..

Plugg. Sen tv ;) Höres imorgon! Puzzar

Suuunday.

Är det bara jag som tycker att sunday låter som lördag? sunday? saturday? ah .. typ ingen skillnad ju. Blandar alltid ihop dom.

Idag har varit hur myysig somhelst!! Varit nere på stan med simme där dom hade en minimarknad, spelade jullåtar, sålde glögg och lussebullar, smällde raketer och tomteluvorna var på. Dessutom snöade det!! Och det luktade vinter också, jäklar vilken julkänsla jag fick alltså. Eller har.

Har julpyntat min lägenhet nu också, tänkt ljus, slagit in julklappar och lyssnat på julmusik :) Myysipys. Har inte tänkt plugga något idag eftersom det faktiskt är första advent .. och jag tycker inte heller att man ska plugga på helgen, enbart veckorna. Annar blir det så jävla tråkigt ju. Någon söndag då och då är ok, dock inte advent ;)

Fan vad julen är mysig! :D  



Haha fan jag är typ käär!! Kollade in hans myspace och omg säger jag bara. Cutiest thing ever!

Image and video hosting by TinyPic
Taylor Lautner


Lördag.

Shiet, det känns som om att det är söndag? jaja .. är glad att jag har en sovmorgon till!!
Idag har jag tränat och sovit. Eller ah, tvärtom.. sovit och sen tränat;) Håller på att fixa fransk manikyr på naglarna nu, blir rätt snyggt :) Ska dekorera med stenar också.

 Ikväll ska vi sätta oss på en irländs pub och mysa. Alltså halv utgång och halv café kan man säga:P Är som en blandning, haha.

Är grymt hungrig men nagellacket har inte torkat än så får hungra lite till :(

Ha en trevlig lördagkväll! :) Och ha så kul ute ikväll sandra ;) Ta det lugnt, hihi.

Myyyss

Ska möta up simone och mimie klockan sex, vi ska köpa sushi och ta med hem till mig och mysa här hela kvällen :) Har massa nya filmer som kan komma till användning.

Sitter nu med ljus tända, nyduschat och har storstädat lägenheten. Mysfaktor på hög nivå! "Kvällens outfit" består av fleecetröja, mjukisbyxor och tjocksockar :] Sjukt skönt att inte festa måste jag erkänna. Ibland behöver man bara vara hemma och mysa med kompisarna:)


Ja tykk om er!!


Fredag..

Ångest. Det är den känslan som jag oftast haft den senaste tiden. Vad jag än gör och inte gör får jag ångest. Just nu sitter jag med värsta ångestklumpen i magen. Jag tror att kraven jag har på mig själv är alldeles för höga, och när jag "misslyckas" kommer ångesten krypande ..

Jag har bokat om uppkörningen till i januari, pallar inte med all press därifrån just nu. Plugget prioriteras före. Ska försöka betala så mycket som möjligt själv också. Får ångest när jag tänker på hur mycket mina föräldrar har lagt ut åt mig på kökortet.

Gaaah! Jag vill bara pausa allt och fara utomlands eller till något annat ställe där man bara kan vara. Just nu behövs det verkligen.

R.I.P

Någon dag efter att det hände fick jag reda på det. Men det känndes inte verkligt. Liksom, någon som man har sett rätt ofta och snackat med några gånger är borta .. jag kände honom inte men jag vet vem det är. Och jag vet att det är för tidigt för någon som är 17 år att dö!! Läste nu ikväll vad hans närstående har skrivit om honom och tårarna bara sprutar. Jag kan inte ens föreställa mig hur det skulle kännas att förlora någon man älskar. Jag vill inte föreställa mig det!!!

Jag vet inte riktigt vad jag ville med det här inlägget .. men jag tycker att livet är så jävla orättvist! Personer som verkligen förtjänar att leva dör och tvärtom. Man vet inte riktigt när ens liv tar slut .. imorgon eller om flera år.

