi har badminton så jag kommer kunna vara med, känns asbra!
Men hörs senare!

PUSSSSSSSSS OCH HA ETT BRA LOOV!"

två dagar kvar till lov :D

Fyfasen vilken skön dag det har varit idag alltså :D Asbra väder, trevligt folk, korv med mariekex, varm choklad .. ah riktigt mysigt! Skulle lätt kunna fara dit på fritiden med klassen igen :D Eller kompisarna. Är typ helt slut nu, men har ju varit ute i flera timmar så :P Har dessutom rätt ont i ryggen :S

Nu ska jag vila ryggen lite sen göra bort allt mitt plugg så jag slipper plugga på lovet och så .. Sen efter maten ska vi fara till mammas pojkvän och hans son och hälsa på :) Han har tydligen bakat semlor, så får se hur han är som kock ;) haha, det blir säkert gött!
Sen är det en lektion imorgon, stan, hem till mormor och sen fira kattis, mammas kompis i emmas lägenhet :) En riktigt härlig dag med andra ord :D

Sen på fredag så ska jag vänta på emma och madde och sen ska vi gå och handla mat, tacopaj blir det! och så ska vi bara mysa hemma hos emma, tar dock tiobussen hem men det blir säkert lagomt :D Har två riktigt hrliga dagar att se framemot ;D Hoppas lovet blir lika roligt..

Några bilder från idag:

       

Och så får vi inte glömma:

DAGENS TIPS:
Om ni far iväg nånstans på en friluftsdag eller liknande, ha alltid med en extra tröja eller nått i väskan för det kommer att bli kallt! / mamma sandra ;) haha

Friluftsdag.

Sitter i skolan nu och väntar på att matan ska öppna (klockan 11). Sen ska vi gå till bräntis och sitta där och grilla korv och dricka te :] Myyyyss! Egentligen ska man åka i backen men eftersom jag har operererat min rygg och fortfarande har ont så går jag istället :) Och boobie är sjuk så hon joinar mig :)
Ska bli hur myysigt somhellst! Vi har laddat upp med varmchoklad, kakor, korv och te :D Och dessutom är det hur fint väder somhelst ute :D Perfa <3

Ha en bra dag!!!! :D

PUSS

3 dagar kvar till lov!

Ääntligen är jag hemma!! eller äntligen och äntligen .. ska plugga lite nu innan maten och känns inte så pepp :S Menmen det är sånt som måste göras. Är inte speceillt stort heller så ..
Hm,, ja sen hade jag tänkt göra mina ryggövningar, göra maten, gå ut med elisa och lägga mig tidigta :] Har dessutom sovmorgon imorgon. Börjar tio, lite projektjobb sen ska friskvårdsklasserna till bräntis och åla slalom!! :D Men inte jag 
 :( kan inte med min jäkla rygg!! ajja, ska gå med ingid dit och vi ska dricka te och grilla kooorv :] mysipys!

Alltså igår på naturkunskapen fick vi se en film om hur man gör barn och hur barnet växer i magen, vi fick även se när ett barn kom ut ur mamman. Och helvete vilket stort huvud alltså!! Hur fasen rymms det?? Blev typ avskräckt från att skaffa barn :S Jag som vill ha fyra stycken! :O Men jag förmodar att det är värt det :) Småå ubér sööta bebisar som luktar gott, hihihi.



Ska göra bort mitt plugg nu så slipper jag det sen, PUSS!

Justja, hade tänkt börja med en sak som heter dagens tips:) Haha lite småtöntigt kanske men ändå en rolig grej :P Ska försöka hålla det varje dag men kanske blir ett hopp. Tips kan man alltid ha användning av, det skulle iaf jag ha ;)
Så vi börjar idag då ..

