:)

Helgen har varit trevligt :) kanske lite slapp men  .. det är ju det man ska göra på sommaren, SLAPPA! Imorgon blir det jobb(stackars min rygg:S) men det är ju som sagt pengar!! och det är ritkigt kul jobb faktiskt :) sen jobbar sandra med mig så då blir det roligare.

Alltså min dröm inatt!!! helt sjukt!!! jagudja, ibland drömmer man sånt som man inte borde .. :P

Ska duscha nu,PUSS.

hatar att vänta!

Åhhhh, en av de värsta saker som finns är verkligen att behöva vänta på attr folk ska komma, ringa, höra av sig mm.  Har skittråkigt, så riiiing nu johanna!!!:P fast de flesta äter väll sent på en fredag..

Ska iaf vara med johanna och moa och vi ska nattbada och sen vet jag inte:P men vi hittar säkert på ngt kul! blir väll film elr nått, heh! :P Jag skulle vilja se barnhemmet, en skräckis som har premiär ihelgen, verkar hur braaa somhelst!! :D

Trailer : http://www.youtube.com/watch?v=trL-n4PzcIk

Ska fortsätta se på tv och hoppas på att johanna ringer snart :P

PUSS

nlfhal

Soovmorgon är det bästa som finns!!! ;P haha sov till halv elva imorse, sen blev det jobb hela dagen, och det var iiinte bra för min stackars rugg:/ men men.. Min höft som var helt cp igår har för det mesta gått över :D Hade värsta myskvällen med jessica igår, vi drack te, år fruktsallad och satt vid datorn typ hela kvällen :P hehe. Men om ni visste vad vi kolla på så skulle ni också suttit där  the whooole night!;) eller hur jess?

hahah ja kvällen blev iaf lyckad :D Nu kom sandra så ska va social med henne.



MUUUUUUUUUUUUUUMS!

'
PUUSSS


NICE

Dagen idag har varit riktigt rolig om man räknar bort att jag haft riktgt ont i ryggen och höften:) På dagen for jag in till stan och träffa sandra och tove, vi gick runt, satt och kollade på folk:P mm. Sen kom jag hem, vila höften som värkte som tusan, sen kom jessica och vi gjorde frukstsallad och drack te :D i lööööv!! Mycket skratt på slutet blev det också ;D haha!
En riktigt kanondag alltså!! ska sussa snart, så jag orkar mig upp imorgon.

PUSS

:/

Vaknade av att jag hade riktigt ont i ryggen. Egentligen borde jag inte jobba mde tanke på att jag gjorde en stor operation men tkr ändå inte att jag jobbat så jättemkt men ryggen säger annat. Så det blir nog att vila den här veckan :) från datorn med. Ska försöka ligga och stå så mkt som möjligt, alltså vara rak i ryggen.

Gick ut och gick imorse, eller försökte, var tvungen att vända och gå hem eftersom jag hade så ont och sen dess har jag legat och läst :)  Bra på ett sätt eftersom det var ett tag sen jag läste nån bok. I allt ont kommer ngt gott, eller hur ;) haha. Alltså ååh älskar  verkligenboken jag läser nu alltså,  men kan inte låta bli att lipa typ hela tiden :P haha.. men den är verkligen sorglig.





                                                                                              BÖR LÄSAS!! ;D


PUSS

chill

Sov lääänge inatt, de var verkligen välbehövt!! I Dag regnar det rätt så mkt ute, men det ärändå mys om man är inomhus :P jag var ute med eliza imorse och jäklar alltså, var typ helt dyngsur när jag kom hem! men slipper duscha idag iaf:) ;P haha nä.

Fick ner två filmer igår*stolt* haha nämen har verkligen världens segaste dator. Ska ta ner en till sen blire film maraton med jessan:)

Nu ska jag ut och dammsuga förråd, jippiie :S

PUSS

jävla ... eh, jävla apa!!  ... Vad fan står du här och hänger för? schas för fan!
HAHA så jävla klockrent!!!!!

S.

Finns det ngt bättre än att ha inställt sig på att jobba fast man egentligen är dödstrött men sen får veta att man inte behöver? Inte just nu kan jag säga!!!:P haha såå skönt, tror jag ska lägga mig tidigt ikväll, sov max 6 timmar inatt och för mig är det liiiiite!
Kvällen igår var riktigt nice, men filmen sög jävel. Sandra följde med mig hem och sov här, klockan två på natten gjorde vi korv och spagetthi, mumma!! ;P haha.