Därför är det viktigt att ta vara på det vi har medan vi har det. Prioritera rätt. Umgås med de vi älskar och som älskar oss. Se oss för innan vi går över vägen. Vara mer uppmärksam. Småsaker som kan göra att du överlever det ögonblicket

Lev och njut av livet, men gör det säkert. Det tänker jag göra, iaf försöka.

Det första jag gjorde när jag fick reda på att Niclas dött i en bilolycka som orsakats av ett bilrace var att ringa min lillebror och förbjuda han att göra massa saker. Det kunde lika gärna ha varit han som suttit i den bilen och dött.

Nu ska jag sova, iaf försöka.


Onsdag.

Tuuusan vad tiden går snabbt alltså!! Den bara flyger fram.  Lite scaary det där.. snart sitter man där, pensionerad och gammal väntandes på att barnbarnen ska komma förbi. Haha. Jag ska bli en ascool mormor/farmor!! Nivet, en sån som går ut och tar en drink, klär sig snyggt och pratar med barnbarnen om sex och sånt. That´s me.

Idag har jag haft grupparbete, shoppat och slagit in julklappar(asmys) och sen handlat mat. Det var jävligt jobbigt att bära all jävla mat i det här skitvädret!! Jag vill ha snööö.. eller sommar!! Nuuu.

Imorgon blir det seminarium, träning och sen NEW MOON! Fatta vad jag taggar. Vampyrer är så grymt cooola. Fast jag vet ju att dom inte finns i verkligheten.. Men, det skulle vara ascoolt om dom fanns!

Och på lööördag ska vi fara och se Charlotte Perelli på Momento, ska bli kul.
Jag har tänkt på en grejj .. det är värsta många kända som kommer till sundsvall och spelar/festar. Mycket kändisar här alltså. Sundsvall är värsta kändisstaden. Kanske därför jag trivs så bra här, jag tror jag typ är född till kändis eller nått egentligen. Haha.

Nu ska jag plugga. Pluggishnörd har jag blivit. Men har i psincip inget val med tanke på tempot och nivån allt är på.. huvva!


Tisdag.

Pluggmatpluggpluggträningmatpluggfesttränapluggpluggtränamatplugg.

Haha så ser mitt liv ut just nu! Fast jag har också hunnit med att skaffa en ny hobby. En grej som jag har fått upp ögonen för, men det är hemliiis. Höhö. Feel the pain.

Har precis varit och tränat och nu pluggar jag körkortsteori. Uppkörning snart! Friihet here i come. Haha näe jag tycker faktiskt inte om att köra bil, tycker att det bara är jobbigt. Dock vill jag göra bort körkortet nu annars kommer jag aldrig ta tag i det.

Tommorooooow blire gruppträff sen ska jag shoppa smink och handla fooood. Ja .. och plugga då såklart.

BTW, JAG SKA SE NEW MOON PÅ TORSDAG! Grrrrrrr! Favvo serien<3

Nu, dushen sen .. damdamdam .. PLUGG ;O Haha!


Måndag.

Har inte orkat blogga nått ihelgen, eller jag har snarare inte haft tid.

De här fem dagarna jag har varit hemma och umgåtts med familj och vänner var verkligen efterlängtade!!Jag har världens bästa familj och vänner! Hoppas ni vet det:)

När man flyttar ifrån allt eller bara reser bort ett tag ser man allt annorlunda. T ex vad som är viktigt i livet, de små sakerna som man i vanliga fall inte uppskattar, uppskattas otroligt mycket nu, eller vilka som är ens riktiga vänner och värda att ha kvar.

Jag kan dock inte påstå att man mognar(för det kommer jag aldrig att göra;P, haha) utan det handlar mer om ansvar och värderingar. Nu pratar jag enbart för mig själv, vet inte om detta stämmer för er.

Jag har väärsta flytet nu alltså, allting bara rullar på så lätt. Jag vet vad jag vill och jag tänker kämpa för att få så.

