Yooo

Haft en jättemyysig helg/ vecka. Idag var jag och tha girls först på bio sen åt vi middag ute i solen, gillart! Vi såg Eclipse och den var sjukligt bra, helt klart bäst av alla tre Twilight filmer. Jag tror fan jag har en vampyrfetish, haha. Näe men tycker dom är cooola. Fast jag vet ju att dom inte finns på riktigt sååklart;o

Orkar inte lägga in bilderna nuu, booring i know, men nästa inlägg innehåller biler, jag lovar!

tjugofjärde juni

Var och tränade imorse, spinning + styrketräning. Försökte sola lite idag med fick så sjukt ont i huvudet, solsting typ:s

Har ont i huvudet nu men ska grilla med mamma, Carina och Sissela och sen på bio så får häärda. Vi ska se Killers, tror den hette så iaf:p Ska försöka lägga mig i tid ikväll också så jag är pigg för imorgon! Blir världens myyysdag med trevligt folk.

Gud vad jag älskar sommaren alltså! Allt blir så mysigt då.


Piknickmys

Jag Tove och Ingrid fyllde upp en fika korg på Kafé stationen och satte oss i parken, sjukt mysigt och jäkligt bra väder! Good tajming. Ni är bra tjejer:)


Vi fyllde våran korg ordentligt!!









Tjohoo

Har haft fullt upp denna vecka och idag med så blir inte mycket uppdatering.

Gick upp halv åtta idag!!!? Mitt jävla sömnproblem är tillbaks och det känns förjävligt.. är trött men kan inte sova. Jag tänker alldeles för mycket, haha.

Tänker bli bättre på att blogga också och lägga in bilder! Kul att kolla tillbaks på sedan. Kommer se det som min dagbok.

Ska ändra design bara, kanske bloggsida också, inte bestämt mig än. Får seee.

Kameran följer med idag iaf, så update med bilder ikväll ;)

Hoohoo

Shiet vad jag är dåligt på det här med att blogga ..

Sitter nu och väntar på att mamma ska komma hem med bilen så jag kan skjutsa min lillebror till Hörnefors, har sjukt tråkigt och är sjukt uttrååååkad!!!!

Iaf, det har hänt lite sen sist. Har kollat på 91ors student, GRATTIS till er tjejer! Kan inte tro att det var redan ett år sedan jag tog studenten :O Helt sikkt!

Har börjat med någon ämnesomsättnings/förbrännings kur/diet. Har inte orkat göra ett piss och gör fortfarande inte det, har i princip isolerat mig. Meeen på lördag får jag äta riktig mat igen och frukost, läängtar. Det håller på i tretton dagar. Och ni som inte tror att det funkar, feeel. Har gått ner mer kg än vad jag trodde. Dock får vi se om de stannar där eller om kg kommer tillbaks:p

Annars är det bra med mig, känner mig så jäkla rastlös så jag vet inte vad!

Byebye.

Bye Sundsvall, hello Umeå

Idag har jag flyttat hem back to umeå igen, riktigt skönt måste jag säga! :) Får dock se hur länge jag stannar här.

Träffade emma och sandra idag ett tag på stan och kollade sedan på de som skulle på balen. Alla var sjukt fina. Tycker det är sjukt kul när alla anstränger och klär upp sig, alla blir så fina i kostym och finklänning!

Nu har jag min kamera igen som jag kommer börja använda flitigt;) Hehe.

Pictures from today:




RSS 2.0