Idag har jag solat med sandrapandra och fridaslida:P hehe. Näe nu ska vi gå över till grannarna och äta:)

PUSS

Jag saknar dej

kuuuuul

Kvällen/natten igår var riktigt skojj!! :D vi såg linas kvällsbok, den är så sjuuukt bra!!!(schas, för fan ;) hah, mycket slams blev det;P. En riktigt lyckad kväll med andra ord, tack tjejer!!:)

Nu ska vi ut och gå en sväng, sola, sen hitta på ngt kul;D









:D

Idag har det varit riktigt kul att jobba, vi oljade in balkonger heela dagen:) Slutade runt tre och tror jag ska ut i solen ett tag nu, ska iaf ut med elisa, sööötaste hunden ever:]

Ikväll ska sandra och jessica komma till mig och vi ska ha tjejkväll :D så nice att ha lägenheten för sig själv hela natten;P kanske blir att fara och bada ikväll också, hur myys somhelst!! sen imorgon blire som sagt nordmalingsmarknaden med sandra, jessica, frida och rebecca:)
Och på söndag har jag inte bestämt än, kanske jobbar lite,beror på väder. En ritkigt chill helg med anda ord:)

näe nu ska jag dra mig ut i det fina vädret igen:)

PUSS

japp.

Snart är det helg och det betyder inge jobb, jippie!! :D även fast jag har ett rätt kul jobb så är det skönt att vara lite ledig. Ska mysa med sandra och jessica imorgon i mammas lägenhet, hon är borta så vi har den alldeles för oss själv;D värsta röj det kommer att bli!! hah

Allt rullar på(kanske lite för snabbt:S) men det duger:) På lördag blir det nordmalingsmarknaden:P var tänkt  åsele men kunde inte fixa skjuts så blev nordmaling istället. Men det blir säkert kul, blir ju vad man gör det till?

Nä nu ska jag va social med sandra igen, vi ska fortsätta dricka te och snacka.

PUSS

Söndag.

Inatt hade jag svårt att somna, det ringer och får sms typ vid 2,3. Börjar typ vänja mig :P
Idag ska jag inte jobba nått, känns riktigt nice. Hade tänkt ha en liten spa dag och sen ikväll ska jag vara barnvakt:) moneymoney!:P haha

Kommer nu jobba fyra veckor framöver, fast kommer typ bara bli 3-4 timmar per dag pga min rygg så det känns ändå lugnt :) Ser framemot pengarna sen, hade tänkt spara till något roligt:D vad vet jag inte än men förhoppningsvis blire en utlandsresa!!

Måste bara tipsa om sidan: www.taaz.com. Man kan styla om sig själv eller andra, riktigt coolt :D och det bästa är att det är gratis:P
Ska ut en sväng nu.

PUSS

vgdsg

Idag har jag varit riktigt duktig. Sov typ ingenting inatt eftersom det ringde och fick sms hela tiden, men det gjorde inte så mkt, var rätt så pigg:P Vaknade tio, gick ut med eliza(hunden), har jobbat tills nu och ska snart städa mitt rum, duscha sen fara till frida :D En rriktigt nice dag jämfört med igår då jag gjorde verkligen iiingenting!! fy fan vad tråkigt det var:
Det är värsta skönt när man får ngt gjort på dagarna :)

Haha, ibland förstår jag mig inte på mig själv .. (på tal om ingenting:P) Jag är riktigt bra på att säga en sak och visa en annan. Blä vad det har förstört för mig!!!

Ska hjälpa till med maten nu :)

PUSS


Sjuuk

Jag tror att jag håller på att bli sjuk! Är hur trött somhelst och orkar nästan ingenting. Och så ska jag böra jobba imorgon, känns ju riktigt bra, nooot! Hoppas vekligen att det inte regnar i helgen!!

Ska försöka hitta på ngt ikväll, vill som inte sitta hemma en fredagskväll, känns lite tråkigt:P Så det blir väll att fara till nån kompis och se film elr nått sånt:P Men nu på dagen blire chiiilllll! heh

Ska fortsätta nörda framför datorn :P

PUSS

"Gaah, vad jag vill ha diig";)

.