Haha, nu vet ni det! Värsta djuupinlägget. Men så äre.

Nuu ska jag dra iväg till gymmet på ett step up pass, jag kommer vara helt döööd! Men liiite starkare ;) haha.

Här är lite bilder från ihelgen:



Torsdag.

Faan vilken dryg dag! Gick upp åtta, ut med eliza, sen gruppmöte över skype/mobilen 10-16. Lagat mat, gått ut med eliza och nördar nu framför tvn och datorn. Springer emellan;) Haha.

Fast skönt att vara hemma! Ingenting klår det. Mys med familj och vänner=bästa som finns! Hade aldrig klarat mig utan er!:)

Ååh, gissa vad jag har gjort idag. Kollat ut tatueringar. (Ja, två st!!) Mamma är rädd att man till slut inte kommer se min hud pga alla tuuusen tatueringar jag kommer ha:o. Haha. Som om. Tre räcker.
Först den som jag ska ha på handleden. Det ska stå "Crea Diem" som betyder "skapa dagen". Dock ska den sitta annorlunda än tänkt.
Alltså jag vet att rebbs tänkte ta carpe diem och vill verkligen inte härmas! :) Och det är inte såå stor skillnad på Crea Diem och Carpe Diem, men jag gillar verkligen budskapet på den. Hoppas det inte gör något rebbsan:)

Sen andra är grymt jävla snygg, t o m min papi tyckte den var riktigt snygg!! Det betyder alltså att den är SNYGGSNYGGSNYGG! Fast kommer inte avslöja hur den ser ut eller vart den ska sitta, hihi. Ska göra den just innan sommaren. Eller till hösten. Men göras ska den:) Då kan jag visa ;)

Nu ska jah joina pappa framför tv:n.

PUSS!

Onsdag.

Har varit istan med mami ett tag, övningskört hem och spenderat resten av kvällen med frida och majsan hos majsan :) Myys! Fan vad jag har saknat tjejerna alltså!

På fredag blir det tjejmys hos Frida, hon fyller år. Ska bli riktigt kul :D Vi har köpt en väldigt bra present. 

Har mycket roligt inplanerat nu fram tills fredag då jag måste fara tillbaks till sundsvall!! Buhu:(
Men jag kommer tillbaka den 4e december för då fyller jessan år! wohoo. Då skare parrrtas ordentligt! Haha

Näe, nu ska jag nog gå och lägga mig och plugga. Dock är jag rätt trött (första gången på eviigheter) så somnar nog snabbt ikväll!! Nu, sängen för ska upp tidigt imorgon och ha grupparbete via skype;) Och måste ut med min lilla älskling först. (Snuuul). Hiih. Ni skulle sett hur glad hon blev över att se mig idag<3

Godnattpuss!

Mååndag

Alltså bara två dagar tills jag far hem :D Fan vad jag LÄNGTAR! Har massa roligt jag ska göra när jag kommer hem, måste dock plugga en hel del men det kan jag göra på natten. Har extremt svårt att somna på kvällarna ändå ju.

Igår testade jag faktiskt en ny grej, att plugga på natten och det funkade kanon! Till halv två höll jag på, sen låg jag och vred mig till fyra. Har alldeles för mycket tankar som far runt tror jag, skitdrygt. Jag avundas de som somnar direkt när de har lagt sig!

Ska fortsätta plugga nu sen pallra mig iväg till gymmet och ta ut mig som fan. Sen hem, duscha och sooova. Eller hålla mig uppe och se PH, får se. Kul och se när de skämmer ut sig! Igår var det t.o.m några som hade sex. Vart går deras gräns liksom? Uppmärksamssökande omogna fjoortisar eller snygga tjejer som kan släppa loss? Hm.

Puzziz.


cpväder!