DAGENS TIPS:
Ingen tycker det är kul att plugga och göra läxor (eller det finns några men inte måånga). Så för att göra det lite roligare så kan man köpa färgglada pennor, roliga kalendrar .. färgfärgfärg! Det gör pluggandet mycket roligare, funkar iaf för mig:)

Skoolan

Sitter på söka jobb nu och har tillgång till dator så passar på att skriva lite ;) Han går bara igenom en uppgift vi ska göra så det är lurre :P Den här kursen kursen är rätt slapp, men ändå väldigt bra. Man lär sig bra saker som man kan ha användning av senare i livet :) Så om ni får tillgång till att välja den, gör det! ;) Vad är era planer inför framtiden? Vad vill ni bli/jobba med?

Jag ska då söka till ett universitet i sundsvall(som jag ska komma in på!) och kommer då även flytta dit. Så jag kommer alltså plugga vidare nu till hösten :) Men om man vet vad man vill göra så är det väll onödigt att slösa bort tid på att inte plugga direkt? :P :O

På tal om något helt annat så somnade jag direkt jag gick och la mig igår och sov till halvåtta imorse, riktigt skönt kan jag lova! Hade tänkt plugga idag på håltimmen så att jag kan hitta på något roligt ikväll, hade inte tänkt sitta hemma en dag till :P Hahah.

Vet att det är ett tag kvar men längttar som tusaaan till sommaren :D :D Har så många roliga saker jag ska göra, får hoppas på att det blir ett bra väder bara! Ska börja jobba nu så ni får ha en bra dag :D

PUSS

:)

Har inte gjort något alls idag .. Det är typ jobbigt att göra inget alls! Jag är nog mer en sån som vill ha det planerat, trivs bäst med det. Känner mig så himla rastlös när jag bara sitter framför tvn och gör ingenting, sen blir man ju trött också :P haha livet är svårt alltså ;) Näe men jag önska iaf att jag inte hade suttit framför tvn hela dagen och tråkat. Funderar på att lägga mig och sova snart, är rätt trött men orkar inte :P haha är för trött för att sova. Alltså gud, jag märker att jag svamlar på:P Kunde inte somna inatt och vill inte sova på dagen för då somnar jag inte på kvällen :P och så blir det samma sak nästa dag om igen. Man ställer om dygnet med andra ord. Ser framemot lovet då man får soooooooova :D hehehe! Ska gå och lägga mig nu, PUSS.

4 dagar kvar till lov

Sjukt skönt schema jag har alltså :) Har bara två lektioner på måndagar och kommer hem kvart över 12, riktigt härligt! Har hela dagen framför mig typ :P Hade tänkt räkna matte eftersom vi har matte prov imorgon men tror ni inte att jag glömde boken på skolan?! Så jäkla typiskt alltså! Tur att det inte är delproven som räknas utan han går enbart efter nationella :)
Så hade tänkt att jag skulle jobba med projektet lite och sen soooova :] Eller det kanske är bättre att lägga sig tidigt ikväll istället? Sover man på dagen lär man ju inte somna förns inatt! Ah .. jag gör nog så .. lägger mig tidigt ikväll istället.

Haha Eliza springer runt som en liten kanin. Hon är så söt när hon är busig, min lilla älsklingshund <3 Hihih.
Ååh jag läste i tidningen nyss att det är nio valpar som kommer att avlivas om två veckor om ingen vill ha dom. Så sjukt sorgligt, dom var jättelika eliza och jag vill typ ta dom alla. Men har en känsla av att snul skulle bli lite avis då :P Haha, hon är min lilla presious( eller hur skatt nu än stavas)



Ska försöka fixa min header nu! :) PUSSS

nvlfkjegnvlskd

Åååh jag är så jävla less på att bo hemma. Jag är en sån som vill ha ordning och har typ alltid städat i mitt rum! Måste alltid gå och städa efter min familj som är så jävla skitig av sig ... fyfan vad irriterande!! Tror jag har världens jävla pms just nu också eftersom jag blir förbannad för allt!!! Åååh hatar pms!!!