Har sovit hos sandra och hennes mormor i två dagar, det var nice. Vi chillade och hade det mys:) Sandra, du är bra!! <3 Taggar när jag också fyllt 18, fan vad vi ska parrttaa då;) haha.

Det suuger verkligen att ha hoppat över en klass, typ alla håller på att ta körkort och fara på puben, alla utom jag :( det är lite surt! Men jag fyller iaf år tidigt  på året så slipper ha en föräldrer med mig på balen:P*puh* tur det alltså!

Idag händer inte så mkt, kan inte fara in till stan eftersom det är bussstrejk, hoppas verkligen att det inte håller länge!!! Visst, vi har bil men mina föräldrar jobbar så det blir att vara i härligahörnefors en tid framöver.

Börjar jobba ihelgen och det känns rätt bra, behäver verkligen pengarna!!:P funderar seriöst på att gifta mig rikt ;P haha då skulle man aldrig behöva jobba, sjuukt nice!:P

Ska försöka hitta på ngt kul nu, kanske ut med frida och maja.

PUSS


Sandra&Sandra

Idag blev det inte att vara barnvakt=sovmorgon!!! :D Men telefonen ringde hela tiden och hade den i mitt rum av någon konstig andedning så tryckte mest av telefonen hela tiden istället för att sova!:P Ska fan isolera mitt rum .. eller kanske skaffa öronproppar, det är nog lite enklare :P heh

Idag ska jag in till sandras mormor och hänga med henne. haha nä skojja !  ska vara med sandra som också kommer vara där. Vi ska ut och äta sen bara myyyyysa :] Kommer bli riktigt nice!!

Jag har(förvånansvärt nog) bestämt mig för att lämna datorn hemma *stolt* Lika bra att ta en paus så mycket som jag har suttit de senaste dagarna!!

Ska gå och äta nått nu, innan jag hungrar ihjäl!

PUSS



Söndag.

Gårdagen blev riktigt kul :D Viktor kom och hämta oss med sin bil och vi körde in till stan och hängde på tivolit ett tag. Sen hyrde vi en skräckis(som var riktigt konstig:S), minns inte vad den hette men tror det var km31

Måste erkänna att jag sov med lampan tänd inatt:P för även fast den var dålig var den läskig. Och mitt i filmen skulle maja hämta sockar/ut och låsa cykeln, haha ;P fan vad kul det var!!!!

Ska ut och gå en sväng med majsan nu, sen kväll vet jag inte vad det blir. Typ att chilla med nydatorn :P haha jag kmr bli värsta datanörden!!!

PUSS

Lördag.

Idag har jag verklïgen inte gjort nånting!! bara sovit och suttit vid (ny)datorn!!! riktigt nice.
Tog en sväng i det fina? vädret också. Men ibland måste man få chilla och göra ingenting.

Kan fortfarande inte sluta tänka på att allt är så mkt mer komplicerat nu. Snart blir det att flutta till lägenhet, läsa på universtietet.. ja bli vuxen helt enkelt! Usch vad jobbigt det känns alltså! huvva
Men det blir säkert bra, får hoppas på det!

Ikväll blir det att vara med maja:D Det ska bli riktigt skojj! får se vad vi hittar på för kul.

Några bilder från senaste grillkvällen kommer här:


''

'









 


Jobbigt.

Kärlek kan vara såå bra men samtidigt så sjukt dåligt! Att inte få träffa den som man gillar är hur jobbigt somhelst. Varför ska allt vara så komplicerat?? Varför kan det inte vara som när man var liten?? BLÄÄ jag blir galen!!


Sommarmys

Kvällen igår var riktigt skojj! Riktigt tjejmys hos marie blev det:D och vädret var verkligen kanon! åh vad jag älskar sommaren(när det är bra väder vill säga). Tyvärr blev det inge nattbad, men det får vi ta en annan gång.


Hittills har min sommar verkligen varit slapp, inget jobb och bara massa chill med kompisar :D riktigt kanon med andra ord. Nu är det bara att hoppas på bra väder resten av sommaren :D

Måste börja aktivera mig nu, kan ju inte sitta inne i det här vädret :P

Puss!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0