Har tränat och pluggat idag. Dock har jag inte hunnit plugga det jag borde:s .. aja, får göra det efter Paradise Hotel. Kan anyway inte somna förns två ändå så. Hej sleepingproblem! 
Haha, jag har lagt märke till att jag ibland blandar engelska och svenska. Vet inte varför.. Mitt undervetna som tränar mig inför Australien kanske. Eller så kaaan det juu vara för att vi läser så mycket engelsklitteratur i kursen:o Haha troligare det faktiskt.

Jag har fan längtat efter PH, klockrent program!
¨
Gissa vad jag och simme gjorde i fredags då? Träffade sångaren i Takida och tog kort med han. Statuus;) Har ett kort men tänker inte lägga ut det för jag ser helt fuckad ut. Tyvärr, ni får alltså lita på mitt ord. Eller se det på facebook där simme har lagt ut det.

Alltså innan jag sätter mig och nördar framför tv:n måste bara säga att hösten verkligen är världens depp period!! Jag. Vill. Ha. Sommar.

Puzz, ha en en trevlig fortsatt söndagskväll!!


Heeelg!!

Wooohoh! Haha.

Vi har typ ändå "helg" lite då och då eftersom vi inte har föreläsningar varje dag. Riktigt skönt kan jag lova!! Jag gillar verkligen det upplägget som vi har. Tidigaste vi börjar är 10.15. Fattar inte hur jag pallade att kliva upp halv sju i tre år :o shiet alltså! Jag får t.o.m stressa nu för att jag kliver upp typ en halvtimme innan vi börjar. Men jag är alltid i tid till föreläsningarna!! Sådeså. *stolt*.

Det suger att jag inte kan lägga in bilder men jag har önskat mig en digitalkamera i julklapp iaf. Det och sen körkortet, så jag lär nog få det. Efter jul kommer det bilder, prooomise ;) Och en roligare design. Tråkiga designer gör bloggen tråkigt, så äre.

Ikväll ska jag och simme festa med Takida!! Eller vara på samma fest kanske är bättre formulerat :p Dock är inte jag ett så jättestort fan av dom, men kändis som kändis, right ;) Penna och papper följer med. Hahah.

Nu blir det plugg(bläääää) sen iväg på ett step up pass. Beach 2010 heeere we coooome! B)


Saknar min piercing<3 Snyggaste bilden, i knooow!
Ni skulle sett de andra:P Min tunga är så jävla svullen så den såg ut som en chorizokorv på varenda en. Därför valde jag "galna grisen" bilden.
Fokus på enbart piercing här alltså. Tack.

Varför jag tog ut piercingen efter bara några månader berodde på att min tunga alltid var öm. Jobbigt och synd. För det är jävligt snyggt! Dock är det inte lika snyggt när tungan kommer ut på varje bild ;)





Godnatt

Har varit hos simone och vi har kollat tv och snackat. Även kollat på kattungat och hundvalpar, ååh älskar djur :D:D Speciellt min lilla snul, tihi.

Ska kolla klart på några youtubeklipp nu sen sussa, godnattpuss!

Torsdag.

Haha den här veckan har varit lite uppochner. Har velat hoppa av, har blandat ihop dagarna, sovit jättemycket och ingenting osv.

Sov till halv ett idag, alltså typ nyss och det är fan inte bra! Man ska inte sova mer än åtta timmar .. Blir bara mer trött då. Jaja, idag ska jag plugga .. *suck*, sen fara och träna och sen mer plugg? Blääää!

Längtar som tusan tills jag kommer hem! :)

Yees.

Tjooho!

Hade våran första gruppträff idag och jag har mer koll än någonsin! Haha näe men jag hänger med iaf och det känns jävligt bra med tanke på att jag igår fattade nada. Dock är det sjukt mycket som ska göras.. tror inte jag kommer hem på tisdag utan det blir nog på torsdag eller fredag :( men hem kommer jag iaf. Hinner inte träffa alla som jag vill träffa :S  Jaja vi får se hur det blir :) Jag är nöjd bara jag får träffa min älskling snulipul. Hihi.

