slappa!!!

Idag sov jag till nio, gick ut med elisa, STORstäda mitt rum och pluggat!!! hur duktigt är inte det!! *nöjd* hehe
Sen har jag var it emd sandra med och vi har ätit på tre kronor, really mumsigt!! :D

men nu ska vi iaf se Ps. I love you.

PUSS

BIOO

har varit på bio idag med jessica moa johanna och frida, vi har sett batman he dark knight, den var RIKTIGT bra!!! :D värd att se! sen gick vi på café, spana på liite boys;P är med jessan nu och vi chiiilllllarr! ska snart gå och äta ngt:) vi är hungriga!!

lägger in en av alla knasbilder vi knäppt;P hehe


Fullt upp!

Har verkligen haft fullt upp senaste tiden, har ju börjat jobba på online så har blivit mkt jobb och dessutom har skolan börjat nu och har öven rätt mkt att göra där med:S
Sitter iaf och pluggar nu, har börjat med projektet och det går ritkgit bra:) har fått ihop ca två A4 sidor, datorskrivna :) Ska snart övergå till en trafiknatuppgift som jag också hade tänkt börja på ikväll :)

Sen blire nog att gå ut och gå en sväng och få bort alla pluggtankar :P ska även förbi mammsen och hämta lite kläder som vi ska ha imorgon på klassfotot(om det ensblir av)!!

Ja vad mer! justja, helgen var riktigt niice :D:D  både fredagen och lördagen!! :D ska försöka dra ihop ett gäng och fara och se Batman  - The Dark Knight på bio på fredag :D så det blir niiice!

Nämen nu ska jag fortsätta med pluggandet:S

PUSS

myys

Ikväll ska jag bara chilla :) känns som att det var ett tag sen, har jobbat jävel den senaste veckan! Men innan det så måste först elisa ut och i det här vädret känns det riktigt jobbigt! ska försöka tvinga mamma att gå ut med henne :P hehe. men har bakat en riktigt smarrig hallonpaj som vi ska mumsa på sen! så får muta hon med den. 


                                                                    och vem kan tacka nej till den här!!;) hi

Imorgon blir det att vara i skolan hela dagen och sen jobb på kvällen! men taggar ändå för igår så sålde jag mest av alla där*stolt* hihi. Sålde 29 st så måste få säga att det var riktigt bra! kanske är jag född som säljare? ;)
haha nämen jobbar bara där för att jag vill plugga utomlands ett halvår efter det hår året och det lär kosta pengar så:) hoppas verkligen att sandra följer med då, skulle bli mkt roligare :D

Måste bara säga att jag är sjuuukligt trött!:/ tror jag ska lägga mig runt nio ikväll och sova nio timmar, det känns riktigt lockande:) eftersom det kommer att bli en lång dag imorgon.

Haha, idag på skolan kom vi att tänka på alla pinsamma saker jag har gjort och det är en del:P fattar verkligen inte hur jag lyckas alltså!! helt sjukt!! men roligt är det och jag har som vant mig nu med att göra bort mig:P kan skratta själv åt det!

Nu äre bara att tagga parrrtey ihelgen! :D:D det kommer säkert att bli riktigt nice!:D har inte bestämt hur det blir på lördagen men fredag är iaf planerad!

Justja, har köpt nya skor och fått en ny jacka + jeans idag :D fan vad skönt med nya kläder. Sen när jag ahr fått min lön tror jag att jag ska dra ner på stan en sväng och shoppa lite nya höstkläder;D det behövs alltid!!
haha ojj, det här blev ett långt inlägg men har så mkt att säga just nu men det får bli en annan gång. ska vara social med mamma nu.

PUSS

jobbjobbjobb

Är med sandra nu:) ska snart ta in bussen till stan och jobba! haha mkt jobb men det ger som sagt pengar:P Taggar iaf helgen! :D fan vad kul det ska bli! måste bara hitta ngt att ha på mig, ser lite konstigt ut att komma dit naken:P

Ska ladda ner lite musik på mobilen så jag har nått att lyssna på i bussen.

PUSS


jobb

Kvällen igår var riktigt rolig :Ddet belv kortspelande , snacks, snack, skratt , nollning(haheh). Tur att jag inte är en dålig förlorare:P hah. kul vare iaf! ni betyder girrrrls<3

ska strax iväg och jobba och måste medge att det känns liiite jobbigt :P men det bli säkert kul!! det ger iag pengar.
måste börja fara snart så jag inte kommer försent.

PUSS

haha

Kvällen igår var ritkigt nice! :D synd barra att sandra fick nån slags frossa :/ menmen vi for kanske i rätt stund ändå?.
ajja, vakna inatten av vattenbrist ;P haha! turligt nog är jag inte ett dugg bakis idag! gu så skönt! fest snart igen då ;S yeaH!

ikväll blire jessan maja och fridis, myyspys! :) justja, ska fixa mina naglar antingen på fredag eller nösta vecka, har som inte ritkigt bestämt än men skas bli skönt med snygga naglar :D

Ska äta nu, PUSS



TAGGA

Okej nu är jag ritkigt taggad!! ska snart till sandra och börja förfesta lite där, men måste äta först. Sen tar vi åtta bussen till ellen. Alltså ååh, nu skare parrtas!! ;D hehe. Ser riktigt mycket framemot kvällen! :D

Kvällens ansikte outfit;P(orkar inte ta en helbild) :



Sen imorgon blir det jess och majsan!! :D blir  nog att fara in till stan och hitta på ngt. En ritkigt rolig helg faktiskt Känns till och med roligt att jobba på söndag!  men kanske för att jag har så bra "kollegor";P haha. och sandra ska typ också börja där, hon har iaf bokat intervju så håller tummarna!! :)

Näe nu ska jag nog dammsuga och hjälpa pappa med maten.