Nu ikväll får det räcka med att fara till en kompis men ser verkligen framemot att flytta hemifrån.
Ska till maja ikväll med jessica och rebecca, känner mig inte speceillt pigg och har nyss sovit i flera timmar men kan lix inte sova för att niklas lever om så jäkulst med sitt jävla tibia och skype och allt!! Så far dit och försöker vara så trevlig som möjligt! :P haha, låter säkert rätt töntig men jag blir en jävla tjatkärring när jag har pms alltså, vill bara bli lämnad ifred. Men har lugnat ner mig lite nu så .. det är rätt lugnt :) Puuh

( Bara så ni vet så vet jag att bilden på headern är riiiiktigt ful! :P men inte jag som har gjort den och vet inte hur man tar bort och gör en ny men ska sitta imorgon och försöka fixa, skäms ju! )

Ska äta nu och försöka vara trevlig!

PUSS

SlappSöndag

Älskar söndagar för att man först får sova hur länge man vill (dock vaknar jag nästan alltid vid nio), sen ta det lugnt och gå runt och vara seg heeela dagen ;P Det är chill! Brukar oftast bli att man gör bort lite plugg och så. Jag hade då tänkt att ta en promenad i det fina(?) vädret och sen plugga lite matte, eller nja ... mycket matte! Har prov på tisdag och det känns sjuuuuuukt jobbigt! Men har ju bestämt mig för att jag ska få g i den kursen så!! :) Sen blir det iiinnge mer matte på ett tag för mig alltså :P Hahaha.
Och hade tänkt räkna nu på morgonen så jag kan göra annat resten av dagen :D

Alltså iiiiiiiiiiiiiihh, nästa vecka är det looov! :D Så sjukt härligt! Sen är det bara fem veckor till och lov igen, sen typ tio veckor och sooommmmaaarrlooooovvv:D:D:D
Någon som inte har något att göra på lovet borde gå och se "I taket lyser stjärnorna", riktigt bra! Rekomenderar den verkligen :) Men jäklar vad jag grinade alltså :P haha. Blev lite sorgligt ett tag igår men annars hade jag jess och frida riktigt rooligt :D

Jag och jess kom på en ny mummsig sak när vi kom hem: Päron och choklad med massa choklad på. Sen her man in det i ugnen någras minuter. Ska bli mitt nya godis ;P haha. MMMMMMmmmmmmmmmmmmums!


           

PUSS


Myskväll

Sitter i soffan nu och väntar på att klockan ska bli tre, sen ska jag gå till bussen :) Ska till stän och äta, se bio sen café med jessica och frida :D ska bli riktigt myyyysigt!

Gårkvällen var riktig trevlig :) Var ett tag sedan jag och emma träffades så vi hade mycket att prata om, måste börja träffas oftare! Maten var god och jag upptäckte en ny favorit : Banan med choklad i ugnen :] MUMMA!

         

Idag, eller snarare imorse så gick jag mamma och niklas ut med eliza, halvvägs träffade vi pappa och vi gick resten av vägen tillsammans alla fyra. Känns konstigt att vara alla fyra som det var förut men samtidigt är det riktigt skönt att vi kan umgås alla fyra :) Mina föräldrar är fortfarande kompisar och det är jag väldigt tacksam för.Jag tror iändå nte att jag skulle vilja att dom blir tillsammans igen, det är bra som det är nu. Jag trivs i nuläget :)



ska fixa lite saker innan jag går rill bussen så ska gå nu, men ni får ha en trevlig lördagskväll :D

PUSS

HEEELG :D

Nu är det helg, tjalalallalala!!! Fan vad härligt :D och nästa vecka blir det lov, wiihhoo!!
Har ingen aning om vad jag ska göra på lovet men det är väll det man ska göra: INGENTING! Heheh

Iaf, idag när jag kom till skolan hade vi basket, men jag kan inte vara med så fick berätta lite om basketens historia och sen sätta mig på bänken och kolla på som vanligt :( det är så sjukt tråkigt!! Sen har vi säka jobb och det var ändå helt okej :) slapp dag faktiskt. Kom hem och gjorde mina rygg övningar, kan nästan känna hur den blir lite bättre :P haha! Näe men man blir väldigt lätt psykiskt påverkad av sånt där, men det känns faktiskt liiiite bättre :)