Äter en tidig middag nu för jag orkade inte äta lunch:o Ska plugga några timmar och sen ringa simme och mimie och höra om dom har lust att hitta på ngt:) För vi är leeediga imorgon ( =egentid att plugga )

I lööv it.

Har nyss varit och tränat med simme och det var sjukt härligt, älskat att träna! Vi ska på ett step up pass på fredag, håller tummarna att det funkar för min rygg :)

Angående det tidigare inlägget så känns allt bra nu. Jag trivs här och jag kommer inte hoppa av och flytta hem. Dock kommer jag verkligen inte bo kvar när mina tre år är över:P Haha. Jag ska till götet!! Yeeah.

Nuuuu vet jag nu varför mina naglar går sönder och skivar sig hela tiden.. För att jag diskar så mkt!! Skitjobbigt, jag vill ju ha lika långa och starka naglar som jag hade förut.. såå synd om mig alltså. Haha. I-lands problem. Men ska nog inskaffa ett par diskhandskar iaf.

Nu ska jag pluggish. Pussss.

Förresten, är det bara mitt msn som slutat fungera? :s

 


Tisdag.

Jag är less! Less på att sova själv, less på allt plugg, less på att laga mat, less på att sakna min familj och mina kompisar. Lesslessless!

Någon minut idag övervägde jag att ge upp och flytta hem. Jag intalade mig själv att jag inte klarar av tempot och nivån på allt plugg.

Meen, det varade bara någon minut! Jag ska bita ihop! bara vädret som gör en deppig, mörkt och kallt och regningt, uusch.

Jag bestämt mig för att: skaffa katt(eller något annat djur som kan göra mig sällskap sen massa andra lösningar som jag inte hinner dra nu.

Ska iväg och köpa lite skolgrejer så jag får mer organiserat bland mitt skolarbete. Sen ska jag och simme fara och förbränna fett + bygga muskler och sen ska jag PLUGGA. Shitpommefrit vad jag är bra!


Söndag.

Har hämtat mig helt nu från i fredags!!  Cider i fortsättningen för oss rebbs?;)

Har faktiskt STORstädat lägenheten, ska plugga lite körkortsteori nu och sen på gymmet och träna som tusan! Känner för att verkligen köra gärnet idag. Och ikväll kommer Linda och ska sova här :) Det blir trevligt!

Och förlåt till de som jag ringde i fredags:P Hoppas jag inte väckte nån!

Lördag.

Vaknade upp med världens ångest och minnesluckor .. Dock börjar det komma tillbaka nu, och jag önskar att det inte gjorde det faktiskt :P Haha, det spårade igår. Meen, gjort är gjort liksom. Inget att grubbla över. Nu hände det inget sådär jättepinsamt eller stort, men ja .. det blev för mycket för mig. Man lär sig av sina misstag.

Jag ska iaf sluta att dricka sprit. Enbart hållla mig till cider. Eller vatten.

Nu ska jag sätta på en film och bädda ner mig i sängen, hörs imorgon! Nattinatti.

..

Glömde en grejj .. sandra själlan, vill bara säga att jag längtar tills vi ses snart. Vi bråkar och är pain in varandras ass rätt ofta, meeen vi are sisters for life:) Du känner mig bättre än någon annan. Dock kommer vi alltd ha en speciell relation, negativ eller postivit, i dont know. Men speciell är den iaf :) Naathing jag vill kasta bort, det är säkert!!

Pusspåre :* I lav ju. :)


Freedag.

Mysmiddag med favvotjejerna här i sundsvall. Hoppas på att vi flyttar ihop snart:D Fan vad kul vi och våra katter kommer att ha ;) Haha. Jaja, tänkte bara säga att vi ska uuut och dansa, supa, flirta och allt annat som man gör ute you know ;) hah.

Men väntar på att seegisarna ska komma hit så vi kan fortsätta förferren. Vi bestämde att vi skulle ut klockan halv nio, och simone ville inte gå ut i mjukis så hon stack hem och fixa sig.

