Första skoldagen!

Har haft fullt upp hela dagen idag och ska snart ut igen. Men programmet och klassen verkar roligt/roliga. Har redan sagt det men säger det igen, trivs som fisken i vattnet här. Allt blev mycket bättre än jag trodde :)

Dock så saknar jag kompisarna, men har ju mobil så håller kontkten där. Visst, det är inte samma sak som att umgås men det är bättre än ingenting. Sen kommer jag hem snart också :) Vecka 39. Är ledig i fem dagar. Kan nog bli att jag måste plugga lite då också men..

Vad mer? .. Jo det är ju insparken nu under två veckor och det är verkligen sjukt kul, mkt alkohol inblandat men det är väll så det ska vara på nollning ;) Haha vi måste också ha på oss asnördiga mössor och en namnskylt när vi gör aktiviteter med Emboli (studentförening). Men alla är ju lika snygga så ;P




Så här förresten min lägenhet ut:





En del av utsikten:


Söndag

Har inte hunnit skriva tidigare .. men jag har det asbra här! :D Fin lägenhet, fina klasskompisar och fin stad. Trivs verkligen! Sen kommer min sandris på torsdag och det ska bli riktigt roligt. Parrty all night ;D höhö. Haha mycket festande nu under nollningen men det behöver intee betyda massa alkohol faktiskt :O ..

Utbildningen som börjar imorgon verkar riktigt intressant, så allt känns nu riktigt jäkla bra alltså! Ett gymkort har jag också köpt. Grymt sjukt att börja träna igen :) Staden har jag också lärt min någolunda bra, så känns liite mer som hemma nu liksom :)

Jaja, nu ska jag äta sen dra på gymmet. Får se vad som händer senare ikväll, om det blir chill hemma eller ut och vara social :P

Lägger in bilder nångång i veckan. HARE

Saknar er mina älsklingar!  ni vet vilka ni är


The day has come! ..

.. Jag har blivit vuxen. Eller inte. Haha.

Men jag har faktiskt flyttat hemifrån till en helt egen lägenhet. Fyfan vad coolt (enligt mig). Känns helt sjukt, men jäkligt skönt! Hehe. Har snackat mig till en rundvisning imorgon också av en tjejs pojkvän. Eller han erbjöd sig, riktigt snällt. Sköönt, känns inte lika ensamt. Men jag klarar mig, på fredag är det insparken för alla nya = ragga kompisar ;)

Iaf så här mysigt har jag det nu:





Som om att det inte är asnice med en egen lägenhet så ska det  dessutombörja en vampyrserie ikväll!! Kan det bli bättre? (ja om mina kompisar+familj var här såklart men förutom det är det perfekto)

Ska se Trueblood på ettan nu, hörs.

!!!!!!

Dags att börja gå till bussen nu. Har fem timmars bussresa framför mig, liite smådrygt. Men ska planera vad jag ska handla (vuxensnack? huh?) och har med mig headset så det är lugge ;)

Shiiieeet, nervös som fan!


.

Fan det går inte att lägga upp bilder på mammas dator!! Och min dator är i sundsvall i min lägenhet. Minminmin. Hehe.
Det blev iaf riktigt snyggt och mysigt :) Trivs asbra! På onsdag ska jag dit och då lovar jag att sätta in bilder.

Ska till stan nu och fixa piercing, dammsugare och lite småsker.

Snart inträder jag min .. framtid?

Haha min lägenhet alltså ;) Sandra ska bli vuxen, shitpommesfrit!! Helt sikkt. Dock kommer jag nog alltid att vara lika barnslig, höhö. Fast det är väll positivt? Man är inte vuxen förns man börjar vara barnslig va?

Släpet är iaf packat och vi far åtta imorgon, helvete vad jag fick fjärilar i magen nu .. det är där jag kommer bo i tre år framöver liksom?! Om allt går som planerat vill säga. Min egna lägenhet! Handla, tvätta, laga mat och allt det där som jag måste göra själv. Oh herregud!

Haha, jaja. Nu måste jag sova för att orka upp imorgon. Ska sova på soffan för min säng är "nerpackad", mysigt va? Näe.
Tar bilder på lägenheten och lägger upp dom imorgon när jag får tid! Nattinatti.

Fredag.