      

Emma och hennes familj kommer hit och äter middag ikväll ( på tal om något helt annat :P)  och ska även vara här hela kvällen, det kommer att bli myyys :] Jag ska fixa maten och det kommer att bli tacopaj, mumma säger jag bara!
Och imorgon ska jag jessan och Frida se "I taket lyser stjärnorna" på bio och sen blire café myys :] På söndag ska jag till  pappa och lät även plugga en hel del. En riktigt nice helg med andra ord :) Hoppas ni får en lika trevlig helg som jag!! :)

PUSSSSSSSSSSSSS

:D

Fredag idag, yeeeeeeeeey! :D Älskar helger!

Har just varit hos sjukgymnasten och det fick riktigt bra :) fick ett program som jag tror och hoppas kommer att fungera. Ska göra det varje dag i tolv dagar och sen komma dit igen för en check :)Gud vad glad jag skulle bli om min rygg äntligen kan bli bättre!! Hatar att ha så jäääkla ont hela tiden ..

För ni som inte vet så har jag opererat skolios flr ca ett år sedan. Men det har inte blivit bättre :S Ah okej .. jag kanske inte har rehabiliterat på bästa sätt (lyft tunga saker, gått i klackar mm) men ska verkligen försöka få den bra nu! :) Så jag håller tummarna för att det här träningsprogrammet kommer att funka. Eftersom mina muskler har tvinat (försvunnit) ordentligt sedan operationen så orkar jag i princip ingenting, min rygg är alldeles för svag. Det jag ska göra nu är alltså att bygga upp ryggen igen, sakta men säkert :)
Har en bild på mitt är men vet inte om jag vågar lägga ut den :P Den togs bara någon månad efter operationen så det ser inte speciellt fräscht ut.
Eeh, aja, ni som inte tål sånt får väll titta bort ;)

Mitt är bara nån månad efter operationen. Det har läkt riktigt bra sedan dess måste jag säga :)  

PUSS

Snaart helg

Alltså jag kan inte fatta att veckan går så sjuukt snabbt! Tiden verklien bara flyger iväg, usch! Snart kommer man sitta där, 90 år gammal.. Haha näe men typ.

Ikväll ska jessica komma hit och vi ska räkna matte (:S). Bättre med två hjärnor än en ;) och dessutom är det roligare att plugga två stycken :) Båda har prov snart så vi lär sitta några timmar. 
Iidag på mattelektionen så började jag förstå det vi håller på med nu, Derivata. Hahah, efter en termin börjar jag fatta, inte bra ;) Fast matte C är faktiskt väldigt svårt så ... Ska iaf få G hade jag tänkt! :) Känns surt att få IG i en hundrapoängs kurs.
Så bara att bita ihop och kämpa på.

Iiiiiihhh, kom just på att det är fredag imorgon :D :D heeeelg again! Har dessutom bara två lektioner imorgon för ska till sjukgymnasten och (äntligen!) börja bygga upp min rygg igen :) Så jag kommer missa två lektioner .. men det gör inte så mkt ;)
Vad ska ni göra ihelgen? :)
Själv ska jag umgås med kompisar och gå på bio och se I taket lyser stjärnorna :) Verkar riktigt bra!

Gud vad min mage kurrar, ska gå och kolla hur det går med maten.

PUSS


            

+



..