PUSS

fest:D

Idag vaknade jag nio av att sandra var på väg hem, värsta smygarn :P hehe. Hon skulle till stan och hämta sin dricka. Kunde inte somna om efter det så jag gick upp och gick ut med elisa. Ska chilla hela dagen, blir typ att se några heros avsnitt med min lillebror:)

Sen ikväll blir det ppaarrrrtey!!!!;D fan vad jag taggar! var riktigt längesen jag festa på riktigt! har som inte kunnat pga operationen. såå nu jävlar ;) yyyeeeayy.


PUSS


värt

Tjjooo!! sitter med sandra i mitt rum, vi ska snart ta fram madrassen och sen lägga oss och snacka:)
Idag har jag varit på kurs från 12.00 - 21.00. Har fått jobb på online:) ah iaf så fick vi prova jobba ett pass ikväll(ett pass=4 timmar) och det gick väll inte sådär jättebra men det var ju första gången ju :) Men man måste ha ett starkt psyke för det finns de som verkligen hatar oss telefonförsäljare :P haha! men men känns riktigt bra att tjäna egna pengar med tanke på att jag vill plugga utomlands ett halvår efter gymnasiet. Blir rätt mycket jobb den här månaden nu, ska försöka jobba 10 pass och det kommer bli på ca en och en halv vecka, men det är det värt det! får ju pengar så ;) och skolan får jag tränga in där nånstans :P haha nä men det blir slappare när man kan sprida ut tio pass på en hel månad istället för en halv:)







Ja vad mer .. tkr det känns rätt skönt att skolan börjar:) :P hehe. Gillar att ha rutiner och planerat så.. sen träffa kompisarna igen.

nä men nu ska vi lägga oss,PUSS!!!

Vill ha dig här!!:]


ååh! :)

Alltså gud vilka minnen man får när man kollar igenom gamla bilder :] tihi. Saknar verkligen när man var liten och inte behövde tänka så mkt, utan baran va!!! gud vilka tider!!

Men det lönar sig inte att tänka tillbaka:P Så jag har bestämt mig att jag ska jobba jävel ju till hösten. Träna upp ryggen igen, plugga upp mig, och tjäna pengar(förhoppningsvis). Har asbra schema så det känns rätt nice och slappt:)
Har funderat på att plugga utomlands ett halvåra om ett år när jag har gått ut, men får se hur mkt det kostar och allt sånt :) men niiice skulle det va! :D

Ääh, igår var jag med jessica ett tag(hon skulle hem tidigt, skulle jobba) och vi spelade in en video. Haha gud vad dååålig :P ska nog inte jobba med nått inom tv:P Iaf sen for jag och sov hos majsan, var riktigt skojj, även fast vi satt vid varsin dator ;P haha skönt att bara chilla ibland! sen snacka vi ett tag och somna kanske runt halv tre, tre :)

Ska hjälpa pappsen med maten nu, lägger in lite gammla bilder:P

PUSS













!!!

Blir bara så irriterad ibland, vad fan är det med killar alltså!!!!?? dom är och kommer förbli ett mysterium!! men som sagt är dom ju" som luft, man kan inte leva utan det" men ibland börjar man ju undra ..

haha, aja nog med det. Har just duchat och ska snart iväg och möta tess på kiosken :) hon vågar inte fara dit själv, haha sweetis :] Tar nog med mig eliza så slipper jag gå med henne sen :) sen ska jag till majsan och sova där, ska bli  riktigt skojj! :D

Ah men nu måste jag nog gå, är redan lite sen. Lägger in en duschbild(och nej, ingen bild i duschen:P)


coooooling ;P hm
PUSS

lalala

Hatar när det regnar, fast samtidigt är det perfekt film och städväder :) men skulle inte tacka nej till meer sool!! utomlands nu skulle inte vara helt fel!:D

Ja vad har jag gjort i sommar då, typ jobbat varit me kompisar, nån enstaka fest sen bara chill :) mkt bättre än förra sommaren iaf!! usch vad den var dåligt på alla sätt och vis!:S inget kommer då att klå sommaren 06! :)sjukt bra den var alltså Om det är ett år som  jag skulle få leva om skulle det vara 06! :). sjukt att så mycket kan ändras på så kort tid, lite tråkigt men det är väll så det är ..

Idag har jag verkligen inte gjort nånting! har inte ens tagit på mig kläder än :P orkar inte, är hur seeeg somhelst! men ska snart städa mitt rum sen duscha :P så jag har fått nått gjort iaf. Sen blire att sova hos maja ikväll tror jag :)

Justja, börjar ju trean nu!!! :O helt sikkt!!!!! början få lite panik. men har ändå lite planer på vad jag vill göra sen så det känns rätt bra :) hah sjukt det känns att bli "vuxen":P menmen det måste ju liksom ske nån gång ;P

nä nu ska jag städa:P lägger in en bild på mig och jess ;P bara för att vi är så snygga!!!

PUSS


RSS 2.0