Imorgon far jag och packar in i lägeheten och så, kommer dock tillbaka på kvällen ;) Haha. Men har lite saker som måste avslutas innan jag far och jag hinner inte innan.

Sandra sov här inatt och vi hade sjukt mysigt. Tände ljus, drack te och skrattade. Shiet, nästa gång blir i sundsvall <3

Hahah, på tal om något helt annat så är jag typ trög. Förra veckan fattade jag att jag hade tagit studenten och inte kommer tillbaka till gamla klassen och östra. När fan ska jag fatta att jag ska flytta själv till en ny stad och börja i en ny klass?! Typ vid jul? ;)

Det händer så himla mycket nu så jag har väldigt svårt att ta in allt.. Jag flyttar liksom hemifrån, skaffar fler (inte nya) kompisar, tar hand om allting själv. Herregud. Kul kommer det absolut att bli, men också läskigt. Fast jag vet vad jag vill och det är det här :)

Shiet, det här blev ett låångt inlägg, men jag har saknat att få skriva av mig.Har försökt med dagbok men det är nog inget för mig.. så nu börjar jag blogga igen. Bryr mig inte speciellt mycket om hur många som läser utan skriver mer för min skull.

Nu ska jag klippa gräset, kul. not.

Förresten, igår var jag glaaad och sandris know why, hihi.

.

Övningskörde idag och det gick riktigt jävla bra. Körkortet snart alltså.

Just nu känner jag mig sönderstressad! Så mkt som ska göras och så lite tid. Dessutom är jag riktigt nervös för att flytta och börja i en ny klass. Dom två sakerna gör att det just nu är kaos inom mig.

Åååh.

Länge sen..

.. jag bloggade. Men ids inte! Vill fixa designen och så också.. men ids inte! :P Ska flytta snart och då lovarjag att blogga dagligen för min familj och vänner. För dom älskar ju att veta vad jag gör? ;) haha.

Vi har varit i Grekland = UNDERBART!! Vill utomlands igen men dock med kompisar då ;) Har inga bilder på den här datorn men kommer kanske ikväll. Eller näe förresten, hinner inte. Aja kommer iveckan ngn gång iaf :) Sjukt fina var det där! Vi var i Santorini.

Nu ska jag laga tacos, muuums, och sen ska jag packa inför sundsvall :) Sen umgås med mina beloved friends :) Utan dom är jag inget, kompisar är typ de bästa som finns :)

Aja, ha de!

yey

Min mobil is back!! Nu kan jag börja smsa offentligt ;) Haha. Den gamla är faktiskt riktigt jävla ful!!

Jaja, har nyss kommit hem iaf, varit i full gång hela dagen.. jobbat, packat (har packat klart till Greece nu!) och sen varit på 80års kalas. Hade riktigt roligt, alla var jättetrevliga :) Och det är alltid gott med tårta, speciellt smörgåstårta som mamma har gjort. Yuimmie!!

Hihi, vill ni veta en grej? Jag far till Grekland i övermorgon!!!! Är nog lyckligast i världen just nu:D:D Att fara utomlands är en av de bästa saker jag vet.

Men innan jag far ska jag hitta på ngt med mina tjejer :) Kommer inte träffa dom på ett tag så vi ska mysa imorgonkväll. Dock måste jag jobba, in till stan och övningsköra och packa till sundsvall, men det blir nog inga problem med att hinna :P

Funderar på att gå och lägga mig nu så jag orkar med morgondagen.. Ja jag gör nog så! Godnatt

Ååh kom på nu att jag har bilder från ikväll faktiskt(min mobil funkar ju nu), men jag orkar inte sätta in .. Lovar att lägga in lite pics nästa gång jag bloggar!

Lördag.

Har ingen lust att blogga just nu så det kommer bli glesa inlägg några veckor framöver .. delvis för att jag också inte kommer att ha tid. Här är det full fart.

På tisdag far vi till Grekland och sen flyttar jag till sundsvall :) Shiet, det känns helt sikkt^^ Men kul ska det bli!

Idag ska jag in till stan och träffa virre, var 10000 år sen?! Vi ska iaf käka middag nånstans och sen blir det åtta eller tio bussen hem beroende på hur trött hon är ;P Det går bara en tio buss såg jag nu. Hon får häärda, höhö.

Jaja, nu ska jag packa inför flytten och sen börja göra mig iordning, hare bra!
Hörs!

RSS 2.0