Det gick bra att gå ut med eliza :) Var inte så kallt som jag trodde, klädde mig lite för mkt :P haha. Jag såg ut som värsta bollen som rullade fram, hehe. Måste ut med eliza nu igen, eftersom mamma är på nån kurs i stan. Men det gör inte så mkt, tkr det är rätt mysigt att komma in lite småfrusen och dricka te :)

         

 Sen är det värsta fin nu på vintern också, vitt överallt:)
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Kom att tänka på en sak som jag fick reda på igår ... eller snarare hörde talas om ..
En tjej hade spelat in en sexvideo till sin kille som han har skickat runt till flera stycken. Vem gör så egentligen?! Ååh, blir så förbannad över att det finns människor som gör sånt.
Jag vet inte vad som har hänt men kan tänka mig att dom har bråkat och hon gör slut, sen blir han så irriterad och förbannad och skickar runt den videon..  Till och med folk här där jag bor har fått den filmen. Så jävla lågt gjort av killen, hennes liv har ju förändrats asmycket nu, och jag kan lova att det inte är till det positiva! BLIR SÅ FÖRBANNAD!

Brrr

Det är SVINkallt ute!!! :S Men måste ut hur somhelst, har man hund så har man :) Sen är det värt alla kalla och blöta promenader dessutom :] I lajk my little dog!

Gissa vad jag har gjort idag? (eller nyss rättare sagt) ..hämtat kamera sladden, hehe *stolt*.
Tänkte iaf lägga in bilder på min tatuering :) Har tänkt göra det ett tag nu men har kännts så jobbigt att pallra sig 200 meter hem till pappa :P haha. Är man lat så är man ;)
På tal om skilda eller separerade föräldrar så har jag faktiskt väldigt tur som har föräldrar som bor så nära varandra, och att dom fortfarande pratar och är vänner. Vet att flera föräldrar byter kontakten helt när dom separerar och det är riktigt tråkigt!

Men nu en snabb sammanfattning om vad jag har gjort idag hittills och sen in med bilderna:
- Haft uppvärmning på idrotten (har opererat ryggen så kan inte vara med, därför får jag hålla i övningar och så istället:) ska berätta mer om min rygg sen)
- Haft två lektioner till, två slappa lektioner kan jag tillägga :P
- Hmm, nått mer .. åkt buss :P ätit, haha. Nämen onsdagar är även det en riktigt slapp dag:) Älskar att gå i trean alltså, bara slaaapppptt!!

Nu tänkte jag ge mig ut i kylan, hare bra så länge!!

PUUSSS




HEEEY

Som ni ser har jag gjort lite ändringar på Sandras blogg (om ni inte ser, uppdatera sidan bara) /Tess ;)

HEEEY

Som ni ser har jag gjort lite ändringar på Sandras blogg (om ni inte ser, uppdatera sidan bara) /Tess ;)

Trööött

Vet att jag sa att jag skulle hämta sladden hos pappa men orkar verkligen inte ikväll :P haha sry men LOVAR att hämta den imorgon och då ska jag lägga in massa bilder! :) PROMISE! Men nu ska jag sätta mig framför tv:n med mamma med en kopp te och myyysa. Hihih


Ska försöka fixa designen också men fattar nada:S aja, det löser sig väll ..

PUSS


Noll koll

Haha jag hade visst fel, fettisdag är nästa vecka :P tjejen med koll här! hah. Men jag tror inte att mamma vet att det är nästa vecka( det var hon som sa till mig att det var idag) så kanske kan få henne att köpa semlor ändå ;P hi.

Skoldagen idag är den dryyygaste på hela veckan men idag gick det snabbt! Knappt så att man hinner med i sitt eget liv nuförtiden, tiden bara rusar iväg ju :O Matten (MATTE C!) gick bra idag och jag kan lova att det inte är ofta som det går bra på matten för mig :P Kanske blir det ett G som betyg ändå :)

Just nu lagar jag mat till mammsen och min lillebror och sen ska tess fixa min design, är så sjukt less på hur den är nu! Lär skriva mycket oftare nu också, spelar ingen roll om någon läser det jag skriver eller inte :P Tycker bara det är skönt att skriva av sig lite, hahah.

Bilder kommer lite senare ikväll, har fortfarande inte hunnit hämta kabeln hos pappa :) men dom kommer!

Ojj, nu luktar det liite bränt :P haha ska nog gå och kolla till maten.