Ha en full och sexig fredag, we will ;) hahhaha

Pluuuggg

Hade värsta ångesten igår över tentan imorgon. Men nu känns det ändå som om att jag har rätt stor koll :) Ska plugga idag också för att det ska sätta sig ordentligt.

Körkortet är också planerat att tas snart, så det kommer bli rätt mycket för mig några veckor framöver. Mycket plugg! Men skolan går såklart före körkortet .. Skulle liksom vara ovärt om jag inte klarar tentor och så eftersom det är ju därför jag är här :P Låångt ifrån familj och vänner .. Men snart kommer jag hem! :D Knappt två veckor kvar, wiiiee. Är dessutom hemma i en vecka.

Jag kom att tänka på en sak som man ofta inte gör. Leva i nuet och uppskatta det man har. Det är oftast när man förlorar det man har man märker vad det var man hade.  Livet är fan för kort för att inte uppskatta de som älskar och betyder något för oss. Som Rebecca skrev i sin blogg: Hur vill man bli ihågkommen när man dör? Som en perfektionist som hade den perfekta kroppen och huset, det perfekta livet. Eller den omtänksamma och glada personen som njöt och tog åt sig av livet? Förstår ni vad jag menar?

Haha, lite djupt inlägg kanske men man börja fundera när folk i ens ålder dör i olyckor. Det kunde varit en själv.
Man har bara ett liv och det gäller att göra det bästa av det, right?

Nu blire plugg! puzzz

 


Tisdag.

Heelt sjukt, jag sov fan till halv två idag!! :O Jag brukar tycka elva är sent liksom ..
Bestämde mig iaf för att fara och träna även fast jag fortfarande är förkyld. Upptäckte dock att det inte var så smart, så blir att antingen ta det riktigt lugnt på torsdag eller vänta några veckor till.. suck.

Tänkte bara påpeka att vi har "egentid" tisdag, onsdag och torsdag denna vecka. Vill inte att någon ska tro att jag missar föreläsningarna;) Det är därför jag flyttade hit ju. 

Är riktigt sugen på att flytta till Göteborg och plugga där faktiskt. Fast då skulle jag träffa min familj och mina bästaste kompisar ännu mer sällan och det funkar inte! Sen skulle det betyda att jag hoppar av denna utbildning och ett halvårs slöseri. Göteborg får bli när jag går ut, om ca tre år:)

Nu ska jag försöka plugga fram till nio då det är "the mentalist", gryymt bra serie.

Måndag.

Tjoohoo!

Har inte uppdaterat så mycket på senaste tiden men har haft finbesök från Hörnefors ihelgen <3 Hihi. Ni gjorde min helg ska ni veta! Jag fick heemlängtan till tuuuusen. Alla kompisar, familjen och allt som man tar för givet.. jag saknar det som faan!
Men jag har bestämt mig för att jag ska gå klart denna utbildning, jag ska klara alla tentor och seminarium, jag ska plugga ihjäl mig om det behövs, jag ska lägga de mesta av pengarna på hemresor ifall hemlängtan tar över, jag ska käämpa! .. För jag har ett mål och dit ska jag nå. Sådeså.


Jaja, mer om helgen .. Haha fan vad kul vi har haft! Paarrtey och mysipys. Fettat som fan. Dansat som galningar. Blivit uppraggade av äckel (haha) och massa mer ;) Dock blev väll inte allt som planerat men vi hade kul ända. Det blir vad man gör det till, right? Längtar tills jag kommer hem igen, den 17e november. Ca två veckor bara! Den här veckan kommer gå snabbt med tanke på att vi har tenta på fredag och jag kommer vara i en pluggkoma denna vecka. Blää.

För övrigt saknar jag min tungpiercing <3 Men min tunga var öm hela tiden så det funka inte.

Nu ska jag pluggish, ha en trevlig måndagskväll!! Puss. Här är några bilder från ihelgen förresten:





RSS 2.0