PUSS

Fettisdag

Idag är det semledagen. Haha ända dagen man kan vräka i sig massa gott och ha en anledning :O Älskar såna här dagar ;) För oss blir det nog att köpa semlor på ett konditori eller så kanske vi bakar själva :P får se hur det blir.

Just nu sitter jag på lektion, har söka jobb och det är faktiskt en riktigt bra kurs men läraren är inte lika bra. Det är drygt när läraren bara babblar på, man tröttnar ju att lyssna tillslut! :O Iaf jag, om man ska prata en helt lektion måste läraren kunna prata!
Borde egentligen hänga med nu så ska nog stänga av det här :P Men ska bara berätta lite snabbt vad som händer för mig idag.

Jag slutar halv fyra och kommer hem ca kvart i fem. Lär äta och sen ska Tess fixa min design här så ska höra om vi kan hitta på något efteråt:) typ film och massage, hehe :] Det är i princip hur min dag kommer att se ut lite kort. Ska hämta kabeln hos pappa ikväll hade jag tänk så lägger in bilden på min tatuering då:) (den har läkt riktigt bra måste jag säga)
Men ska som sagt hänga med på lektionen nu

PUSS

Tralala

Hade bara två lektioner idag, hur skööönt somhelst!! Kom hem kvart över tolv och passade då på att plugga och sen gå ut med världens gulligaste hund.  Hon är min lilla älskling, hehe!

Ja, idag har det altså varit en riktigt slappardag med andra ord, har mest bara tagit det lugnt och sett på tv typ :)
Inge skolarbete just nu förutom matten. Jag är så duktig just nu, gör bort skolarbetet samma dag som vi får det. Skönt att slippa ha det i bakhuvudet faktiskt :)

Sa tidigare att jag ska söka i sundsvall, och har mejlat dom som håller i den utbildningen som jag ska gå. Gissa vad dom sa? Att förmodligen så kommer det bli så att alla som söker kommer att komma in :D IIIhhhh vad kul det skulle vara, det är verkligen rätt program för mig!! :) Att flytta till sundsvall gör inte mig så mycket heller, det blir en rolig utmaning:D

Har inte lagt in en bild på min tatuering än men det kommer snart :P har sladden hos pappa och är hos mamma nu så ..
lägger in den på söndag ;)

Ja vad kan jag mer säga? .. Den här veckan lär gå väldigt fort(som alla andra veckor). Tiden flyger bara iväg nuförtiden, lite småskrömmande sådär :) Läskigt att bli vuxen ;P haha

Näe, nu ska jag sätta mig framför tv:n igen ;) Hade gött!!!

PUSS


hallojj

Ojj vad mycket det hart hänt på en vecka!!! Jag har tatuerat mig(blev assnyggt!), jag blev ritkigt nöjd :D och jag har även bestämt mig för vad jag ska söka vidare för nått nu när vi går ut. Ja jag ska alltså plugga nu till hösten men jag känner att det är lika bra nu när jag vet vad jag vill plugga. Om man inte vet vad man vill bli så är det klart att man inte ska fortsätta plugga direkt, då pluggar man som "fel" sak.

Det jag ska söka vidare på är Projektledarutbildning inom folkhälsovetenskap:) haha låter krångligt men det är precis vad det låter. Folkhälsovetenskap, alltså hälsa. Det dåliga(och braiga) är att universitetet ligger i Sundsvall men det är bara några timmar härifrån s¨å kan komma hem princip när jag vill :) känns också skönt att få bo själv och "växa upp". Hahah oj vad jag tänker framåt alltså :P Är ju inte ens säkert att jag kommer inte, men jag hoppas verkligen det eftersom det är precis det jag vill jobba med när jag blir stor!
Så håll tummarna!!! ;) haha

Nu ska jag ut med elisa och sen hem till jessan och mysa :D hihi var ett tag sen så vi har lite att ta igen.

PUSS


Ps. Lägger in bilden på min tatuering imorgon :) har  lite bråttom nu!


RSS 2.0